• Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ
  • Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ
  • Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ
  • Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ
  • Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ
  • Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ
  • Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ
  • Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ
  • Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ
  • Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ
  • Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ
  • Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFresh Coffee

Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 8oz 50τεμ

Απολαύστε τον φρέσκο καφέ σας με τα χάρτινα ποτήρια 8oz της Fresh Coffee! Ιδανικά για το γρήγορο πρωινό σας ή για ένα γρήγορο διάλειμμα στο γραφείο. Με ποιοτικό χαρτί που δεν διαρρέει και εξαιρετική εμφάνιση, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν την καθημερινή σας καφεΐνη ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και άνεση!
21738
5213006894213
1,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Coffee roasters ποτήρι χάρτινο 8oz 50τεμ

Το Coffee Roasters ποτήρι χάρτινο 8oz 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον αγαπημένο σας καφέ. Με την υψηλή ποιότητα και την κομψή σχεδίαση του, θα απολαύσετε κάθε τελευταίο σταγόνα του καφέ σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας καφετέρια εμπειρία!
Τιμή 1,37 €

Ripple best coffee χάρτινα ποτήρια 12oz 25τεμ

Το Ripple best coffee χάρτινα ποτήρια 12oz 25τεμ της εταιρίας Best είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον καφέ σας με άνεση και στυλ. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας χάρτινο υλικό, τα ποτήρια διαθέτουν ενισχυμένη κατασκευή που τα καθιστά ανθεκτικά και ιδανικά για κάθε περίσταση. Με την χωρητικότητα των 12oz, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας όπου κι αν βρίσκεστε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε κάθε γουλιά με το Ripple best coffee χάρτινα ποτήρι
Τιμή 1,93 €

Coffee Time χάρτινα ποτήρια double wall 8οz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 235ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 235ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,27 €

Fresh coffee ποτήρια χάρτινα double wall 16οz 20τεμ

Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με τα φρέσκα χάρτινα ποτήρια Fresh Coffee! Διπλοί τοίχοι για να διατηρείτε τη θερμοκρασία του καφέ σας για περισσότερη ώρα. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και άρωμα του καφέ σας όπου κι αν βρίσκεστε με τα ποτήρια Fresh Coffee!
Τιμή 1,84 €

Ποτήρια χάρτινα διπλότοιχα ripple 12oz (25τεμ.)

Αυτά τα ποτήρια χάρτινα διπλότοιχα ripple 12oz είναι η ιδανική επιλογή για τον καφέ σας. Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, θα σας προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία πόσης καφέ ή ζεστού ροφήματος. Η διπλή τους τοιχώματα προστατεύουν τα χέρια σας από τη θερμότητα και τον καύσωνα, ενώ το στιβαρό τους υλικό τα καθιστά ιδανικά για χρήση και στον δρόμο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 2,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπαρμπα Γιάννης κάπαρη 105gr

Κάπαρη της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! χρησιμοποιείται σε σαλάτες, σε ορεκτικά, σε σάλτσες και ως επικάλυψη σε πίτσες ενώ δίνει ιδιαίτερη γεύση στα λαχανικά, στο κρέας και στο ψάρι, ειδικά σε συνταγές που συνδυάζεται με σάλτσα αντζούγιας. Μπορείτε επίσης να την προσθέσετε σε διάφορα dressings, για λίγο πιο πικάντικη και ιδιαίτερη γεύση π.χ. σε μαγιονέζα, αγιολί κ.α.

Τιμή 1,88 €

Klinex hygiene απολυμαντικό επιφανειών cotton fresh spray 200ml

Το απολυμαντικό καθαριστικό spray γενικής χρήσης της εταιρείας Klinex, είναι ήπιο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να προκαλέσει φθορά, αλλά αρκετά αποτελεσματικό στο να αφαιρεί λεκέδες, βρωμιά και λίπη. Κατάλληλο να το χρησιμοποιήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Λόγω της απολυμαντικής του δράσης προλαμβάνει την εξάπλωση των βακτηριδίων και συμβάλλει στην υγιεινή του σπιτιού σας.

Τιμή 2,33 €

Lime σφουγγάρι μπάνιου διπλής όψης 14,5x8x5cm

Το Lime σφουγγάρι μπάνιου διπλής όψης 14,5x8x5cm είναι το απόλυτο εργαλείο για την περιποίηση σας στο μπάνιο. Με τη διπλή του όψη, μπορείτε να απολαύσετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού και απολέπισης. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του διασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η μοναδική του σχεδίαση θα δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το Lime σφουγγάρι μπάνιου τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας!
Τιμή 0,48 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη πράσινη 2x1250ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Fresh προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Τιμή 4,81 €

Crunch σοκολάτα γάλακτος με κόκκους δημητριακών 100gr

CRUNCH® σοκολάτα γάλακτος με τραγανούς κόκκους δημητριακών. Η χαρακτηριστική γεύση της προέρχεται από το μοναδικό συνδυασμό πλούσιας σοκολάτας και τραγανών δημητριακών.

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.

Τιμή 1,66 €