Νέο Barilla Παστίτσιο, για το πιο γευστικό παστίτσιο που έχετε δημιουργήσει! Τα ζυμαρικά διατηρούν το σχήμα τους και όλη τη γεύση τους ακόμα και μετά το βράσιμο, χωρίς να σπάνε και να λιώνουν.
Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Barilla
Στον MrPanda θα βρείς χιλιάδες προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια κάλεσε στο 2311 822 500
Στον MrPanda θα βρείς χιλιάδες προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια κάλεσε στο 2311 822 500
Στον MrPanda θα βρείς χιλιάδες προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια κάλεσε στο 2311 822 500
Στον MrPanda θα βρείς χιλιάδες προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια κάλεσε στο 2311 822 500
Στον MrPanda θα βρείς χιλιάδες προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια κάλεσε στο 2311 822 500
Στον MrPanda θα βρείς χιλιάδες προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια κάλεσε στο 2311 822 500
Το κουσκούς είναι ένα ιδιαίτερο φαγητό που συναντάται σε πολλές χώρες, αλλά κυρίως στη Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή, όπου είναι το βασικό πιάτο στο παραδοσιακό οικογενειακό γεύμα της Παρασκευής. Το κουσκούς είναι χοντρόκοκκο σιμιγδάλι το οποίο βρέχεται με νερό, κυλιέται σε αλεύρι και αφήνεται να στεγνώσει στον ήλιο
Στον MrPanda θα βρείς χιλιάδες προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια κάλεσε στο 2311 822 500
Οι Mezze Penne Rigate είναι διάσημες για την ικανότητά τους να συνδυάζονται αρμονικά με διαφορετικές σάλτσες, από τις παραδοσιακές με κρέας και ντομάτα μέχρι τις πιο πρωτότυπες, με λαχανικά και τυρί. Αυτός ακριβώς ο συνδυασμός τις καθιστά σαν ένα ακαταμάχητα νόστιμο πιάτο, καθώς και ιδανικό για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.
Τα μακαρόνια spaghetti grossi φτιάχνονται απο σιμιγδάλι σκληρού σιταριού.
Τα μακαρόνια spaghettoni φτιάχνονται απο σιμιγδάλι σκληρού σιταριού.
Τα μακαρόνια Barilla Spaghettini είναι φτιαγμένα από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού.
Ζυμαρικά που χυλώνουν τέλεια, με ιδανικό "κράτημα", στο βράσιμο και τέλεια υφή.
Το ζυμαρικό Linguine είναι από τα πιο διαδεδομένα Ιταλικά "μακριά" σχήματα ζυμαρικών. Η λέξη στα Ιταλικά σημαίνει "μικρές γλώσσες". Τα Linguine αντλούν την προέλευσή τους από την περιοχή της Genova με την πλούσια κουλτούρα και ιστορία.Δοκιμάστε τα μακαρόνια Barilla Linguine La Collezione συνδυάζοντας τα με λίγο ελαιολαδο ή βουτυρο, με θαλασσινά, όπως τονο ή γαρίδες και λευκή σαλτσα.
Μακαρόνια Barilla Κοφτό. Ζυμαρικά με ιδανικό "κράτημα", στο βράσιμο και εξαιρετική υφή.
Τα ζυμαρικά Capellini είναι επίσης γνωστά ως Μαλλιά της Αφροδίτης, λόγω της απαλής και κομψής μορφής τους.
Τα μακαρόνια Spaghetti φτιάχνονται απο σιμιγδάλι σκληρού σιταριού.
Τα ζυμαρικά Penne Rigate προτιμούνται σε πολλές περιπτώσεις, ως το πιο κλασικό πιάτο στο οικογενειακό τραπέζι.
Τα μακαρόνια Gnocchi δημιουργήθηκαν στη μορφή και μόνο από τα κλασικά νιόκι πατάτας.
Σάλτσα τομάτας της εταιρίας Barilla, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Ταιριάζει με πολλά φαγητά, όπως ζυμαρικά, πιλάφια και ριζότα, κεφτέδες και μπιφτέκια, ψητά κρεατικά, πουλερικά και ντάκους.
Η σάλτσα Amatriciana, φτιαγμένη με παραδοσιακή ιταλική συνταγή, χωρίς προσθήκη συντηρητικών, είναι έτοιμη να τυλίξει με νοστιμιά τα ζυμαρικά σας.
Αναμειγνύοντας έμπειρα αυτές τις ντομάτες με τις απλές γεύσεις κρεμμυδιού, σκόρδου και βοτάνων, απλά προσθέτετε κρέας για να δημιουργήσετε μια νόστιμη σάλτσα Bolognese, ιδανική για σπαγγέτι, μπάλες κρέατος ή λαζάνια που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.
Σάλτσα μαγειρικής της εταιρίας Barilla, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό.
Η σάλτσα μαγειρικής "Pesto Siciliana" της Barilla είναι μια προϊόν σάλτσας που παράγεται από την εταιρεία Barilla, μία από τις γνωστότερες εταιρείες παραγωγής ζυμαρικών και συναφών προϊόντων τροφίμων. Η "Pesto Siciliana" είναι μια παραλλαγή της παραδοσιακής ιταλικής σάλτσας πέστο, με ειδικά υλικά που αντιπροσωπεύουν τη γεύση της Σικελίας.
BARILLA σάλτσα πέστο για ζυμαρικά με πιπεριές και τυρί ρικότα.
Χωρίς συντηρητικά.
Πέστο της εταιρίας Barilla, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλτσα ζυμαρικών, ντιπ, σάλτσα πίτσας, άλειμμα, ντρέσινγκ σαλάτας και πολλά άλλα. Προσοχή, το πέστο δεν πρέπει να βράζεται ή να μπαίνει σε καυτή κατσαρόλα, γιατί πικρίζει και χάνει το άρωμά του.