• Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml Estia - 1
  • Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml Estia - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEstia

Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml

Το Estia stone μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό γκρι 600ml είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία των αγαπημένων σας ροφημάτων. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του αλουμινίου, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς να φθείρεται. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και αποτρέπει το κολλημένο φαγητό, ενώ ο γκρι χρωματισμός του προσδίδει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Estia stone μπρίκι αλουμινίου κα?
16942
5207158004767
8,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διαστάσεις: 10.2x22.6x9.1cm

Βάρος: 0.194kg

Από αλουμίνιο πάχους 2.0mm

Αντικολλητική επίστρωση PFLUON

Εργονομική λαβή βακελίτη όψης ξύλου

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nava nature γαλατιέρα αντικολλητική 11cm

Η Nava nature γαλατιέρα αντικολλητική 11cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της Nava, αυτή η γαλατιέρα θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Η αντικολλητική επίστρωση της εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και χρήση, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός της την κάνει άνετη στη χρήση. Αποκτήστε την Nava nature γαλατιέρα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 10,93 €

Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml

Ανακαλύψτε το νέο Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml και απολαύστε τέλειος καφές κάθε φορά. Η εξαιρετική ποιότητα και η αντοχή του αλουμινίου συνδυάζονται με την αντικολλητική επίστρωση για εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ σας με το Nava terrestrial μπρίκι!
Τιμή 6,29 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου γκρι αντικολλητικό 380ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου γκρι αντικολλητικό 380ml είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας κουζίνα. Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς τον φόβο του κολλήματος. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Με την χωρητικότητα των 380ml, μπορείτε να προετοιμάσετε τον καφέ σας ή το τσάι σας με άνεση και άνεση. Αποκτήστε το Fest magic μπρίκι
Τιμή 6,95 €

Tns μπρίκι ηλεκτρικό 800W 500ml λευκό

Το Tns μπρίκι ηλεκτρικό 800W 500ml σε λευκό χρώμα είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε τον καφέ σας στο σπίτι. Με την ισχύ των 800W, θα μπορείτε να παρασκευάζετε γρήγορα και εύκολα τον αγαπημένο σας καφέ. Η χωρητικότητα των 500ml είναι ιδανική για να μοιραστείτε τον καφέ σας με τους φίλους και την οικογένεια. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το Tns μπρίκι ηλεκτρικό για απόλυτη απόλαυση κάθε φορά που πίνετε καφέ.
Τιμή 12,51 €

Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 550ml

Η Colorato γαλατιέρα barista ανοξείδωτη 550ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, θα σας προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και μοναδική εμπειρία στην παρασκευή του αγαπημένου σας καφέ. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον τέλειο καφέ στο σπίτι σας με τη Colorato γαλατιέρα barista!
Τιμή 8,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες mach3 4τεμ

Ανταλλακτικές κεφαλές ανδρικής ξυριστικής μηχανής, σχεδιασμένες για κλασικό & άνετο ξύρισμα. Με τρεις λεπίδες πιο δυνατές και από ατσάλι, που παραμένουν κοφτερές για μεγαλύτερο διάστημα.

1 ανταλλακτική κεφαλή χαρίζει έως και 3 εβδομάδες ξυρίσματος.

Όλες οι ανταλλακτικές κεφαλές Mach3 ταιριάζουν με όλες τις λαβές Mach3.

Τιμή 9,48 €

Spark υγρό καθαριστικό φούρνων 4lt

Αλκαλικό καθαριστικό για καμένα λίπη και λάδια.

Αποτελεσματική δράση σε κουζίνες, φούρνους, ψησταριές και grill.

Έτοιμο προς χρήση και άμεση δράση.

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται χρήση σε θερμοκρασία 40-50°C.

Τιμή 6,54 €

Parodontax οδοντόκρεμα ultra clean 75ml

Η οδοντόκρεμα Parodontax Ultra Clean είναι μια φθοριούχος οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση της αιμορραγίας των ούλων ενώ αφήνει μια έντονη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στο στόμα.

Τιμή 3,47 €

Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml

Το Bio shout καθαριστικό ρούχων spray 500ml είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που επιθυμεί να διατηρεί τα ρούχα της καθαρά και φρέσκα. Με την ισχυρή του φόρμουλα, το Bio shout απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ παράλληλα προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Αποκτήστε το Bio shout σήμερα και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 4,82 €