• Κλασέρ πλαστικό λαχανί 8/32 Α4
  • Κλασέρ πλαστικό λαχανί 8/32 Α4

Κλασέρ πλαστικό λαχανί 8/32 Α4

Το κλασέρ πλαστικό λαχανί 8/32 Α4 είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με τη φωτεινή του χρώματα και την ανθεκτική κατασκευή του, θα προστατεύει τα έγγραφά σας και θα τα κρατάει τακτοποιημένα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας οργάνωση!
14948
5203358035891
2,24 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φάκελος κουμπί Α4 μωβ

Ο φάκελος κουμπί Α4 μωβ είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοναδικό χρώμα του και την ποιότητα κατασκευής του, αυτός ο φάκελος ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Κρατήστε τα έγγραφά σας ασφαλή και τακτοποιημένα με τον φάκελο κουμπί Α4 μωβ και εντυπωσιάστε τους πάντες στο γραφείο ή στο σπίτι.
Τιμή 0,40 €

Κλασέρ πλαστικό μπλε 8/32 Α4

Ανανεωμένος οργανωτής για τα έγγραφά σας, το πλαστικό κλασέρ μπλε 8/32 Α4 είναι ο τέλειος σύμμαχος για την τάξη και την οργάνωσή σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και το λειτουργικό σχεδιασμό, αυτό το κλασέρ θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη. Μην αφήνετε τα έγγραφά σας σε ένα αχανές χάος, επενδύστε στο πλαστικό κλασέρ μπλε 8/32 Α4 και δείξτε στον κόσμο πόσο οργανωμένοι είστε.
Τιμή 2,24 €

Salko paper ζελατίνες αρχειοθέτησης α4 100τεμ

Οι ζελατίνες αρχειοθέτησης Salko Paper αποτελούν τον ιδανικό τρόπο να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και ασφάλεια. Με μέγεθος A4 και ποιότητα που διακρίνεται, αυτές οι ζελατίνες είναι απαραίτητες για κάθε γραφείο και επαγγελματία. Μη διστάσετε να τις αποκτήσετε για να διατηρήσετε την τάξη και την ακρίβεια στα έγγραφά σας. Αγοράστε τώρα τις ζελατίνες αρχειοθέτησης Salko Paper και απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία που προσφέρουν!
Τιμή 3,13 €

Κλασέρ πλαστικό άσπρο 8/32 Α4

Το πλαστικό κλασέρ 8/32 Α4 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην οργάνωση των εγγράφων σας. Με το λευκό χρώμα του να δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και ευαναγνωστίας, αυτό το κλασέρ είναι απαραίτητο για κάθε γραφείο. Μην αφήνετε τα έγγραφά σας να χαθούν σε έναν χάος - αποκτήστε το κλασέρ πλαστικό 8/32 Α4 τώρα και διατηρήστε την τάξη στην εργασία σας!
Τιμή 2,24 €

Premium φάκελος διαφανής με κουμπί για χαρτί α4 πορτοκαλί

Ο Premium φάκελος διαφανής με κουμπί για χαρτί Α4 σε χρώμα πορτοκαλί από την εταιρία Premium είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και ευκολία. Με τον διαφανή σχεδιασμό του και το κουμπί που διαθέτει, θα μπορείτε να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα τα απαραίτητα έγγραφά σας, ενώ το πορτοκαλί χρώμα του θα προσθέσει μια δόση ζωντάνιας και φρεσκάδας στο γραφείο σας. Αποκτήστε τον Premium φάκελο τώρα κα?
Τιμή 0,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με γιασεμί 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων.

Τιμή 1,69 €

Tesori αφρόλουτρο hammam 500ml

Αφρόλουτρο που μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα σε μία πολύτιμη εμπειρία ενώ με το δελεαστικό του άρωμα ταξιδεύει στην Ανατολή. Με έλαιο Argan ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα απαλό και βελούδινο.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 3,84 €

Φαίδων μουστοκούλουρα με σουσάμι και σταφίδες 400gr

Τα Φαίδων μουστοκούλουρα με σουσάμι και σταφίδες 400gr είναι η τέλεια γευστική απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του σουσαμιού και την γλυκιά νότα των σταφιδών, αυτά τα μουστοκούλουρα θα σας ταξιδέψουν σε μια γευστική εμπειρία που δεν ξεχνιέται. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τα μουστοκούλουρα της εταιρίας Φαίδων.
Τιμή 3,55 €