• Hand soft κρεμοσάπουνο με άρωμα τσιχλόφουσκα 1lt
  • Hand soft κρεμοσάπουνο με άρωμα τσιχλόφουσκα 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSpot rem

Hand soft κρεμοσάπουνο με άρωμα τσιχλόφουσκα 1lt

To Hand Soft κρεμοσάπουνο με άρωμα τσιχλόφουσκα, σε συσκευασία 1 λίτρου, προσφέρει απαλό καθαρισμό και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η σύνθεσή του συνδυάζει την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό με το διασκεδαστικό άρωμα τσιχλόφουσκας.

9927
5206863060099
0,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

To Hand Soft κρεμοσάπουνο με άρωμα τσιχλόφουσκα, σε συσκευασία 1 λίτρου, προσφέρει απαλό καθαρισμό και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η σύνθεσή του συνδυάζει την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό με το διασκεδαστικό άρωμα τσιχλόφουσκας.

Αυτό το κρεμοσάπουνο είναι κατάλληλο για χρήση στα χέρια, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία που συνδυάζει τον καθαρισμό με την αναζωογονητική αίσθηση του αρώματος τσιχλόφουσκας. Η μεγάλη συσκευασία 1 λίτρου είναι κατάλληλη για οικογενειακή χρήση.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & μέλι 300ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία του Endless κρεμοσάπουνου αντλία γάλα & μέλι 300ml και δώστε στο δέρμα σας την απαλότητα και τη φρεσκάδα που του αξίζει. Αφήστε το άρωμα του γάλακτος και του μελιού να σας αγκαλιάσει και να σας χαρίσει μια μοναδική αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία της πολυτέλειας και της φροντίδας που προσφέρει το Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & μέλι 300ml.
Τιμή 1,04 €

Lux σαπούνι magical spell 80gr

Το Lux σαπούνι magical spell 80gr θα σας μαγέψει με το μοναδικό του άρωμα και την απαλή του υφή. Αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και ομορφιά. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το Lux να φέρει μαγεία στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 0,41 €

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό λεβάντα και εκχύλισμα σταφυλιού 750ml

Το Υγρό Κρεμοσάπουνο Dettol παρέχει στο δέρμα σας μια απαλή αίσθηση καθαριότητας . Η μοναδική σύνθεσή του για ευαίσθητες επιδερμιδες αφήνει στα χέρια σας μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης.

Τιμή 3,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χαρτοπετσέτες premium μαύρες 33x33cm 50 φύλλα

Οι χαρτοπετσέτες Endless premium σε μαύρο χρώμα είναι ιδανικές για να προσθέσετε στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Με διαστάσεις 33x33 εκατοστά και 50 φύλλα σε κάθε πακέτο, αυτές οι χαρτοπετσέτες είναι κατάλληλες για διάφορες περιστάσεις όπως επίσημα γεύματα, εκδηλώσεις, πάρτι ή ακόμη και για καθημερινή χρήση. Η υψηλή ποιότητα και η ανθεκτικότητά τους τις καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Απολαύστε την αγορά σας!
Τιμή 1,40 €

ΙΟΝ σοκολατίνια γεμιστά 3 γεύσεις 270gr

Το νέο σοκολατίνι "3 Γεύσεις" σε νέο τύλιγμα με δυο φούντες, αποτελείται από σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές: κρέμα από φυσική φράουλα, πλούσια κρέμα κακάο, κρέμα γάλακτος με γεύση μιλφέιγ.

Τιμή 4,41 €

Misko κριθαράκι χονδρό 500gr

Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές ..

Τιμή 1,16 €