• Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 28x45cm 6lt 25τεμ
  • Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 28x45cm 6lt 25τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlufix

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 28x45cm 6lt 25τεμ

Με τις Alufix σακούλες τροφίμων μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για περισσότερο. Η διάσταση 28x45cm είναι ιδανική για καταψύξη, ενώ τα 25 τεμάχια που περιέχονται στη συσκευασία σας εξασφαλίζουν πολλές χρήσεις. Προστατέψτε τα τρόφιμά σας με τις Alufix σακούλες τροφίμων και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που σας προσφέρουν.

33415
9001376095356
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Foodpack σακούλες τροφίμων No3 39x30cm 50τεμ

Σακούλες τροφίμων της εταιρίας Foodpack, για τη σωστή διατήρησή τους στο ψυγείο και στην κατάψυξη, αλλά και για αποθήκευση ή μεταφορά. Διατηρούν τα τρόφιμα φρέσκα και κρατάνε μακρυά τις ανεπιθύμητες μυρωδιές.

Τιμή 0,77 €

Giovanni σακούλες τροφίμων με zipper 22x29cm 3lt 20τεμ

Οι σακούλες τροφίμων με zipper της Giovanni είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με διαστάσεις 22x29cm και χωρητικότητα 3lt, αυτές οι σακούλες είναι πρακτικές και λειτουργικές. Με τον εύκολο και ασφαλή κλείσιμο με zipper, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα τις σακούλες τροφίμων Giovanni και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα στην αποθήκευση τω?
Τιμή 1,06 €

Alufix σακούλες ψησίματος 25x55cm 4τεμ

Οι Alufix σακούλες ψησίματος 25x55cm 4τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε είδους ψήσιμο. Αποκτήστε τις Alufix σακούλες ψησίματος τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν!
Τιμή 0,82 €

ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper 12,5x18cm 100τεμ

Αυτή η σακούλα τροφίμων με zipper 12,5x18cm 100τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Με την προηγμένη τεχνολογία του zipper, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας με ασφάλεια χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές. Η πρακτική διάσταση 12,5x18cm της σακούλας είναι ιδανική για μικρά σνακ, φρούτα ή άλλα τρόφιμα που θέλετε να πάρετε μαζί σας. Αποκτήστε τώρα την ΟΕΜ σακούλα τροφίμων με zipper και απολαύστε την ευκολία και
Τιμή 4,33 €

Κορυφαία προϊόντα

Kit kat δημητριακά 330gr

Τα Kit Kat δημητριακά 330gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως ένα γευστικό πρωινό ή ως ένα γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Kit Kat και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,66 €

Kraft ποτήρι χάρτινο double wall 12oz σετ με καπάκι πιπίλα 15τεμ

Το Kraft ποτήρι χάρτινο double wall 12oz σετ με καπάκι πιπίλα 15τεμ της εταιρίας Kraft είναι η ιδανική επιλογή για τον καφέ σας! Με τη διπλή επένδυση και το ανθεκτικό χαρτί, διατηρεί τον καφέ σας ζεστό για περισσότερο χρόνο, ενώ το καπάκι με πιπίλα το καθιστά βολικό για να το πάρετε μαζί σας. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με στυλ και άνεση, χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα τον απολαύσετε!
Τιμή 1,76 €

Axion συμπυκνωμένο πολυκαθαριστικό για δύσκολους ρύπους 750ml

Καινοτόμο προϊόν. Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες (μελάνια, λάδια, γράσα, αίμα, σκουριά, κρασί κλπ) ακόμα και από τις ευαίσθητες επιφάνειες (μάρμαρα, inox, ξύλα, βιομηχανικά δάπεδα κλπ).

Περιέχει ευχάριστο άρωμα και διαλύτες για να δρα γρήγορα.

Τιμή 2,50 €