• Nestle bars fitness 23,5gr, λευκη σοκολατα 6τεμ  - 1
  • Nestle bars fitness 23,5gr, λευκη σοκολατα 6τεμ  - 1

Nestle bars fitness 23,5gr, λευκη σοκολατα 6τεμ

Η λευκή σοκολάτα Nestle bars fitness 23,5gr είναι ο ιδανικός σύντροφος για ένα υγιεινό σνακ! Με γεύση που ξεχωρίζει και μοναδική υφή, αυτή η σοκολάτα θα σας κάνει να τη λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και ανανεώστε τις ενέργειές σας με το γευστικό αυτό σνακ!
33571
5900020012005
3,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ 300gr. - (ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ)

Τα πιο νόστιμα παξιμάδια που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μαννά παξιμαδιού, χωρίς αλάτι, σε ένα προϊόν 300gr που σίγουρα θα σας κερδίσει. Αφράτα, τραγανά και γεμάτα αρωματική γεύση, αυτά τα παξιμάδια θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 3,45 €

ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΥΧΕΡΗ (29x40) - (FROZEN 2) (563415)

Η σακούλα τύχης Frozen 2 είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας φέρει την τύχη που χρειάζεστε στη ζωή σας. Με τις μαγικές εικόνες από τη δημοφιλή ταινία Frozen 2, αυτή η σακούλα θα σας φέρει χαμόγελα και τύχη κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να φέρετε την τύχη στη ζωή σας!
Τιμή 4,61 €

Toshiba c απλη r14kg sp-2tge με φορο 0,04€

Ζήστε την εμπειρία της τεχνολογίας στα καλύτερα της! Αποκτήστε το απίστευτα ελαφρύ και λεπτό Toshiba c απλη r14kg sp-2tge και απολαύστε την απόδοση που πάντα ονειρευόσασταν. Με φορολογικά ευνοϊκό κόστος μόλις 0,04€, αυτό το προϊόν της Toshiba θα αλλάξει τον τρόπο που βιώνετε την τεχνολογία. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε τώρα!
Τιμή 1,01 €

REXONA SPRAY MEN 150ml - (ACTIVE SHIELD ANTIBACTERIAL)

Το REXONA SPRAY MEN 150ml - (ACTIVE SHIELD ANTIBACTERIAL) είναι το ιδανικό προϊόν για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα. Η προηγμένη τεχνολογία Active Shield Antibacterial προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενάντια στον ιδρώτα και την κακοσμία, ενώ το άρωμά του θα σας κρατήσει φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε το REXONA SPRAY MEN τώρα και απολαύστε άνεση και ασφάλεια σε κάθε κίνησή σας!
Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex υγρό καθαριστικό κατά των αλάτων αφρός artic spray 435ml

Η KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του σύνθεση κατά των αλάτων, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και αρωματικού μπάνιου με το KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml.
Τιμή 2,74 €

Wettex σφουγγαράκι κουζίνας 4τεμ

Το σφουγγαράκι Wettex χάρη στην απορροφητικότητα και ανθεκτικότητά του, είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές της κουζίνας.

Ξεβγάζεται πολύ εύκολα και στεγνώνει γρήγορα.

Τιμή 1,11 €

Vis ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr

Το Vis ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ είναι ένα προϊόν που περιέχει 450 γραμμάρια υδροχλωρικού οξέος. Το υδροχλωρικό οξύ είναι ένα οξύ που χρησιμοποιείται σε διάφορες βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές, όπως για την επεξεργασία υδάτων, την καθαριότητα και την απολύμανση. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης που παρέχονται στη συσκευασία και να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά τη χρήση του προϊόντος.
Τιμή 0,45 €