0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Nava duboko μπρίκι αντικολλητικό 480ml

5,77 €
Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα
Το Nava duboko μπρίκι αντικολλητικό 480ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής. Με την εξαιρετική του αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζει εύκολο καθάρισμα και μακροχρόνια χρήση. Η μοναδική σχεδίασή του θα κλέψει τις εντυπώσεις σας και θα κάνει την καθημερινή σας μαγειρική εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Nava duboko μπρίκι και να αναβαθμίσετε την κουζίνα σα?

Nava duboko μπρίκι αντικολλητικό 660ml

7,13 €
Διαθεσιμότητα: 11 Σε απόθεμα
Το Nava duboko μπρίκι αντικολλητικό 660ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, εξασφαλίζει απρόσκοπτη ροή και άριστη γεύση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, η μεγάλη χωρητικότητά του σας επιτρέπει να παρασκευάζετε αρκετές κούπες καφέ ταυτόχρονα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και ενέργεια. Αποκτήστε το Nava duboko μπρίκι τώρα και απολαύστε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σας!

Nava capsule bottom μπρίκι ανοξείδωτο 2,5mm 250ml

8,12 €
Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα
Το Nava capsule bottom μπρίκι ανοξείδωτο 2,5mm 250ml είναι η ιδανική επιλογή για την παρασκευή του καλύτερου καφέ στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του, το μπρίκι αυτό εξασφαλίζει ομοιόμορφη και γρήγορη διανομή της θερμότητας, ενώ η ανοξείδωτη κατασκευή του το καθιστά ανθεκτικό στο χρόνο. Αποκτήστε το Nava capsule bottom μπρίκι τώρα και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με έναν επαγγελματικό τρόπο!

Nava acer μπρίκι ανοξείδωτο 140ml

3,44 €
Διαθεσιμότητα: 31 Σε απόθεμα
Το Nava acer μπρίκι ανοξείδωτο 140ml είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική του κατασκευή, θα σας προσφέρει την τέλεια εμπειρία καφέ στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε φλυτζάνι καφέ σας με έναν τρόπο που δεν έχετε ζήσει ποτέ πριν.

Nava acer μπρίκι ανοξείδωτο 220ml

6,96 €
Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα
Το Nava acer μπρίκι ανοξείδωτο 220ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία καφέ στο σπίτι σας. Απολαύστε την ποιότητα και την αισθητική που προσφέρει το Nava acer μπρίκι και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και ποιότητα.

Nava acer μπρίκι ανοξείδωτο 340ml

5,42 €
Διαθεσιμότητα: 21 Σε απόθεμα
Το Nava acer μπρίκι ανοξείδωτο 340ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο ατσάλι, το Nava acer μπρίκι θα σας προσφέρει απόλαυση κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με τον καφέ σας!

Nava nature μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 600ml

7,61 €
Διαθεσιμότητα: 15 Σε απόθεμα
Το Nava Nature μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 600ml είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να ετοιμάσετε τον καφέ σας γρήγορα και εύκολα, χωρίς να ανησυχείτε για το καθάρισμα. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ με το Nava Nature μπρίκι αλουμινίου!

Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου...

6,29 €
Διαθεσιμότητα: 26 Σε απόθεμα
Ανακαλύψτε το νέο Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml και απολαύστε τέλειος καφές κάθε φορά. Η εξαιρετική ποιότητα και η αντοχή του αλουμινίου συνδυάζονται με την αντικολλητική επίστρωση για εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ σας με το Nava terrestrial μπρίκι!

Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου...

7,40 €
Διαθεσιμότητα: 17 Σε απόθεμα
Η Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 600ml είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις του καφέ. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικολλητικής επίστρωσης, εξασφαλίζει ότι ο καφές σας δεν θα κολλήσει ποτέ στο μπρίκι. Η εργονομική σχεδίαση του εξασφαλίζει άνετη χρήση και εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με ένα μπρίκι που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.

Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου...

7,54 €
Διαθεσιμότητα: 7 Σε απόθεμα
Το Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 750ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την αντικολλητική επίστρωση του, εξασφαλίζεται εύκολος καθαρισμός και μακροχρόνια αντοχή. Η μοναδική σχεδίαση του μπρικιού προσφέρει άριστη απόδοση στην παρασκευή του καφέ σας, γεμίζοντας τον χώρο με το αρωματικό άρωμα του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ. Αποκτήστε το Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο

Nava capsule bottom μπρίκι ανοξείδωτο 2,5mm 400ml

8,62 €
Διαθεσιμότητα: 7 Σε απόθεμα
Το Nava capsule bottom μπρίκι ανοξείδωτο 2,5mm 400ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει την καθημερινή προετοιμασία του καφέ σας γρήγορη και εύκολη. Με την ανοξείδωτη κατασκευή του και το ειδικό design του, το μπρίκι Nava θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης και απόλαυσης. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας ρουτίνα!

Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου...

6,05 €
Διαθεσιμότητα: 40 Σε απόθεμα
Το Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 300ml είναι η ιδανική επιλογή για τον καφέ σας! Με την ποιότητα και την αντοχή του αλουμινίου, αυτό το μπρίκι είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει τον τέλειο καφέ κάθε φορά. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθάρισμα και χρήση, ενώ η χωρητικότητα των 300ml είναι ιδανική για να σερβίρετε τον καφέ σας σε φίλους και οικογένεια. Αποκτήστε το Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου σήμερα και απολα?

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1

2,79 €
Διαθεσιμότητα: 26 Σε απόθεμα
Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο1 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, σας εξασφαλίζει την τέλεια εμπειρία καφέ στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με τον αγαπημένο σας ρόφημα.

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2

3,05 €
Διαθεσιμότητα: 75 Σε απόθεμα
Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο2 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και ακρίβεια. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ το μοναδικό σχεδιασμό του θα δώσει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ κάθε φορά με το Atlas group μπρίκι υγραερίου!

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο3

3,42 €
Διαθεσιμότητα: 43 Σε απόθεμα
Η Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο3 είναι η τέλεια επιλογή για την παρασκευή του αγαπημένου σας εσπρέσο. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στον κόσμο του καφέ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον απόλυτο καφέ στον χώρο σας!

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο4

3,79 €
Διαθεσιμότητα: 56 Σε απόθεμα
Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο4 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για το σπίτι τους. Με το μοντέρνο design του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο ατσάλι, το μπρίκι αυτό θα σας προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και αντοχή στον χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τέλεια καφετιέρα στο σπίτι σας!

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο5

4,08 €
Διαθεσιμότητα: 27 Σε απόθεμα
Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο5 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, αυτό το μπρίκι είναι ιδανικό για κάθε οικιακή χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά!

Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο6

4,45 €
Διαθεσιμότητα: 39 Σε απόθεμα
Το Atlas group μπρίκι υγραερίου ανοξείδωτο ασημί Νο6 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να παρασκευάσετε τον καλύτερο καφέ στο σπίτι σας. Με το μοναδικό του design και την ανθεκτικότητά του, το μπρίκι Atlas group θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με τον καλύτερο τρόπο!

Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 350ml

5,88 €
Διαθεσιμότητα: 11 Σε απόθεμα
Η Colorato γαλατιέρα barista από ανοξείδωτο χάλυβα 350ml είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, θα κάνει την προετοιμασία του cappuccino ή του latte σας παιχνιδάκι. Η υψηλή ποιότητα και η αντοχή της εξασφαλίζουν μακροχρόνια χρήση και απόλαυση. Αποκτήστε την Colorato γαλατιέρα barista τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με τον αγαπημένο σας καφέ.

Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 550ml

8,32 €
Διαθεσιμότητα: 26 Σε απόθεμα
Η Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 550ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, θα σας προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και μοναδική εμπειρία στην παρασκευή του αγαπημένου σας καφέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας με τη Colorato γαλατιέρα barista!

Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 900ml

12,41 €
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα
Η Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 900ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοντέρνο της design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Απολαύστε τον καφέ σας στο άνετο του σπιτιού σας με τη Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 900ml!

Estia earth κατσαρόλα γάλακτος αλουμινίου...

14,73 €
Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα
Η κατσαρόλα γάλακτος αλουμινίου αντικολλητική 1,8lt 18cm της Estia είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια ισορροπία μεταξύ ποιότητας και λειτουργικότητας. Με την αντικολλητική επίστρωση της, εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο μαγείρεμα, ενώ ο αλουμινίου υλικό της την καθιστά ελαφριά και εύκολη στη χρήση. Αποκτήστε την Estia κατσαρόλα γάλακτος και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!

Estia magma κατσαρόλα γάλακτος αλουμινίου με...

14,57 €
Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα
Η κατσαρόλα γάλακτος Estia magma είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την επίστρωση πέτρας, εξασφαλίζει ακόμα καλύτερη και ομοιόμορφη θέρμανση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αντοχή και αντικολλητικές ιδιότητες. Με χωρητικότητα 1,8lt και διάμετρο 18cm, αυτή η κατσαρόλα θα γίνει ο απαραίτητος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία μαγειρέματος!

Estia induction μπρίκι επαγωγικό ανοξείδωτο...

5,66 €
Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα

Το μπρίκι της εταιρείας Estia είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, το οποίο θερμαίνεται πολύ γρήγορα και μπορεί να διατηρήσει την θερμοκρασία για περισσότερη ώρα σε σχέση με τα μπρίκια αλουμινίου.

Επιπλέον, είναι συμβατό μόνο με εστίες αερίου.

Χωρητικότητα: 320ml

Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό...

7,02 €
Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα
Το Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 300ml της εταιρίας Estia είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία του αντικολλητικού υλικού, το μπρίκι αυτό εξασφαλίζει τέλεια απόλαυση καφέ χωρίς καμία προσκόμιση. Η μοναδική γκρι απόχρωση προσδίδει μία διακριτική κομψότητα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Estia stone μπρίκι τώρα και απολαύστε τον καφέ σας με έναν εντελώς νέο τρόπο!

Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό...

8,04 €
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα
Το Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία των αγαπημένων σας ροφημάτων. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς να φθείρεται. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και αποτρέπει το κολλημένο φαγητό, ενώ ο γκρι χρωματισμός του προσδίδει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Estia stone μπρίκι αλουμινίου κα?

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου μαύρο...

5,87 €
Διαθεσιμότητα: 8 Σε απόθεμα
Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 255ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της μαγειρικής! Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικολλητικού υλικού, εξασφαλίζει ότι τα φαγητά σας δεν θα κολλήσουν ποτέ στο μαγειρικό σκεύος. Η ευκολία στον καθαρισμό του και η ανθεκτικότητά του το κάνουν μια μοναδική επιλογή για κάθε σύγχρονο σπίτι. Ανακαλύψτε τη μαγεία της μαγειρικής με το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου μαύρο

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου γκρι...

6,21 €
Διαθεσιμότητα: 25 Σε απόθεμα
Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου γκρι αντικολλητικό 380ml είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας κουζίνα. Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς τον φόβο του κολλήματος. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με την χωρητικότητα των 380ml, μπορείτε να προετοιμάσετε τον καφέ σας ή το τσάι σας με άνεση και άνεση. Αποκτήστε το Fest magic μπρίκι

Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο...

7,78 €
Διαθεσιμότητα: 43 Σε απόθεμα
Το Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 255ml της εταιρίας Fest είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και ευκολία. Η εκλεπτυσμένη σχεδίασή του και η αντικολλητική επίστρωση του εγγυώνται τέλεια αποτελέσματα και εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει σε ποιότητα και λειτουργικότητα.

Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο...

8,34 €
Διαθεσιμότητα: 61 Σε απόθεμα
Το Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 395ml είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθημερινό σας καφέ! Με την προηγμένη τεχνολογία αντικολλητικής επίστρωσης και την εύκολη λειτουργία, θα απολαύσετε τον καφέ σας χωρίς κανέναν κόπο. Αποκτήστε το Fest magic μπρίκι της Fest σήμερα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα!

Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο...

8,53 €
Διαθεσιμότητα: 33 Σε απόθεμα
Το Fest magic μπρίκι ηλεκτρικό αλουμινίου μαύρο αντικολλητικό 540ml της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την προηγμένη τεχνολογία του, σας επιτρέπει να παρασκευάσετε τον αγαπημένο σας καφέ με άνεση και γρήγορα. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό, ενώ η μαύρη αλουμινένια κατασκευή του προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας με το F

Novatex μπρίκι ανοξείδωτο ασημί 650ml

7,41 €
Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα

Το μπρίκι της εταιρείας Novatex είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, το οποίο θερμαίνεται πολύ γρήγορα και μπορεί να διατηρήσει την θερμοκρασία για περισσότερη ώρα σε σχέση με τα μπρίκια αλουμινίου.

Χωρητικότητα: 650ml

Tns κατσαρόλα γάλακτος από ανοξείδωτο ατσάλι...

5,02 €
Διαθεσιμότητα: 25 Σε απόθεμα
Η Tns κατσαρόλα γάλακτος από ανοξείδωτο ατσάλι Νο14 15cm 750ml είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Tns, αυτή η κατσαρόλα θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή της και την ευκολία στη χρήση της. Μην αφήνετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη μαγειρική εμπειρία σας να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα την Tns κατσαρόλα γάλακτος και εντυπωσιάστε τους πάντες με τις μαγειρικές σας ικανότητες!

Tns μπρίκι ανοξείδωτο 300ml

2,96 €
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα
Το Tns μπρίκι ανοξείδωτο 300ml είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με τον πιο γευστικό τρόπο!

Tns μπρίκι ηλεκτρικό 800W 500ml λευκό

12,51 €
Διαθεσιμότητα: 122 Σε απόθεμα
Το Tns μπρίκι ηλεκτρικό 800W 500ml σε λευκό χρώμα είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε τον καφέ σας στο σπίτι. Με την ισχύ των 800W, θα μπορείτε να παρασκευάζετε γρήγορα και εύκολα τον αγαπημένο σας καφέ. Η χωρητικότητα των 500ml είναι ιδανική για να μοιραστείτε τον καφέ σας με τους φίλους και την οικογένεια. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το Tns μπρίκι ηλεκτρικό για απόλυτη απόλαυση κάθε φορά που πίνετε καφέ.

Μπρίκι ανοξείδωτο ασημί 350ml

3,56 €
Διαθεσιμότητα: 13 Σε απόθεμα
Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα κομψό ανοξείδωτο μπρίκι 350ml. Ιδανικό για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και ποιότητα. Η λεία επιφάνεια και το μοντέρνο σχεδιασμό του θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σας σερβίρισμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με στυλ και ποιότητα.

Μπρίκι ανοξείδωτο ασημί 450ml

4,51 €
Διαθεσιμότητα: 49 Σε απόθεμα
Το ανοξείδωτο ασημί μπρίκι χωρητικότητας 450ml είναι η ιδανική επιλογή για τον καφέ σας! Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει μοντέρνο design και ανθεκτικότητα στο χρόνο. Με το μπρίκι αυτό, θα απολαύσετε τον καφέ σας σε κάθε φλιτζάνι με έναν μοναδικό τρόπο που θα σας ενθουσιάσει! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την τέλεια καφεΐνη στο σπίτι σας!

Μπρίκι ανοξείδωτο ασημί 650ml

5,24 €
Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα
Το ανοξείδωτο ασημί μπρίκι χωρητικότητας 650ml είναι ο τέλειος σύντροφος για την καθημερινή σας χρήση. Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, θα δώσει μια πινελιά πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ που αναζητούν ποιότητα και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με έναν τρόπο που ξεχωρίζει!

Skamagas μπρίκι ανοξείδωτο με φίλτρο ασημί 650ml

5,97 €
Διαθεσιμότητα: 27 Σε απόθεμα
Το Skamagas μπρίκι ανοξείδωτο με φίλτρο ασημί 650ml είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του καφέ! Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το μπρίκι θα σας προσφέρει την τέλεια εμπειρία καφέ κάθε φορά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με ένα προϊόν ποιότητας και στυλ!

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου...

7,23 €
Διαθεσιμότητα: 31 Σε απόθεμα
Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 700ml είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, μπορείτε να μαγειρέψετε υγιεινά γεύματα χωρίς το άγχος του καθαρίσματος. Η μαύρη αλουμινένια κατασκευή προσδίδει στυλ και κομψότητα στην κουζίνα σας. Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Fest magic μπρίκι τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας μ

Nava nature μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 300ml

6,25 €
Διαθεσιμότητα: 20 Σε απόθεμα
Το Nava Nature μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 300ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και αντοχή στην καθημερινή τους ζωή. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα κατά την παρασκευή του αγαπημένου σας ροφήματος. Αποκτήστε το Nava Nature μπρίκι αλουμινίου τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του καφέ σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!

Nava acer μπρίκι ανοξείδωτο 2,5mm 550ml

9,66 €
Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα
Το Nava acer μπρίκι ανοξείδωτο 2,5mm 550ml είναι η ιδανική λύση για τον καθημερινό σας καφέ. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα 2,5 χιλιοστών, είναι ανθεκτικό και διαχρονικό. Με χωρητικότητα 550ml, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση. Αποκτήστε το Nava acer μπρίκι τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας καφετιέρα!

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου...

6,59 €
Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα
Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 540ml της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν για την κουζίνα σας. Με την εξαιρετική αντικολλητική επίστρωση, το μπρίκι Fest magic εξασφαλίζει ομοιόμορφη θέρμανση και εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τη μαγειρική σας εμπειρία με αυτό το εξαιρετικό προϊόν!

Nava nature μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 750ml

8,15 €
Διαθεσιμότητα: 38 Σε απόθεμα
Το Nava Nature μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 750ml είναι η ιδανική επιλογή για την προετοιμασία του αγαπημένου σας καφέ! Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του και την αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζει την εύκολη χρήση και τον γρήγορο καθαρισμό. Απολαύστε τον καφέ σας με ένα μπρίκι που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ!

Nava acer μπρίκι ανοξείδωτο 500ml

6,07 €
Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα
Το Nava acer μπρίκι ανοξείδωτο 500ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοντέρνο design του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το μπρίκι αυτό θα σας προσφέρει την τέλεια εμπειρία κατά την παρασκευή του αγαπημένου σας ροφήματος. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με ένα μπρίκι που ξεχωρίζει!
Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας