Αποσμητικά σώματος - Roll on

Ενεργά φίλτρα

AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) AFRICA

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) AFRICA είναι ένα από τα πιο αναζητημένα προϊόντα στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με τη μοναδική του μυρωδιά που σαγηνεύει τις αισθήσεις και το μοναδικό design του μπουκαλιού, το AXE BODY SPRAY AFRICA είναι η ιδανική επιλογή για άνδρες που θέλουν να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε την αυτοπεποίθηση και τη φρεσκάδα που σας αξίζει!
Τιμή 5,40 €

AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) BLACK NIGHT

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) BLACK NIGHT είναι ένα από τα πιο αισθησιακά αρώματα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με το μοναδικό του μείγμα αρωμάτων, σας χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης που διαρκεί όλη μέρα. Αφήστε το AXE BODY SPRAY BLACK NIGHT να σας συνοδεύει σε κάθε περιπέτεια και να κλέψετε τις εντυπώσεις με τον μοναδικό σας τρόπο. Αγοράστε τώρα και απογειώστε το στυλ σας!
Τιμή 5,40 €

AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) GOLD

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1 1) GOLD είναι το απόλυτο αρσενικό άρωμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Με τον μοναδικό συνδυασμό αρωμάτων, θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και έντονη έλξη. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε!
Τιμή 5,40 €

AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) GOLD TEMPTATION

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) GOLD TEMPTATION είναι ένα από τα πιο ελκυστικά αρώματα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με τη μοναδική του σύνθεση, σας προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και αυτοπεποίθησης που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αφήστε το AXE GOLD TEMPTATION να σας συνοδεύσει και να σας κάνει ανεπανάληπτοι σε κάθε σας βήμα.
Τιμή 5,40 €

AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) WILD BERGAMOT

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) WILD BERGAMOT είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αναζωογονητικό άρωμα που ξεχωρίζει. Με τη μοναδική αρωματική νότα του άγριου bergamot, αυτό το αποσμητικό σπρέι θα σας κάνει να νιώσετε φρέσκοι και αυτοπεποίθητοι κάθε στιγμή της ημέρας. Αφήστε το AXE BODY SPRAY να σας συνοδεύει και να δημιουργεί μια εκρηκτική εντύπωση όπου κι αν βρίσκεστε. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει!
Τιμή 5,40 €

AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) YOU

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) YOU είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά αρώματα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Με μια μοναδική σύνθεση αρωμάτων που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε, αυτό το αρωματικό σπρέι δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Απλά ψεκάστε λίγο και αφήστε το άρωμα του AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) YOU να σας καθηλώσει. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της αυτοπεποίθησης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 5,40 €

Axe body spray apollo 2x150ml

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) APOLLO είναι ένα από τα πιο αναζητούμενα προϊόντα στην αγορά. Με το μοναδικό του άρωμα, σας προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 5,40 €

Axe body spray black 150ml

To AΧΕ Αποσμητικό Black με εκπλεπτυσμένο άρωμα που συνδυάζει φρέσκιες νότες καρπουζιού, περγαμόντου και αχλαδιού με μεθυστικές και ζεστές ξυλώδεις νότες λάβδανου και κέδρου, έρχεται για να σας προκαλέσει με τον πιο ήρεμο τρόπο! To ακαταμάχητο άρωμα του κάνει αισθητή την παρουσία του χωρίς υπερβολές!

Τιμή 2,56 €

Axe body spray gold all day fresh 150ml

Το Axe body spray gold all day fresh 150ml είναι η απόλυτη επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να ξεχωρίσουν με το άρωμά τους. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει φρεσκάδα όλη μέρα, αυτό το body spray θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση και έτοιμοι για οποιαδήποτε περιπέτεια σας περιμένει. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 2,56 €

Axe body spray musk 150ml

Το Axe body spray musk 150ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίσει. Με το μοναδικό του άρωμα μασκ, το spray αυτό θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση και ανδρικότητα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε ένα νέο επίπεδο στο στυλ και την εμφάνισή σας!
Τιμή 2,56 €

Axe body spray wild space 150ml

Το Axe body spray wild space 150ml είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με το μοναδικό του άρωμα, αυτό το αποσμητικό σπρέι σίγουρα θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια φρέσκια αίσθηση που θα σας συνοδεύει όλη μέρα. Μην το χάσετε!
Τιμή 2,56 €

Axe αποσμητικό σώματος roll-on black 50ml

Το Axe αποσμητικό σώματος roll-on black 50ml είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει με το στυλ του. Με το μοναδικό άρωμά του, σας προσφέρει προστασία κατά της κακοσμίας και σας χαρίζει φρεσκάδα για ώρες. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την αυτοπεποίθησή σας με ένα μόνο κίνημα.
Κανονική τιμή 2,13 € Τιμή 2,06 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Axe αποσμητικό σώματος roll-on dark temptation 50ml

Το Axe αποσμητικό σώματος roll-on dark temptation 50ml είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να νιώσουν φρέσκοι και αρρενωποί όλη μέρα. Με μια μοναδική μυρωδιά dark temptation, αυτό το αποσμητικό θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώθετε εκπληκτικά κάθε μέρα.
Κανονική τιμή 2,13 € Τιμή 2,06 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Axe αποσμητικό σώματος roll-on ice chill 50ml

Το Axe αποσμητικό σώματος roll-on ice chill 50ml είναι η ιδανική επιλογή για ένα δροσερό αίσθημα φρεσκάδας κάθε μέρα. Με το δροσερό άρωμα του, θα νιώσετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι για οποιαδήποτε περιπέτεια σας περιμένει. Αφήστε το Axe να σας συνοδεύσει κάθε στιγμή της ημέρας και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας που προσφέρει.
Κανονική τιμή 2,13 € Τιμή 2,06 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Axe αποσμητικό σώματος spray adrenalin 150ml

Το Axe body spray Adrenalin 150ml είναι ένα από τα πιο δυνατά αρώματα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με μια μόνο ψεκασιά, θα νιώσετε την ενέργεια και τη δύναμη να σας συνοδεύουν όλη μέρα. Η φρουτώδης νότα του αρώματος θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αγοράστε το τώρα και αφήστε το Axe body spray Adrenalin 150ml να σας κάνει να αισθάνεστε ακαταμάχητους κάθε μέρα.
Τιμή 2,56 €

Axe αποσμητικό σώματος spray dark temptation 150ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του σκοτεινού πειράσματος με το AXE BODY SPRAY 150ml DARK TEMPTATION CHOCOLATE. Μια μοναδική αίσθηση που θα σας κατακτήσει με το γλυκό άρωμα του σοκολάτας. Αφεθείτε σε μια εμπειρία αισθησιακή και ανανεωμένη, που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη γοητεία του σκοτεινού πειράσματος.
Τιμή 2,64 €

Axe αποσμητικό σώματος spray dark temptation 150ml

Το αποσμητικό AΧΕ Dark Temptation με νότες Μαύρης Σοκολάτας και Βανίλιας είναι τόσο γλυκό, που είναι αδύνατο να του αντισταθείς. Μια μικρή δόση αρκεί για να αισθάνεσαι ακαταμάχητος όλη μέρα.

Τιμή 2,56 €

Axe αποσμητικό σώματος spray dark temptation 2x150ml

Ανανεωτικό άρωμα Dark Temptation σε σπρέι 150ml για άνδρες. Απογειώστε την αίσθησή σας με ένα μοναδικό άρωμα που θα σας κάνει ακαταμάχητους. Η αίσθηση φρεσκάδας και αρρενωπότητας που προσφέρει το AXE Body Spray Dark Temptation θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το άρωμά σας να μιλάει για εσάς!
Τιμή 5,40 €

Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 2x150ml

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) ICE CHILL είναι το απόλυτο αρσενικό άρωμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Η δροσερή νότα του πάγου θα σας δώσει μια αίσθηση δροσιάς και αυτοπεποίθησης που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Αφήστε το AXE BODY SPRAY ICE CHILL να σας συνοδεύσει κάθε μέρα και νύχτα και απολαύστε την ανανεωμένη αίσθηση φρεσκάδας που θα σας κάνει ανεπανάληπτο.
Τιμή 5,40 €

Axe αποσμητικό σώματος spray you 150ml

Το Axe αποσμητικό σώματος spray you 150ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ανδρικό άρωμα που ξεχωρίζει. Με μια μοναδική σύνθεση αρωμάτων που δίνει αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης, το Axe spray you 150ml θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον ανδρικό χαρακτήρα σας με ένα μόνο ψεκασμό.
Τιμή 2,66 €

Borotalco deo spray sea salt 150ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της Borotalco σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Είναι πιο φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα καθώς δεν περιέχει αλουμίνιο, μειώνοντας την πιθανότητα ερεθισμού.

Τιμή 3,48 €

Borotalco roll-on active lime 50ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της Borotalco σε μορφή roll-on. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Είναι πιο φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα καθώς δεν περιέχει αλουμίνιο, μειώνοντας την πιθανότητα ερεθισμού.

Τιμή 3,48 €

Brut body spray identity 200ml

Το Brut body spray identity 200ml είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε άνδρα που θέλει να ξεχωρίσει. Με το μοναδικό του άρωμα, θα νιώσετε αυτοπεποίθηση και ανδρικότητα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας ακόμα πιο στιλάτη και ελκυστική.
Τιμή 3,05 €

BRUT SPLASH ON LOTION 200ml

Η BRUT SPLASH ON LOTION 200ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε σύγχρονο άντρα που θέλει να δείχνει πάντα φρέσκος και αρρενωπός. Με το δροσερό άρωμά της, θα νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Απλά απλώστε λίγη ποσότητα στο πρόσωπό σας και αφήστε το άρωμα να σας περιβάλλει και να σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το BRUT SPLASH ON LOTION 200ml σήμερα και απογειώστε το στυλ και την εμφάνισή σας!
Τιμή 4,18 €

Brut αποσμητικό musk spray 200ml

Brut Musk από Brut Parfums Prestige είναι ένα Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο άρωμα για άνδρες. Brut Musk κυκλοφόρησε το έτος 1986. Το άρωμα περιέχει Εσπεριδοειδή, νότες ξύλων, ταμπάκο, Μόσχος, Κεχριμπάρι και καρυκεύματα.

Κανονική τιμή 2,81 € Τιμή 2,71 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Brut αποσμητικό oceans 200ml

Το Brut αποσμητικό oceans 200ml είναι η ιδανική επιλογή για τους άνδρες που αναζητούν ένα αρρενωπό άρωμα που ξεχωρίζει. Με τις νότες του αλμυρού ωκεανού, αυτό το αποσμητικό θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης που θα κρατήσει όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το άρωμά σας να μιλήσει για εσάς.
Κανονική τιμή 2,81 € Τιμή 2,71 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Brut αποσμητικό sport style 200ml

Αποσμητικό σώματος σε μορφή σπρέι που χαρίζει προστασία μεγάλης διάρκειας με αναζωογονητικό και δροσιστικό άρωμα με αφρώδεις νότες.

Κανονική τιμή 2,81 € Τιμή 2,71 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Bu deo spray αποσμητικό σώματος fairy secret 150ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της B.U. σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Τα βασικά ενεργά συστατικά του αποτελούνται κυρίως από παράγωγα φαινόλης, αιθανόλης και αιθέριων ελαίων, τα οποία εμποδίζουν τον βακτηριδιακό πολλαπλασιασμό χωρίς, ωστόσο, να εμποδίζουν την έκκριση ιδρώτα.

Φύλο: Γυναίκα

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Τύπος: Spray

Τιμή 2,51 €

Dove deo cream αποσμητικό σώματος original 50ml

Η Dove cream προσφέρει αποτελεσματική φροντίδα για μια όμορφη επιδερμίδα. Με 1/4 ενυδατική κρέμα για αποτελεσματική φροντίδα και όμορφη επιδερμίδα.

Κανονική τιμή 3,06 € Τιμή 2,98 €
  • -0,08 €
  • -0,08 €

Dove deo spray care & protect 150ml

Το Dove deo spray care & protect 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για να προστατεύετε το δέρμα σας και να αισθάνεστε φρέσκοι κάθε μέρα. Η μοναδική φόρμουλα του δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα σας και προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία από την κακοσμία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας κάθε μέρα.
Τιμή 2,51 €

Dove deo spray men cool fresh 150ml

Το Dove deo spray men cool fresh 150ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε άνδρα που αναζητά ένα αναζωογονητικό αρωματικό αντιιδρωτικό. Η φρέσκια μυρωδιά και η αποτελεσματική προστασία κρατούν το δέρμα σας στεγνό και δροσερό όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας που σας προσφέρει το Dove deo spray men cool fresh 150ml.
Τιμή 2,63 €

Dove roll-on αποσμητικό σώματος beauty finish 50ml

Το Dove roll-on beauty finish 50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αποκτήσετε λεία και απαλή επιδερμίδα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία για όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 2,00 €

Dove roll-on αποσμητικό σώματος classic 50ml

Το Dove roll-on classic 50ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αποτελεσματικό αλλά και απαλό αντιιδρωτικό. Με τη μοναδική του φόρμουλα που περιέχει ενυδατικά συστατικά, προσφέρει προστασία για όλη την ημέρα ενώ παράλληλα φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και την προστασία που προσφέρει το Dove roll-on classic 50ml!
Τιμή 2,08 €

Dove roll-on αποσμητικό σώματος coconut 50ml

Το Dove roll-on coconut 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεστε φρέσκοι και αρωματικοί κάθε μέρα. Η εξαιρετική φόρμουλα του προϊόντος προσφέρει άνεση και προστασία για πολλές ώρες, ενώ το εκλεπτυσμένο άρωμα της καρύδας θα σας ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς. Αποκτήστε το Dove roll-on coconut 50ml σήμερα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που προσφέρει.
Τιμή 2,00 €

Dove roll-on αποσμητικό σώματος fresh 50ml

Η Dove roll-on fresh 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεστε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί κάθε μέρα. Η μοναδική της φόρμουλα προστατεύει από την εφίδρωση και την κακοσμία, προσφέροντας μακράς διαρκείας προστασία. Απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και την αίσθηση ευεξίας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αγοράστε τώρα το Dove roll-on fresh 50ml και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς.
Τιμή 2,03 €

Dove roll-on αποσμητικό σώματος go men & care cool fresh 50ml

Το Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml είναι ο τέλειος τρόπος για να νιώσετε δροσιά και φρεσκάδα όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει προστασία κατά των μυρωδιών και ενυδατώνει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης που θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.
Τιμή 2,00 €

Dove roll-on αποσμητικό σώματος go men & care invisible dry 50ml

Το Αποσμητικό Roll -on Invisible Dry περιέχει διαφανή αντι-ιδρωτικά συστατικά και συνδυάζει την προστασία κατά των λευκών σημαδιών στην επιδερμίδα και τα ρούχα με 48ωρη προστασία από την εφίδρωση και τη μοναδική 1/4 ενυδατική σύνθεση του Dove. Σκληρό με τον ιδρώτα, απαλό με το δέρμα.

Τιμή 2,00 €

Dove roll-on αποσμητικό σώματος invisible care floral touch 50ml

Το αποσμητικό Dove Invisible Floral είναι αόρατο σε 100 χρώματα. Αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα. Με 1/4 ενυδατική κρέμα. Αποτελεσματική φροντίδα και όμορφη επιδερμίδα.

Τιμή 2,00 €

Dove roll-on αποσμητικό σώματος powder 50ml

Το Dove roll-on powder 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να νιώσετε φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα του σας εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από την εφίδρωση και την οσμή, ενώ ταυτόχρονα αφήνει το δέρμα σας απαλό και αναζωογονημένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 2,03 €

Dove roll-on αποσμητικό σώματος talco 50ml

Το Dove roll-on talco 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεσαι φρέσκος και αυτοπεποιθητικός όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και την αίσθηση ευεξίας κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 2,00 €

Dove roll-on αποσμητικό σώματος women 99% natural eucalyptus 50ml

Το DOVE ROLL ON WOMEN 99% NATURAL EUCALYPTUS 50ml είναι ένα εξαιρετικά φυσικό προϊόν που προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της εφίδρωσης για ώρες. Η φόρμουλα του με ευκάλυπτο είναι απαλή για το δέρμα και παρέχει μια φρέσκια, δροσερή αίσθηση που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί!

Τιμή 2,08 €

Dove roll-on αποσμητικό σώματος women 99% natural geranium 50ml

Το DOVE ROLL ON WOMEN 99% NATURAL GERANIUM 50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να νιώθετε φρέσκια και αυτοπεποιθητική όλη μέρα. Η φόρμουλα του με 99% φυσικά συστατικά και το αρωματικό γεράνιο θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της προστασίας που σας προσφέρει το DOVE ROLL ON WOMEN 99% NATURAL GERANIUM 50ml και αναδείξτε τον αληθινό εαυτό σας με ένα απλό βήμα.
Τιμή 2,03 €

Dove αποσμητικό σώματος deo spray men clean comfort 150ml

Το Αποσμητικό Spray Clean Comfort, με το διακριτικό άρωμά του, περιέχει μια μοναδική φόρμουλα που συνδυάζει αντί-ιδρωτικά συστατικά με 1/4 ενυδατική σύνθεση για δροσερό άρωμα και άνεση κάθε μέρα. Τα υψηλά επίπεδα ενυδατικών συστατικών συμβάλλουν στην καταπολέμηση των ερεθισμών.

Τιμή 2,96 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού