• Borotalco roll-on active lime 50ml  - 1
  • Borotalco roll-on active lime 50ml  - 2
  • Borotalco roll-on active lime 50ml  - 1
  • Borotalco roll-on active lime 50ml  - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBorotalco

Borotalco αποσμητικό σώματος roll-on lime 50ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της Borotalco σε μορφή roll-on. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Είναι πιο φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα καθώς δεν περιέχει αλουμίνιο, μειώνοντας την πιθανότητα ερεθισμού.

13045
80945819
3,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Triethyl Citrate, Parfum, Steareth-21, BHT, Hydrated Silica, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-11, Talc, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12 μήνες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μην υπερβάλλεται με την χρήση του προϊόντος.
Εφαρμόστε σε υγιές δέρμα. Σταματήστε τη χρήση σε περίπτωση ερεθισμού.
Στοιχεία Προμηθευτή
BOLTON HELLAS A.E.B.E.. Μιχαλακοπούλου 91, 115 28 Αθήνα, Τηλ.: 210 4897800, E-mail: mail@boltonhellas.boltongroup.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Noxzema αποσμητικό spray memories 150ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Memories, με τεχνολογία Clean & Fresh απελευθερώνει άρωμα λουλουδιών και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί ενω προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, απαλό θηλυκό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,62 €

Dove αποσμητικό σώματος spray men advanced invisible dry 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml men & care invisible dry είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με την προηγμένη τεχνολογία του, προσφέρει προστασία ενάντια στην ιδρώτα και τις δυσάρεστες μυρωδιές, ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα σας. Η αόρατη σύνθεσή του εξαλείφει τα ίχνη λευκών κηλίδων στα ρούχα, χαρίζοντάς σας έναν απόλυτα φρέσκο και ανανεωμένο αέρα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση αυτ?
Τιμή 2,85 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on 99% natural geranium 50ml

Το DOVE ROLL ON WOMEN 99% NATURAL GERANIUM 50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να νιώθετε φρέσκια και αυτοπεποιθητική όλη μέρα. Η φόρμουλα του με 99% φυσικά συστατικά και το αρωματικό γεράνιο θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της προστασίας που σας προσφέρει το DOVE ROLL ON WOMEN 99% NATURAL GERANIUM 50ml και αναδείξτε τον αληθινό εαυτό σας με ένα απλό βήμα.
Τιμή 2,03 €

Noxzema roll-on invisible him 50ml

To Noxzema Invisible Him, με την τεχνολογία CLEAR PROTECT που περιέχει, προστατεύει από τα λευκά σημάδια και ελαχιστοποιεί τα κίτρινα σημάδια. Η ειδική του σύνθεση φροντίζει την επιδερμίδα και τα ρούχα σας, προσφέροντάς σας αυτοπεποίθηση όταν τη χρειάζεστε.

Τιμή 2,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Dixan σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 68μεζ 3,4kg

Η Dixan σκόνη 68μεζ, 3,40kg ωκεανός της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά ρούχα που μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία στα υφάσματα. Αποκτήστε το Dixan σκόνη 68μεζ σήμερα και απολαύστε καθαρά και δροσερά ρούχα με ένα μόνο πλύσιμο.

Τιμή 12,06 €

Royal γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο 410gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης. Έχει ιδιαίτερη γεύση ενώ μπορεί να διατηρηθεί αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου σε σύγκριση με το νωπό παστεριωμένο γάλα. Η θρεπτική αξία που έχει το γάλα εβαπορέ, διαφέρει από αυτή του νωπού γάλακτος, και αυτό οφείλεται στην επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Η παστερίωση καταστρέφει τουλάχιστον το 50% των βιταμινών Β1, Β12 και C και σημαντικές ποσότητες της Β6 και του φολικού οξέος. Παράλληλα καταστρέφεται και το 10% του αμινοξέος λυσίνη που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του οργανισμού μας. Η χρήση του γάλακτος εβαπορέ γίνεται σε πολλές παρασκευές όπως σε σπιτικό παγωτό ή στον καφέ.

Τιμή 1,25 €

Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 λευκό 130ml 50τεμ

Το ποτήρι ελληνικού καφέ Lux-Plast No501 είναι λευκό χρώμα, με χωρητικότητα 130ml και πακέτο 50 τεμαχίων. Ιδανικό για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας ελληνικό καφέ με άνεση και στυλ.

Τιμή 0,44 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού