• Κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4  - 1
  • Κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4  - 1

Κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την οργάνωσή σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό προϊόν όπως αυτό. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο εργασίας σας έναν αέρα επαγγελματισμοϱ.
14947
5203358035020
2,45 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κλασέρ πλαστικό άσπρο 8/32 Α4

Το πλαστικό κλασέρ 8/32 Α4 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην οργάνωση των εγγράφων σας. Με το λευκό χρώμα του να δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και ευαναγνωστίας, αυτό το κλασέρ είναι απαραίτητο για κάθε γραφείο. Μην αφήνετε τα έγγραφά σας να χαθούν σε έναν χάος - αποκτήστε το κλασέρ πλαστικό 8/32 Α4 τώρα και διατηρήστε την τάξη στην εργασία σας!
Τιμή 2,24 €

Κλασέρ πλαστικό πράσινο 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το πλαστικό κλασέρ 8/32 Α4 σε μοναδικό πράσινο χρώμα! Με αυτό το κλασέρ, θα μπορείτε να διατηρείτε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και προστατευμένα με στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον εργασιακό σας χώρο με αυτό το πρακτικό και μοντέρνο κλασέρ!
Τιμή 2,30 €

Φάκελος με κουμπί α4 διαφανές

Ο Φάκελος με κουμπί Α4 διαφανές είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το διαφανές κάλυμμα που το κάνει να ξεχωρίζει, αυτός ο φάκελος είναι ιδανικός για κάθε γραφείο ή επιχείρηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και ευκολία με τον Φάκελο με κουμπί Α4 διαφανές από την εταιρία μας!
Τιμή 0,38 €

Salko paper ζελατινες αρχειοθετησης α4 10τεμ

Οι ζελατίνες αρχειοθετήσεως Salko Paper σε μέγεθος Α4 θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και ασφάλεια. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Salko Paper, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα έγγραφά σας θα παραμείνουν ασφαλή και οργανωμένα. Αποκτήστε τώρα τις ζελατίνες αρχειοθετήσεως Salko Paper και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στην οργάνωση των εγγράφων σας.
Τιμή 0,59 €

Κλασέρ πλαστικό πορτοκαλί 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το κλασέρ πλαστικό πορτοκαλί 8/32 Α4! Με μοντέρνο design και χρώμα που ξεχωρίζει, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην χάνετε πια χρόνο ψάχνοντας για τα έγγραφά σας - αποκτήστε το κλασέρ που θα σας κάνει τη ζωή ευκολότερη!
Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Royal γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο 410gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης. Έχει ιδιαίτερη γεύση ενώ μπορεί να διατηρηθεί αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου σε σύγκριση με το νωπό παστεριωμένο γάλα. Η θρεπτική αξία που έχει το γάλα εβαπορέ, διαφέρει από αυτή του νωπού γάλακτος, και αυτό οφείλεται στην επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Η παστερίωση καταστρέφει τουλάχιστον το 50% των βιταμινών Β1, Β12 και C και σημαντικές ποσότητες της Β6 και του φολικού οξέος. Παράλληλα καταστρέφεται και το 10% του αμινοξέος λυσίνη που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του οργανισμού μας. Η χρήση του γάλακτος εβαπορέ γίνεται σε πολλές παρασκευές όπως σε σπιτικό παγωτό ή στον καφέ.

Τιμή 1,19 €

Palmolive κρεμοσάπουνο αντλία aquarium 300gr

Μια υποβρύχια εμπειρία σας περιμένει κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας με το κρεμοσάπουνο Palmolive Aquarium.

Περιέχει ένα υπέροχο άρωμα.

Είναι vegan με 97% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Τιμή 1,54 €

Kinder delice γαλακτοφέτα 10x39gr

Η Kinder Delice γαλακτοφέτα 10x39gr είναι ένα λαχταριστό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Με την απαλή γεύση της γαλακτοφέτας και το αφράτο της υφάκι, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αφήστε το Kinder Delice να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε αμέσως.
Τιμή 6,01 €