• Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr Yoohoo! - 1
  • Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr Yoohoo! - 2
  • Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr Yoohoo! - 3
  • Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr Yoohoo! - 4
  • Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr Yoohoo! - 5
  • Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr Yoohoo! - 6
  • Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr Yoohoo! - 1
  • Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr Yoohoo! - 2
  • Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr Yoohoo! - 3
  • Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr Yoohoo! - 4
  • Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr Yoohoo! - 5
  • Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr Yoohoo! - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςYoohoo!

Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr

Η Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την απαλή γεύση του βερίκοκου και την τραγανή υφή της βάφλας, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε την Yoohoo! βάφλα βερίκοκου τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
1243
5205422880000
0,53 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Γέμιση βερίκοκου 40% (Φρούτο (Βερίκοκο 45%)(Θειώδη), Σιρόπι Γλυκόζης-Φρουκτόζης, Πηκτωματοποιητές (Πηκτίνη, Αλγινικό νάτριο), Ρυθμιστής οξύτητας (Κιτρικό οξύ), Συντηρητικό (Σορβικό κάλιο), Αρωματικές ύλες, Πλήρες αυγό 18%, Αλεύρι σίτου, Ζάχαρη, Φυτικά λιπαρά (Εξευγενισμένο Φοινικέλαιο), Υγροσκοπικό μέσο (Γλυκερόλη, Σορβιτόλη), Γαλακτωματοποιητής (Μονο και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων, Προπυλενογλυκολικοί εστέρες των λιπαρών οξέων, Γλυκερόλη, ‘Αλατα νατρίου των λιπαρών οξέων), Διογκωτικές ύλες (Διφωσφορικό δινάτριο, Ανθρακικά άλατα του νατρίου), Σταθεροποιητής (Κόμμι ακακίας), ‘Αμυλο καλαμποκιού, Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη Σόγιας), Συντηρητικό (Σορβικό κάλιο), Αλάτι, Ρυθμιστής οξύτητας (Κιτρικό οξύ), Αρωματικές ύλες.

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: Για αλλεργιογόνα, συμπεριλαμβανομένων και δημητριακών που περιέχουν γλουτένη, ελέγξτε τα συστατικά με έντονα γράμματα.
Μπορεί ακόμα να περιέχει διοξείδιο του θείου και θειώδη, ξηρούς καρπούς, σουσάμι και λούπινο.

Παρασκευασμένο από 18 γραμμάρια φρούτων βερίκοκου ανά 100 γραμμάρια τελικού προϊόντος.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Minos βάφλες έτοιμες 2τεμ 170gr

Οι βάφλες Minos είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, δεν μπορείς παρά να τις λατρέψεις. Απολαύστε τις Minos βάφλες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για ένα γευστικό διάλειμμα που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο!
Τιμή 2,53 €

Yoohoo! βάφλα βανίλιας 50gr

Η Yoohoo! βάφλα βανίλιας 50gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτα απαλή γεύση της βανίλιας και την τραγανή υφή της βάφλας, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Ανακαλύψτε τη μαγεία της Yoohoo! βάφλας βανίλιας 50gr και αφήστε τη να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις.

Τιμή 0,53 €

Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr είναι το τέλειο γλυκό για να κάνετε την κάθε σας μέρα λίγο πιο γλυκιά. Η πλούσια κρέμα από γάλα συνδυάζεται με την τραγανή υφή της βάφλας για μια απολαυστική γευστική εμπειρία. Αφήστε το Yoohoo! να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε κάθε δόση γλυκιάς ικανοποίησης.
Τιμή 0,53 €

Yoohoo! βάφλα κακάο 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κακάο 50gr είναι η τέλεια λύση για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να απολαύσετε τη γεύση του κακάο. Με πλούσια γεύση και τέλεια υφή, αυτή η βάφλα θα σας κάνει να ξεχάσετε κάθε άλλη γλυκιά απόλαυση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία Yoohoo! βάφλα κακάο 50gr και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr είναι ο ιδανικός συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μοναδική γεύση του κακάο και του φουντουκιού σε κάθε δάγκωμα και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τώρα τη Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Libresse σερβιετάκια multistyle 30τεμ

Σερβιετάκια Daily Fresh Multistyle Normal από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου.

Τιμή 1,43 €

Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ

Η σερβιέτα Always Maxi Night σας χαρίζει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Προσφέρει προστασία από διαρροές και οσμές, χάρη στο προσεγμένο σχήμα της (φαρδιά στο κέντρο και ακόμη φαρδύτερη στα άκρα) και το υλικό της που εξουδετερώνει τις οσμές.

Τιμή 2,09 €

Neomat σκόνη πλυντηρίου ρούχων άγριο τριαντάφυλλο 42μεζ 2,1kg

Η Neomat σκόνη πλυντηρίου ρούχων άγριο τριαντάφυλλο 42μεζ 2,1kg είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει λαμπερά και καθαρά ρούχα. Η μοναδική της φόρμουλα με άγριο τριαντάφυλλο θα σας χαρίσει ένα ευχάριστο άρωμα που θα διαρκέσει όλη μέρα. Αποκτήστε τη Neomat σκόνη πλυντηρίου ρούχων τώρα και απολαύστε καθαρά ρούχα με ένα μόνο πλύσιμο!
Τιμή 6,75 €

Ομοσπονδία ρύζι γλασέ 500gr

Το ρύζι είναι μια τροφή φαινομενικά ουδέτερη πλην όμως γεμάτη θρεπτικά συστατικά και κυρίως έτοιμη να συνδυαστεί με κάθε γεύση. Χρησιμοποιήστε τα Ελληνικά Ρύζια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στις αγαπημένες σας συνταγές. Η εταιρεία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ φέρνει στο πιάτο σας όλες τις διατροφικές αξίες της γης της Μακεδονίας σε μία μεγάλη ποικιλία ρυζιών που καλλιεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα.

Τιμή 1,14 €