• Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr Ήλιος - 1
  • Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr Ήλιος - 2
  • Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr Ήλιος - 3
  • Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr Ήλιος - 4
  • Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr Ήλιος - 5
  • Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr Ήλιος - 1
  • Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr Ήλιος - 2
  • Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr Ήλιος - 3
  • Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr Ήλιος - 4
  • Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr Ήλιος - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος τσίλι σκόνη βάζο 30gr

Τσίλι της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Καυτερό κοκκινοπίπερο της ποικιλίας chili, το συναντάμε πολύ συχνά στην μεξικάνικη, στην ινδική και στην μαροκινή κουζίνα. Ταιριάζει σε όλα τα κρεατικά και πουλερικά, μπαίνει σε ομελέτες, μαρινάδες, σάλτσες, κιμάδες κ.α. Αντικαθιστά επάξια το μαύρο πιπέρι μόνο που έχει πιο φρουτώδη γεύση και είναι αρκετά πιο καυτερό.

12669
5201165020307
1,37 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία εστραγκόν 9gr

Εστραγκόν της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 9 γραμμαρίων. Το εστραγκόν χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική και προσφέρει πολύ ιδιαίτερο άρωμα και γεύση. Είναι ένα από τα υλικά στο μείγμα των αρωματικών fines herbes της Γαλλικής κουζίνας και βασικό συστατικό στη σάλτσα μπεαρνέζ. Γενικότερα χρησιμοποιείται σε σαλάτες, σάλτσες αλλά και σούπες. Ταιριάζει εξαιρετικά με ψάρια, πουλερικά, εντόσθια και πιάτα αυγών, ενώ αρωματίζει ωραία το ξίδι λευκού κρασιού. Το εστραγκόν έχει ιδιαίτερη γεύση που θυμίζει ελαφρά αυτή του γλυκάνισου. Για να το απολαύσετε, πρέπει να το χρησιμοποιήσετε με μέτρο στο φαγητό και να αποφύγετε τις υπερβολές στην ποσότητα. Για την καλύτερη αξιοποίηση των γευστικών και αρωματικών χαρακτηριστικών του, πρέπει να το προσθέσετε προς το τέλος του μαγειρέματος.

Τιμή 1,51 €

Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr

Γαρύφαλλο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 10 γραμμαρίων. Ένα από τα βασικά μπαχαρικά που υπάρχει στο ράφι κάθε κουζίνας. Ιδιαίτερα αρωματικό, με γλυκιά και πιπεράτη γεύση ταιριάζει σε γλυκά όπως κέικ, φανουρόπιτες, κουραμπιέδες μπισκότα, γλυκά του κουταλιού, σιρόπια κ.α. Μπορεί όμως να προστεθεί και σε μαρινάδες κρεατικών, κοκκινιστά και σάλτσες. Εκτός από την χρήση του στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, είναι πολύτιμο και για την βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων.

Τιμή 0,54 €

Ινδία μοσχοκάρυδο τριμμένο βάζο 35gr

Μοσχοκάρυδο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Το μοσχοκάρυδο μπορεί να συντροφεύσει επάξια,τόσο αλμυρές, όσο και γλυκές συνταγές. Ένα πολύτιμο μπαχαρικό, δημοφιλές σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Το μοσχοκάρυδο έχει φρέσκο, πλούσιο άρωμα και μιία ζεστή ξυλώδη και πικάντικη, γλυκόπικρη γεύση με νότες γαρύφαλλου. Όταν χρησιμοποιείται σε κέικ, ψωμιά, αρτοσκευάσματα, πιάτα με φρούτα και πίτες, συνδυάζεται καλά με τζίντζερ, κανέλα και γαρύφαλλο. Όταν χρησιμοποιείται σε αρνί, πρόβειο κρέας, στιφάδο, κοκκινιστό κρέας, κιμά, σπανάκι, μοσχάρι, συνταγές λαχανικών, πουρέ πατάτας και σάλτσες ζυμαρικών, συνδυάζεται καλά με κύμινο, κόλιανδρο, πιπέρι και θυμάρι.

Τιμή 2,92 €

Ματίνα βανίλια 5x0,2gr

Η Ματίνα βανίλια 5x0,2gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της γεύσης βανίλιας. Με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και δώστε μια νότα γλυκύτητας στη ζωή σας. Αγοράστε τώρα τη Ματίνα βανίλια 5x0,2gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι με σχέδιο superman

Ανανεώστε το στυλ σας με το Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι και σχέδιο superman! Φανταστικό για κάθε περίσταση και ιδανικό για τους λάτρεις του superman. Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε με αυτό το μοναδικό ποτήρι!
Τιμή 0,81 €

Roshen γκοφρέτα κακάο & γάλα 216gr

Η Roshen είναι μια γνωστή εταιρεία που παράγει γλυκίσματα και λουκούμια. Από ό,τι φαίνεται, το προϊόν "Roshen γκοφρέτα κακάο & γάλα 216gr" είναι μια συσκευασία γκοφρέτας με γεύση κακάο και γάλα, και το πακέτο έχει καθαρό βάρος 216 γραμμάρια.

Τιμή 1,69 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης λουλούδια της λίμνης 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων. Vegan.

Τιμή 1,69 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού