• Φάκελος με κουμπί κίτρινος α4
  • Φάκελος με κουμπί κίτρινος α4

Φάκελος με κουμπί κίτρινος α4

Ολοκληρώστε την εμφάνιση του γραφείου σας με τον κίτρινο φάκελο με κουμπί Α4. Με το φωτεινό χρώμα του και το πρακτικό κλείσιμο με κουμπί, αυτός ο φάκελος θα κάνει την οργάνωσή σας να ξεχωρίζει. Επιλέξτε ποιότητα και λειτουργικότητα με τον κίτρινο φάκελο Α4!
19557
5205616263657
0,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την οργάνωσή σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό προϊόν όπως αυτό. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο εργασίας σας έναν αέρα επαγγελματισμοϱ.
Τιμή 2,45 €

Κλασέρ πλαστικό μπλε 8/32 Α4

Ανανεωμένος οργανωτής για τα έγγραφά σας, το πλαστικό κλασέρ μπλε 8/32 Α4 είναι ο τέλειος σύμμαχος για την τάξη και την οργάνωσή σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή και το λειτουργικό σχεδιασμό, αυτό το κλασέρ θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη. Μην αφήνετε τα έγγραφά σας σε ένα αχανές χάος, επενδύστε στο πλαστικό κλασέρ μπλε 8/32 Α4 και δείξτε στον κόσμο πόσο οργανωμένοι είστε.
Τιμή 2,24 €

Premium αυτοκόλλητο (διαφάνεια) για βιβλία 36x50cm 10 φύλλα

Το Premium αυτοκόλλητο διαφάνειας για βιβλία 36x50cm 10 φύλλων της εταιρίας Premium είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για την προστασία και τη διακόσμηση των αγαπημένων τους βιβλίων. Με τις διαφανείς του ιδιότητες, το αυτοκόλλητο δεν μόνο προστατεύει τα βιβλία από τη φθορά και τη σκόνη, αλλά τα κάνει να ξεχωρίζουν με το λαμπερό τους εμφάνιση. Αποκτήστε το Premium αυτοκόλλητο διαφάνειας τώρα και αναβαθμίστε τη συ?
Τιμή 2,35 €

Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ

Οι Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης Α4 10τεμ της εταιρίας Premium είναι η τέλεια επιλογή για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτουν ανθεκτικότητα και αξιοπιστία που θα σας διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Με τις Premium ζελατίνες αρχειοθέτησης, η οργάνωση των εγγράφων σας γίνεται παιχνιδάκι, ενώ το στυλ και η κομψότητά τους θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε γραφείο. Αποκτήστε τ
Τιμή 0,48 €

Κλασέρ πλαστικό μαύρο 8/32 Α4

Το κλασέρ πλαστικό μαύρο 8/32 Α4 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην οργάνωση των εγγράφων σας. Με την κομψή μαύρη σχεδίασή του και την ανθεκτική πλαστική κατασκευή του, αυτό το κλασέρ θα φροντίσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και προστατευμένα. Μην αφήσετε το χάος να κυριαρχεί στο γραφείο σας - επενδύστε σε αυτό το κλασέρ και απολαύστε την τάξη και την αποτελεσματικότητα που φέρνει.
Τιμή 2,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Zwan luncheon meat χοιρινό 200gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Zwan λαντσιον μητ 200gr, χοιρινού της εταιρίας μας. Με εκλεπτυσμένη ποιότητα και αυθεντική γεύση, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποικιλία των αρωμάτων που προσφέρει. Απολαύστε το σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως μεζέ σε ένα τραπέζι γεμάτο λιχουδιές. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Τιμή 2,79 €

Anatoli σκόρδο γκρανούλε 60gr

Αποκτήστε τη μοναδική γεύση και αρωματική εμπειρία του Anatoli σκόρδο γκρανούλε 60gr. Ανανεώστε τις γεύσεις σας και απογειώστε τα φαγητά σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας από την εταιρία Anatoli. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα διάσταση στη μαγειρική σας.
Τιμή 2,63 €

Septona dry plus υποσέντονα 90x60cm 15τεμ

Ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας και μετεγχειρητικές καταστάσεις.

Με 5 στρώματα προστασίας:

1.Καπιτονέ κάλυμμα για αποτελεσματική διάχυση των υγρών

2. Άνω απορροφητικό φύλλο

3. Υπέρ-απορροφητικό στρώμα τεχνολογίας SAP (Super Absorbing Polymer) για συγκράτηση της υγρασίας στο εσωτερικό

4. Κάτω απορροφητικό φύλλο

5. Αδιάβροχο κάλυμμα που δε γλιστράει.

Τιμή 3,72 €

Fun baby χαρτί υγείας 3φυλλο 10x80gr

Το Fun Baby χαρτί ρολλό υγείας 3φύλλο 10x80gr είναι η ιδανική επιλογή για την προσωπική σας υγιεινή. Με την υψηλή ποιότητα και απαλότητα που προσφέρει, θα αισθάνεστε άνετα και φρέσκοι κάθε μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε τη ζωή σας με το Fun Baby χαρτί ρολλό υγείας!
Τιμή 2,37 €