• Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών μαύρο 120ml Schwarzkopf professional - 1
  • Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών μαύρο 120ml Schwarzkopf professional - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSchwarzkopf professional

Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών μαύρο 120ml

Σπρέι προσωρινής κάλυψης για την περιοχή των ριζών, που καλύπτει άμεσα τα λευκά.

38352
8410436289382
6,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.
Καλύψτε τους ώμους σας με μια πετσέτα.
Ψεκάστε κρατώντας το μπουκάλι σε όρθια θέση.
Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε στεγνές και χτενισμένες ρίζες, ψεκάζοντας απαλά από απόσταση 10cm.
Οδηγίες Προφύλαξης
Χρησιμοποιήστε το σε μικρή ποσότητα.
Η υπερβολική ποσότητα μπορεί να δημιουργήσει λεκέδες στο δέρμα και στα ρούχα με την επαφή.
Σε περίπτωση που ψεκάσετε το δέρμα ή άλλες επιφάνειες αφαιρέστε το λεκέ με σαπούνι.
Στοιχεία Προμηθευτή
HENKEL ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Κύπρου 23, 183 46 Μοσχάτο, Αθήνα, Ελλάδα – Τηλ: 210 4897200

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom HD color βαφή μαλλιών No6.78 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Τιμή 2,56 €

Syoss βαφή μαλλιών classic σε χρώμα ξανθό μελί 7-6

Η βαφή μαλλιών Syoss classic σε χρώμα ξανθό μελί 7-6 είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν ένα λαμπερό και φυσικό χρώμα στα μαλλιά τους. Η συγκεκριμένη βαφή δίνει ένα έντονο και διακριτικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στα μαλλιά. Με τη Syoss classic σειρά, το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό και διαχρονικό. Αποκτήστε τη δική σας βαθιά ξανθή απόχρωση και ξεχωρίστε!
Τιμή 4,27 €

Syoss βαφή μαλλιών classic σε χρώμα ανοιχτό σοκολατί 5-8

Η Syoss βαφή μαλλιών classic σε χρώμα ανοιχτό σοκολατί 5-8 είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν ένα λαμπερό και φυσικό χρώμα μαλλιών. Η ποιότητα της Syoss εγγυάται ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ενώ η ανοιχτό σοκολατί απόχρωση θα σας δώσει μια φρέσκια εμφάνιση που θα ξεχωρίζει. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε την Syoss βαφή μαλλιών classic σήμερα και ανανεώστε το look σας!
Τιμή 3,97 €

Farcom echo βαφή μαλλιών No5 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε καστανή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €

Farcom echo βαφή μαλλιών No10.1 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express 3' νουντλς ρυζιού stir-fry 225gr

Nουντλς ρυζιού που ετοιμάζονται μέσα σε 3 μόλις λεπτά, χωρίς βράσιμο, καθώς το μόνο που χρειάζονται είναι μούλιασμα σε ζεστό νερό.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ασιατικές συνταγές, σούπες αλλά και κρύες σαλάτες, ενώ μπορούν να συνοδεύσουν και οποιαδήποτε σάλτσα.

Τιμή 3,20 €

Dove κρέμα σώματος beauty cream 75ml

Η Dove κρέμα σώματος beauty cream 75ml είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει την επιδερμίδα σας και θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης. Η μοναδική της φόρμουλα θα σας χαρίσει λαμπερό δέρμα και θα σας κάνει να νιώθετε πιο όμορφη από ποτέ. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της πολυτέλειας και αγοράστε την Dove κρέμα σώματος beauty cream 75ml τώρα!
Τιμή 1,53 €

Coffeeway salted caramel καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τον Coffeeway salted caramel καφέ φίλτρου αλεσμένο 100% arabica 200gr. Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση του καφέ συνδυασμένη με την απαλή γεύση του καραμελωμένου αλατιού. Ένας καφές που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές διαστάσεις και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον κάθε πρωί και αναζωογονηθείτε με αυτήν την μοναδική γεύση.
Τιμή 7,52 €