• Κλασέρ πλαστικό άσπρο 8/32 Α4  - 1
  • Κλασέρ πλαστικό άσπρο 8/32 Α4  - 1

Κλασέρ πλαστικό άσπρο 8/32 Α4

Το πλαστικό κλασέρ 8/32 Α4 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην οργάνωση των εγγράφων σας. Με το λευκό χρώμα του να δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και ευαναγνωστίας, αυτό το κλασέρ είναι απαραίτητο για κάθε γραφείο. Μην αφήνετε τα έγγραφά σας να χαθούν σε έναν χάος - αποκτήστε το κλασέρ πλαστικό 8/32 Α4 τώρα και διατηρήστε την τάξη στην εργασία σας!
14949
5203358035167
2,24 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κλασέρ πλαστικό γκρι 8/32 Α4

Το κλασέρ πλαστικό γκρι 8/32 Α4 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην οργάνωση των εγγράφων σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και το λειτουργικό σχεδιασμό, θα μπορείτε να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην αφήνετε το χάος να επικρατεί στο γραφείο σας, επενδύστε σε ένα κλασέρ που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη.
Τιμή 2,30 €

Salko paper ζελατίνες αρχειοθέτησης α4 100τεμ

Οι ζελατίνες αρχειοθέτησης Salko Paper αποτελούν τον ιδανικό τρόπο να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και ασφάλεια. Με μέγεθος A4 και ποιότητα που διακρίνεται, αυτές οι ζελατίνες είναι απαραίτητες για κάθε γραφείο και επαγγελματία. Μη διστάσετε να τις αποκτήσετε για να διατηρήσετε την τάξη και την ακρίβεια στα έγγραφά σας. Αγοράστε τώρα τις ζελατίνες αρχειοθέτησης Salko Paper και απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρουν!
Τιμή 3,13 €

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ της εταιρίας Premium είναι η τέλεια επιλογή για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία που θα σας διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης, η οργάνωση των εγγράφων σας γίνεται παιχνιδάκι, ενώ το στυλ και η κομψότητά τους θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε γραφείο. Αποκτήστε τ
Τιμή 0,48 €

Κλασέρ πλαστικό πορτοκαλί 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το κλασέρ πλαστικό πορτοκαλί 8/32 Α4! Με μοντέρνο design και χρώμα που ξεχωρίζει, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην χάνετε πια χρόνο ψάχνοντας για τα έγγραφά σας - αποκτήστε το κλασέρ που θα σας κάνει τη ζωή ευκολότερη!
Τιμή 2,24 €

Φάκελος κουμπί Α4 ροζ

Φακέλος κουμπί Α4 σε ροζ χρώμα, ιδανικός για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κρατήστε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και ασφαλή με αυτόν τον μοντέρνο φάκελο. Η ροζ απόχρωση του δίνει μια θηλυκή και διακριτική νότα στο γραφείο σας. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!
Τιμή 0,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Adoro εβαπορέ γάλα συμπυκνωμένο 500gr

Το γάλα εβαπορέ Adoro πρωτοπορεί με την εμφάνισή του, σε χάρτινη συσκευασία με καπάκι ασφαλείας, φιλική προς το περιβάλλον, καθώς συμπιέζεται εύκολα και ανακυκλώνεται. Παραμένει υψηλής διαθρεπτικής αξίας, πλούσιο σε ασβέστιο. Η συσκευασία βάρους 500 γρ. περιέχει 22% περισσότερο προϊόν σε σχέση με τα μεταλλικά κουτιά.

Τιμή 1,44 €

Σαλονικια ρετσινα 0,5lt

Η Σαλονικιά Ρετσίνα 0,5lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ελλάδας με κάθε γουλιά. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση της Ελληνικής ρετσίνας στο άνετο σπίτι σας ή σε μια φιλική συγκέντρωση. Αγοράστε τώρα τη Σαλονικιά Ρετσίνα και ζήστε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 2,38 €

ΠΙΡΟΥΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΑΝH ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ (100τεμ.)

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για το φαγητό σας με τα Πλαστικά Διαφανή Πιρούνια Επαναχρησιμοποιούμενα! Με την ποιότητα και την αντοχή τους, θα σας διευκολύνουν στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν!
Τιμή 1,61 €

Swiffer duster ανταλλακτικά 5τεμ

Τα ανταλλακτικά Swiffer είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι σαν να χρησιμοποιείτε ένα νέο Swiffer κάθε φορά που καθαρίζετε.

Μαγνητίζουν και παγιδεύουν τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό πανί ξεσκονίσματος.

Τιμή 3,40 €