• Farcom professional βαφή μαλλιών Νo57 60ml
  • Farcom professional βαφή μαλλιών Νo57 60ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom professional βαφή μαλλιών Νo57 60ml

Η Farcom professional βαφή μαλλιών Νο57 60ml είναι η τέλεια επιλογή για εσάς που αναζητάτε λαμπερό χρώμα και μεγάλη διάρκεια. Αποκτήστε εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή σας με αυτήν την εξαιρετική βαφή μαλλιών από την Farcom. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε το look σας με αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
16346
5202663182573
2,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No9.1 60ml

Ζωηρό χρώμα και μεταξένια υφή για εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Η βαφή μαλλιών Farcom HD color set No9.1 θα σας χαρίσει το απόλυτο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ανανεώστε το χρώμα σας με επαγγελματικό τρόπο και αποκτήστε λαμπερά μαλλιά που θα κλέψουν την προσοχή σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε την Farcom HD color set τώρα και δείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 2,56 €

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No6.34 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Farcom echo βαφή μαλλιών No7.9 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ

Απολαύστε τον φρέσκο καφέ σας με τα χάρτινα ποτήρια 8oz της Fresh Coffee! Ιδανικά για το γρήγορο πρωινό σας ή για ένα γρήγορο διάλειμμα στο γραφείο. Με ποιοτικό χαρτί που δεν διαρρέει και εξαιρετική εμφάνιση, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν την καθημερινή σας καφεΐνη ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και άνεση!
Τιμή 1,37 €

Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr

Η Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την απαλή γεύση του βερίκοκου και την τραγανή υφή της βάφλας, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε την Yoohoo! βάφλα βερίκοκου τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Hand soft κρεμοσάπουνο με άρωμα τσιχλόφουσκα 1lt

To Hand Soft κρεμοσάπουνο με άρωμα τσιχλόφουσκα, σε συσκευασία 1 λίτρου, προσφέρει απαλό καθαρισμό και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η σύνθεσή του συνδυάζει την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό με το διασκεδαστικό άρωμα τσιχλόφουσκας.

Τιμή 0,83 €

Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr

Τσίλι της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Καυτερό κοκκινοπίπερο της ποικιλίας chili, το συναντάμε πολύ συχνά στην μεξικάνικη, στην ινδική και στην μαροκινή κουζίνα. Ταιριάζει σε όλα τα κρεατικά και πουλερικά, μπαίνει σε ομελέτες, μαρινάδες, σάλτσες, κιμάδες κ.α. Αντικαθιστά επάξια το μαύρο πιπέρι μόνο που έχει πιο φρουτώδη γεύση και είναι αρκετά πιο καυτερό.

Τιμή 1,37 €

Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα monsters 10τεμ

Τα Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα monsters 10τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με μοναδικό τρόπο. Με μια ποικιλία από φρέσκα και πρωτότυπα σχέδια, αυτά τα επιθέματα θα δώσουν μια διασκεδαστική νότα σε κάθε δωμάτιο. Επιπλέον, χάρη στην αδιαβροχότητά τους, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν ζημιές. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια φρέσκια πνοή στον χώρο σας!
Τιμή 1,45 €