• Φάκελος με κουμπί κόκκινος α4  - 1
  • Φάκελος με κουμπί κόκκινος α4  - 1

Φάκελος με κουμπί κόκκινος α4

Αποκτήστε τον απαραίτητο εξοπλισμό για το γραφείο σας με τον κόκκινο φάκελο με κουμπί σε μέγεθος Α4 από την εταιρία μας. Με ανθεκτικό υλικό και πρακτικό κλείσιμο, αυτός ο φάκελος θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και ευκολία. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να απογειώσετε τον εργασιακό σας χώρο!
19577
5205616263732
0,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κλασέρ πλαστικό πορτοκαλί 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το κλασέρ πλαστικό πορτοκαλί 8/32 Α4! Με μοντέρνο design και χρώμα που ξεχωρίζει, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην χάνετε πια χρόνο ψάχνοντας για τα έγγραφά σας - αποκτήστε το κλασέρ που θα σας κάνει τη ζωή ευκολότερη!
Τιμή 2,24 €

Φάκελος με κουμπί α4 διαφανές

Ο Φάκελος με κουμπί Α4 διαφανές είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το διαφανές κάλυμμα που το κάνει να ξεχωρίζει, αυτός ο φάκελος είναι ιδανικός για κάθε γραφείο ή επιχείρηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και ευκολία με τον Φάκελο με κουμπί Α4 διαφανές από την εταιρία μας!
Τιμή 0,38 €

Φάκελος κουμπί Α4 ροζ

Φακέλος κουμπί Α4 σε ροζ χρώμα, ιδανικός για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κρατήστε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και ασφαλή με αυτόν τον μοντέρνο φάκελο. Η ροζ απόχρωση του δίνει μια θηλυκή και διακριτική νότα στο γραφείο σας. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!
Τιμή 0,40 €

Κλασέρ πλαστικό μπορντώ 8/32 Α4

Αυτό το κλασέρ πλαστικό μπορντώ 8/32 Α4 είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την τάξη και την οργάνωση σας. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην αφήνετε το χάος να επικρατεί στο γραφείο σας, επενδύστε σε αυτό το κλασέρ και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει.
Τιμή 2,24 €

Κλασέρ πλαστικό πράσινο 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το πλαστικό κλασέρ 8/32 Α4 σε μοναδικό πράσινο χρώμα! Με αυτό το κλασέρ, θα μπορείτε να διατηρείτε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και προστατευμένα με στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον εργασιακό σας χώρο με αυτό το πρακτικό και μοντέρνο κλασέρ!
Τιμή 2,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 2gr

Ο Nescafe classic στιγμιαίος καφές σε συσκευασία 2gr είναι μια πρακτική επιλογή για να απολαύσετε γρήγορα και εύκολα έναν νόστιμο καφέ. Απλά ανακατέψτε το περιεχόμενο του φακελίου με ζεστό νερό και απολαύστε τον απόλυτο άρωμα και γεύση του Nescafe classic. Ιδανικός για το σπίτι, το γραφείο ή οπουδήποτε χρειάζεστε έναν γρήγορο και νόστιμο καφέ.

Τιμή 0,19 €

Συμεωνίδης αμύγδαλα ψημένα 180gr

Τα αμύγδαλα ψημένα της εταιρείας Συμεωνίδης σε συσκευασία 180γρ προσφέρουν μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ. Τα αμύγδαλα, ψημένα με προσοχή, αναδεικνύουν τη φυσική τους γεύση και παρέχουν μια υγιεινή επιλογή σνακ.

Τιμή 2,78 €

Lux σφουγγάρι μπάνιου massage 07-70

Το σφουγγάρι μπάνιου Lux Massage σας προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Η ειδική του σχεδίαση, σε συνδυασμό με την απαλή υφή του, επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα απαλό μασάζ κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Τιμή 0,46 €