Φάκελοι - Ζελατίνες αρχειοθέτησης

Ενεργά φίλτρα

Premium αυτοκόλλητο (διαφάνεια) για βιβλία 36x50cm 10 φύλλα

Το Premium αυτοκόλλητο διαφάνειας για βιβλία 36x50cm 10 φύλλων της εταιρίας Premium είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για την προστασία και τη διακόσμηση των αγαπημένων τους βιβλίων. Με τις διαφανείς του ιδιότητες, το αυτοκόλλητο δεν μόνο προστατεύει τα βιβλία από τη φθορά και τη σκόνη, αλλά τα κάνει να ξεχωρίζουν με το λαμπερό τους εμφάνιση. Αποκτήστε το Premium αυτοκόλλητο διαφάνειας τώρα και αναβαθμίστε τη συ?
Τιμή 2,35 €

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ της εταιρίας Premium είναι η ιδανική λύση για την ταξινόμηση και την προστασία των εγγράφων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αντοχή. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ της εταιρίας Premium, θα έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τώρα τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ της εταιρίας Premium και α
Τιμή 2,98 €

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ της εταιρίας Premium είναι η τέλεια επιλογή για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία που θα σας διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης, η οργάνωση των εγγράφων σας γίνεται παιχνιδάκι, ενώ το στυλ και η κομψότητά τους θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε γραφείο. Αποκτήστε τ
Τιμή 0,48 €

Premium φάκελος διαφανής με κουμπί για χαρτί Α4 γαλάζιο

Ο Premium φάκελος διαφανής με κουμπί για χαρτί A4 μπλε γαλάζιο της εταιρίας Premium είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Η διαφάνεια του φακέλου σας επιτρέπει να βλέπετε το περιεχόμενο χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε τον φάκελο, ενώ το κουμπί κρατάει το χαρτί A4 σας ασφαλές μέσα στον φάκελο. Με το μοναδικό μπλε γαλάζιο χρώμα του, αυτός ο φάκελος θα προσθέσει μια νότα πολ?
Τιμή 0,40 €

Premium φάκελος διαφανής με κουμπί για χαρτί α4 πορτοκαλί

Ο Premium φάκελος διαφανής με κουμπί για χαρτί Α4 σε χρώμα πορτοκαλί από την εταιρία Premium είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και ευκολία. Με τον διαφανή σχεδιασμό του και το κουμπί που διαθέτει, θα μπορείτε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα τα απαραίτητα έγγραφά σας, ενώ το πορτοκαλί χρώμα του θα προσθέσει μια δόση ζωντάνιας και φρεσκάδας στο γραφείο σας. Αποκτήστε τον Premium φάκελο τώρα κα?
Τιμή 0,40 €

Salko paper ζελατίνες αρχειοθέτησης α4 100τεμ

Οι ζελατίνες αρχειοθέτησης Salko Paper αποτελούν τον ιδανικό τρόπο να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και ασφάλεια. Με μέγεθος A4 και ποιότητα που διακρίνεται, αυτές οι ζελατίνες είναι απαραίτητες για κάθε γραφείο και επαγγελματία. Μη διστάσετε να τις αποκτήσετε για να διατηρήσετε την τάξη και την ακρίβεια στα έγγραφά σας. Αγοράστε τώρα τις ζελατίνες αρχειοθέτησης Salko Paper και απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρουν!
Τιμή 3,97 €

Salko paper ζελατινες αρχειοθετησης α4 10τεμ

Οι ζελατίνες αρχειοθετήσεως Salko Paper σε μέγεθος Α4 θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και ασφάλεια. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Salko Paper, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα έγγραφά σας θα παραμείνουν ασφαλή και οργανωμένα. Αποκτήστε τώρα τις ζελατίνες αρχειοθετήσεως Salko Paper και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στην οργάνωση των εγγράφων σας.
Τιμή 0,59 €

Κλασέρ πλαστικό άσπρο 8/32 Α4

Το πλαστικό κλασέρ 8/32 Α4 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην οργάνωση των εγγράφων σας. Με το λευκό χρώμα του να δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και ευαναγνωστίας, αυτό το κλασέρ είναι απαραίτητο για κάθε γραφείο. Μην αφήνετε τα έγγραφά σας να χαθούν σε έναν χάος - αποκτήστε το κλασέρ πλαστικό 8/32 Α4 τώρα και διατηρήστε την τάξη στην εργασία σας!
Τιμή 2,45 €

Κλασέρ πλαστικό βεραμάν 8/32 Α4

Το κλασέρ πλαστικό βεραμάν 8/32 Α4 είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση των εγγράφων σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και το λειτουργικό σχεδιασμό, θα μπορείτε να διατηρείτε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και προστατευμένα. Μην χάνετε χρόνο και χώρο αναζητώντας τα έγγραφά σας, αποκτήστε το κλασέρ πλαστικό βεραμάν 8/32 Α4 τώρα και διατηρήστε την τάξη στο γραφείο σας!
Τιμή 2,45 €

Κλασέρ πλαστικό γαλάζιο 8/32 Α4

Το κλασέρ πλαστικό γαλάζιο 8/32 Α4 είναι ο τέλειος τρόπος να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο γαλάζιο χρώμα του, θα ξεχωρίσει στο γραφείο σας και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την τάξη με άνεση. Η ανθεκτική πλαστική κατασκευή του εξασφαλίζει ότι θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, ενώ η μεγάλη χωρητικότητά του σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε πολλά έγγραφα με άνεση. Αποκτήστε το κλασέρ πλαστικό γαλάζιο 8/32 Α4
Τιμή 2,45 €

Κλασέρ πλαστικό γκρι 8/32 Α4

Το κλασέρ πλαστικό γκρι 8/32 Α4 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην οργάνωση των εγγράφων σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και το λειτουργικό σχεδιασμό, θα μπορείτε να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην αφήνετε το χάος να επικρατεί στο γραφείο σας, επενδύστε σε ένα κλασέρ που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη.
Τιμή 2,45 €

Κλασέρ πλαστικό κίτρινο 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το κίτρινο πλαστικό κλασέρ 8/32 Α4. Ιδανικό για την ταξινόμηση και την αποθήκευση των εγγράφων σας, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την τάξη και την ευκολία πρόσβασης στα έγγραφά σας. Η φωτεινή κίτρινη απόχρωση θα δώσει μια ανανεωμένη αισθητική στο γραφείο σας, ενώ η ποιότητα κατασκευής θα εξασφαλίσει τη μακροχρόνια χρήση του. Αποκτήστε το κλασέρ πλαστικό κίτρινο 8/32 Α4 τώρα και αναβαθμίστε τ?
Τιμή 2,45 €

Κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την οργάνωσή σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό προϊόν όπως αυτό. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο εργασίας σας έναν αέρα επαγγελματισμοϱ.
Τιμή 2,45 €

Κλασέρ πλαστικό λαχανί 8/32 Α4

Το κλασέρ πλαστικό λαχανί 8/32 Α4 είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με τη φωτεινή του χρώματα και την ανθεκτική κατασκευή του, θα προστατεύει τα έγγραφά σας και θα τα κρατάει τακτοποιημένα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας οργάνωση!
Τιμή 2,45 €

Κλασέρ πλαστικό μαύρο 8/32 Α4

Το κλασέρ πλαστικό μαύρο 8/32 Α4 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην οργάνωση των εγγράφων σας. Με την κομψή μαύρη σχεδίασή του και την ανθεκτική πλαστική κατασκευή του, αυτό το κλασέρ θα φροντίσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και προστατευμένα. Μην αφήσετε το χάος να κυριαρχεί στο γραφείο σας - επενδύστε σε αυτό το κλασέρ και απολαύστε την τάξη και την αποτελεσματικότητα που φέρνει.
Τιμή 2,30 €

Κλασέρ πλαστικό μπλε 8/32 Α4

Ανανεωμένος οργανωτής για τα έγγραφά σας, το πλαστικό κλασέρ μπλε 8/32 Α4 είναι ο τέλειος σύμμαχος για την τάξη και την οργάνωσή σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και το λειτουργικό σχεδιασμό, αυτό το κλασέρ θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη. Μην αφήνετε τα έγγραφά σας σε ένα αχανές χάος, επενδύστε στο πλαστικό κλασέρ μπλε 8/32 Α4 και δείξτε στον κόσμο πόσο οργανωμένοι είστε.
Τιμή 2,45 €

Κλασέρ πλαστικό μπορντώ 8/32 Α4

Αυτό το κλασέρ πλαστικό μπορντώ 8/32 Α4 είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την τάξη και την οργάνωση σας. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην αφήνετε το χάος να επικρατεί στο γραφείο σας, επενδύστε σε αυτό το κλασέρ και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει.
Τιμή 2,45 €

Κλασέρ πλαστικό μωβ 8/32 Α4

Ανανεωμένος οργανωτής για τα έγγραφά σας! Αυτό το μωβ πλαστικό κλασέρ Α4 με χωρητικότητα 8/32 θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με στυλ τα έγγραφά σας. Με ανθεκτικό πλαστικό υλικό και ευρύχωρο σχεδιασμό, είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον επαγγελματικό σας χώρο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας οργάνωση!
Τιμή 2,45 €

Κλασέρ πλαστικό πορτοκαλί 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το κλασέρ πλαστικό πορτοκαλί 8/32 Α4! Με μοντέρνο design και χρώμα που ξεχωρίζει, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην χάνετε πια χρόνο ψάχνοντας για τα έγγραφά σας - αποκτήστε το κλασέρ που θα σας κάνει τη ζωή ευκολότερη!
Τιμή 2,45 €

Κλασέρ πλαστικό πράσινο 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το πλαστικό κλασέρ 8/32 Α4 σε μοναδικό πράσινο χρώμα! Με αυτό το κλασέρ, θα μπορείτε να διατηρείτε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και προστατευμένα με στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον εργασιακό σας χώρο με αυτό το πρακτικό και μοντέρνο κλασέρ!
Τιμή 2,45 €

Φάκελος κουμπί Α4 μαύρος

Αυτός ο φάκελος κουμπιών Α4 σε μαύρο χρώμα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με ανθεκτικό υλικό και ποιοτική κατασκευή, αυτός ο φάκελος είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε εργασία γραφείου. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 0,38 €

Φάκελος κουμπί Α4 μωβ

Ο φάκελος κουμπί Α4 μωβ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοναδικό χρώμα του και την ποιότητα κατασκευής του, αυτός ο φάκελος ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Κρατήστε τα έγγραφά σας ασφαλή και τακτοποιημένα με τον φάκελο κουμπί Α4 μωβ και εντυπωσιάστε τους πάντες στο γραφείο ή στο σπίτι.
Τιμή 0,40 €

Φάκελος κουμπί Α4 πράσινος

Αναδεικνύει τον επαγγελματισμό και την οργάνωση σας με τον πράσινο φάκελο κουμπί Α4. Με υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα, αυτός ο φάκελος θα κάνει την καθημερινή σας εργασία πιο εύκολη και αποτελεσματική. Αποκτήστε τον τώρα και ξεχωρίστε στο γραφείο σας!
Τιμή 0,40 €

Φάκελος κουμπί Α4 ροζ

Φακέλος κουμπί Α4 σε ροζ χρώμα, ιδανικός για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κρατήστε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και ασφαλή με αυτόν τον μοντέρνο φάκελο. Η ροζ απόχρωση του δίνει μια θηλυκή και διακριτική νότα στο γραφείο σας. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!
Τιμή 0,40 €

Φάκελος με κουμπί α4 διαφανές

Ο Φάκελος με κουμπί Α4 διαφανές είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το διαφανές κάλυμμα που το κάνει να ξεχωρίζει, αυτός ο φάκελος είναι ιδανικός για κάθε γραφείο ή επιχείρηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και ευκολία με τον Φάκελο με κουμπί Α4 διαφανές από την εταιρία μας!
Τιμή 0,38 €

Φάκελος με κουμπί κίτρινος α4

Ολοκληρώστε την εμφάνιση του γραφείου σας με τον κίτρινο φάκελο με κουμπί Α4. Με το φωτεινό χρώμα του και το πρακτικό κλείσιμο με κουμπί, αυτός ο φάκελος θα κάνει την οργάνωσή σας να ξεχωρίζει. Επιλέξτε ποιότητα και λειτουργικότητα με τον κίτρινο φάκελο Α4!
Τιμή 0,40 €

Φάκελος με κουμπί κόκκινος α4

Αποκτήστε τον απαραίτητο εξοπλισμό για το γραφείο σας με τον κόκκινο φάκελο με κουμπί σε μέγεθος Α4 από την εταιρία μας. Με ανθεκτικό υλικό και πρακτικό κλείσιμο, αυτός ο φάκελος θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και ευκολία. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απογειώσετε τον εργασιακό σας χώρο!
Τιμή 0,40 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού