• Φακελος κουμπι α4 πρασινο  - 1
  • Φακελος κουμπι α4 πρασινο  - 1

Φάκελος κουμπί Α4 πράσινος

Αναδεικνύει τον επαγγελματισμό και την οργάνωση σας με τον πράσινο φάκελο κουμπί Α4. Με υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα, αυτός ο φάκελος θα κάνει την καθημερινή σας εργασία πιο εύκολη και αποτελεσματική. Αποκτήστε τον τώρα και ξεχωρίστε στο γραφείο σας!
19970
5205616263749
0,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ της εταιρίας Premium είναι η ιδανική λύση για την ταξινόμηση και την προστασία των εγγράφων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αντοχή. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ της εταιρίας Premium, θα έχετε τη δυνατότητα να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τώρα τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 100τεμ της εταιρίας Premium και α
Τιμή 2,98 €

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ της εταιρίας Premium είναι η τέλεια επιλογή για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία που θα σας διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης, η οργάνωση των εγγράφων σας γίνεται παιχνιδάκι, ενώ το στυλ και η κομψότητά τους θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε γραφείο. Αποκτήστε τ
Τιμή 0,48 €

Premium αυτοκόλλητο (διαφάνεια) για βιβλία 36x50cm 10 φύλλα

Το Premium αυτοκόλλητο διαφάνειας για βιβλία 36x50cm 10 φύλλων της εταιρίας Premium είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για την προστασία και τη διακόσμηση των αγαπημένων τους βιβλίων. Με τις διαφανείς του ιδιότητες, το αυτοκόλλητο δεν μόνο προστατεύει τα βιβλία από τη φθορά και τη σκόνη, αλλά τα κάνει να ξεχωρίζουν με το λαμπερό τους εμφάνιση. Αποκτήστε το Premium αυτοκόλλητο διαφάνειας τώρα και αναβαθμίστε τη συ?
Τιμή 2,35 €

Κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την οργάνωσή σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό προϊόν όπως αυτό. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο εργασίας σας έναν αέρα επαγγελματισμοϱ.
Τιμή 2,45 €

Κλασέρ πλαστικό μπλε 8/32 Α4

Ανανεωμένος οργανωτής για τα έγγραφά σας, το πλαστικό κλασέρ μπλε 8/32 Α4 είναι ο τέλειος σύμμαχος για την τάξη και την οργάνωσή σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και το λειτουργικό σχεδιασμό, αυτό το κλασέρ θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη. Μην αφήνετε τα έγγραφά σας σε ένα αχανές χάος, επενδύστε στο πλαστικό κλασέρ μπλε 8/32 Α4 και δείξτε στον κόσμο πόσο οργανωμένοι είστε.
Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων τριαντάφυλλο 45μεζ 2,05lt

Το Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων τριαντάφυλλο 45μεζ 2,05lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα στα ρούχα σας. Η υψηλή ποιότητα του προϊόντος και η μακρά διάρκειά του θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε το Neomat τριαντάφυλλο 45μεζ σήμερα και απολαύστε καθαρά και μυρωδάτα ρούχα με κάθε πλύση.
Τιμή 6,02 €

Βίκος σόδα 6x330ml

Μετά από έρευνες δύο ετών, έχοντας διασφαλίσει τη δυνατότητα παραγωγής, και διαθέτοντας τα απαραίτητα επενδυτικά κεφάλαια, η ΒΙΚΟΣ αποφάσισε την είσοδό της στα αναψυκτικά, παρουσιάζοντας τη μοναδική σειρά της κατηγορίας με φυσικό μεταλλικό νερό.

Τιμή 1,69 €

Fairy υγρό πιάτων χαμομήλι 800ml

Το υγρό πιάτων της εταιρείας Fairy δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 3,07 €

Hellmann's μαγιονέζα 450ml

H μαγιονέζα Hellmann's real αποτελεί τη βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας.

Τιμή 2,50 €

Κύκλωψ τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας πλαστική χειροκίνητη

Η Κύκλωψ τρόμπα αντλία λαδιού κουζίνας πλαστική χειροκίνητη είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της οργανωμένη και καθαρή. Με την εύκολη χρήση και την αξιοπιστία της Κύκλωψ τρόμπας αντλίας, μπορείτε να μεταφέρετε το λάδι σας με άνεση και ασφάλεια. Αποκτήστε την τώρα και διασφαλίστε μια ευχάριστη και εύκολη εμπειρία μαγειρέματος!
Τιμή 1,49 €