• Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm Alufix - 1
  • Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm Alufix - 2
  • Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm Alufix - 3
  • Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm Alufix - 4
  • Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm Alufix - 5
  • Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm Alufix - 6
  • Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm Alufix - 1
  • Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm Alufix - 2
  • Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm Alufix - 3
  • Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm Alufix - 4
  • Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm Alufix - 5
  • Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm Alufix - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlufix

Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm

Το Alufix αλουμινόχαρτο χωρίς κουτί 20m x 30cm είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τυλίξετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και να διατηρήσετε τη φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, η εύκολη και γρήγορη χρήση του κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα ακόμα πιο εύκολη. Μη διστάσετε να αποκτήσετε το Alufix αλουμινόχαρτο της εταιρίας Alufix και να ανακαλύψετε
20649
9001376112008
1,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Golden αλουμινόχαρτο 20m

Το Golden αλουμινόχαρτο 20m είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα τρόφιμα φρέσκα και νόστιμα. Με την ανθεκτική του κατασκευή και την εξαιρετική ποιότητα, το Golden αλουμινόχαρτο 20m εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 1,64 €

Alufix διαφανής μεμβράνη 20m x29cm

Η διαφανής μεμβράνη Alufix διασφαλίζει ότι τα τρόφιμά σας παραμένουν φρέσκα και προστατευμένα από την υγρασία και τον αέρα. Με διαστάσεις 20m x 29cm, αυτή η μεμβράνη προσφέρει εξαιρετική προστασία και ευελιξία στη χρήση της. Αποκτήστε την Alufix τώρα και απολαύστε μακροχρόνια φρεσκάδα για τα τρόφιμά σας!

Τιμή 0,80 €

Golden αλουμινόχαρτο 30m

Το χρυσό αλουμινόχαρτο 30m είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται συνήθως στην μαγειρική για να τυλίξει τα φαγητά που θα ψηθούν στο φούρνο. Το χρυσό χρώμα του αλουμινόχαρτου δεν μόνο προσδίδει ένα εντυπωσιακό εφέ στα φαγητά, αλλά επίσης βοηθάει στη διατήρηση της φρεσκάδας τους και στην αποφυγή του κολλήματος στο τηγάνι. Με μήκος 30 μέτρων, το χρυσό αλουμινόχαρτο είναι αρκετά μακρύ ώστε να καλύψει τις ανάγκες σας στην κουζίνα.

Τιμή 2,38 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στην κουζίνα! Με την απίστευτη αυτή μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προστατεύοντάς τα από τον αέρα και την υγρασία. Είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας στο ψυγείο ή το ντουλάπι, κρατώντας τα φρέσκα και νόστιμα. Μην αφήνετε τίποτα να χαθεί - επενδύστε στη Fresh μεμβράνη τροφίμων τώρα και απολαύ
Τιμή 6,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσάντα χάρτινη κραφτ καφέ με χερούλι 32x12x41cm 25τεμ

Μια υπέροχη τσάντα χαρτίνη 25 τεμαχίων, με διαστάσεις 32x12x41 εκατοστά, σε φυσικό καφέ χρώμα και όμορφο στριφτό χερούλι. Η τέλεια επιλογή για να μεταφέρετε τα αγοραστικά σας με στυλ και άνεση. Αποκτήστε την τώρα και ξεχωρίστε σε κάθε σας εμφάνιση!

Τιμή 3,70 €

Τρεις μάγοι καρβουνάκια γίγας 33mm 20x6τεμ

Τα τρία μάγοι καρβουνάκια γίγας 33mm 20x6τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας καρβουνάκια για τις ανάγκες τους. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Τρεις Μάγοι, αυτά τα καρβουνάκια θα σας προσφέρουν μια απροσδόκητα ισχυρή και μακράς διαρκείας καύση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καπνίσματος!
Τιμή 4,63 €

Ινδία κακουλέ 5gr

Κακουλέ σε σκόνη, της εταιρίας Ινδία, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Χρησιμοποιείται ιδίως σε γλυκές ζύμες, όπως είναι το τσουρέκι, τα πασχαλινά κουλουράκια, η βασιλόπιτα, αρτοσκευάσματα ή σε γλυκές πίτες και πολλά άλλα παρασκευάσματα. Μπορεί να προστεθεί σκόνη καρδάμου σε ροφήματα όπως το πράσινο τσάι.

Τιμή 0,87 €

Mamma greca σταφίδα ξανθή σουλτανίνα κρήτης 200gr

Η σταφίδα ξανθή Σουλτανίνα Κρήτης είναι μια δημοφιλής ποικιλία σταφίδας που προέρχεται από την Κρήτη. Είναι γνωστή για τη γλυκιά γεύση και τη μαλακή υφή της. Η σταφίδα αυτή συνήθως χρησιμοποιείται σε γλυκά, σαλάτες και ως σνακ. Η Mamma Γκρέκα προσφέρει μια ποιοτική επιλογή από αυτή την εξαιρετική ποικιλία σταφίδας σε συσκευασία των 200gr. Απολαύστε την ως μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή σνακ ή προσθέστε την στις διάφορες σαλάτες και γλυκά

Τιμή 1,86 €