• Farcom οξυζενέ oxycream No10 70ml
  • Farcom οξυζενέ oxycream No10 70ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom οξυζενέ oxycream No10 70ml

48131
5202663070238
0,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Schwarzkopf palette intensive color creme 3.76 καστανό σκούρο σοκολατί 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

SYOSS ROOT RETOUCH ΒΑΦΗ SPRAY ΡΙΖΑΣ 120ML ANSATZ MAHAGONI

SYOSS ROOT RETOUCH ΒΑΦΗ SPRAY ΡΙΖΑΣ 120ML ANSATZ MAHAGONI είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που θέλετε να διορθώσετε γρήγορα και εύκολα τις ρίζες των μαλλιών σας. Με την ειδική του φόρμουλα, αυτό το spray θα σας προσφέρει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν. Ξεχάστε τις ανεπιθύμητες γκρίζες ρίζες και αποκτήστε ένα φυσικό και λαμπερό χρώμα με το SYOSS ROOT RETOUCH ΒΑΦΗ SPRAY.
Τιμή 4,82 €

Farcom professional βαφή μαλλιών Νo881 60ml

Η Farcom professional βαφή μαλλιών Νo881 60ml είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας με ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Farcom εγγυάται ένα λαμπερό και δυναμικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Ανακαλύψτε τη μαγεία της αλλαγής με τη Farcom professional!
Τιμή 2,66 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 2 μαύρο 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 5,1 καστανό ανοιχτό σαντρέ 50ml

Αποκτήστε το απόλυτο καστανό ανοιχτό σαντρέ χρώμα μαλλιών με την Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme 5,1! Ανανεώστε την εμφάνισή σας και αποκτήστε λαμπερά μαλλιά που ξεχωρίζουν. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία των 50ml και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 2,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food δημητριακά τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 2kg

Οι τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 2kg της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό. Αφράτες και νόστιμες, αυτές οι νιφάδες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απολαύστε τις μόνες τους ή προσθέστε τις σε γάλα ή γιαούρτι για ένα ακόμα πιο γευστικό γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Arion food!
Τιμή 10,06 €

Miss Sandy μάσκα μαλλιών για ταλαιπωρημένα και ατίθασα μαλλιά 900ml

Πολυ – λειτουργική μάσκα μαλλιών 3ης γενιάς. Εμπλουτισμένη με κερατίνη για αναδόμηση της τρίχας. Με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά ενισχύει την ενδυνάμωση και λάμψη των μαλλιών.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η εφαρμογή της.

Τιμή 4,19 €

Viva χυμός με λεμόνι 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση λεμόνι χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,04 €

Pantene σαμπουάν defined curls για τέλειες μπούκλες 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Τέλειες Μπούκλες καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V. Δημιουργεί καλοσχηματισμένες μπούκλες και ελέγχει το φριζάρισμα.

Τιμή 3,58 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού