• Dove roll-on classic 50ml  - 1
  • Dove roll-on classic 50ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDove

Dove αποσμητικό σώματος roll-on classic 50ml

Το Dove roll-on classic 50ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αποτελεσματικό αλλά και απαλό αντιιδρωτικό. Με τη μοναδική του φόρμουλα που περιέχει ενυδατικά συστατικά, προσφέρει προστασία για όλη την ημέρα ενώ παράλληλα φροντίζει το ευαίσθητο δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη φρεσκάδα και την προστασία που προσφέρει το Dove roll-on classic 50ml!
31472
59095361
2,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Str8 deo spray game 150ml

Το Str8 deo spray game 150ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε άνδρα που θέλει να αισθάνεται φρέσκος και αυτοπεποιημένος όλη μέρα. Με το αναζωογονητικό άρωμά του, το Str8 deo spray game 150ml σας προσφέρει προστασία από την κακοσμία και σας χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την αυτοπεποίθησή σας με ένα μόνο ψεκασμό!
Τιμή 2,38 €

Axe αποσμητικό σώματος spray wild space 150ml

Το Axe body spray wild space 150ml είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με το μοναδικό του άρωμα, αυτό το αποσμητικό σπρέι σίγουρα θα σας κερδίσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια φρέσκια αίσθηση που θα σας συνοδεύει όλη μέρα. Μην το χάσετε!
Τιμή 2,56 €

STR8 αποσμητικό σώματος spray faith 150ml

Το STR8 Faith Giannis Antetokounmpo 48h Freshness Deodorant Body Spray 150ml είναι ένα Αντιιδρωτικό αποσμητικό με δροσερό Φρουτώδες άρωμα για προστασία που διαρκεί έως και 48 ώρες.

Φρουτώδεις αρωματικές νότες που αναμειγνύονται με fougere και oriental συστατικά δημιουργούν ένα αρρενωπό και κομψό άρωμα για καθημερινή περιποιήση της επιδερμίδας σας.

Για καθημερινή χρήση.

Τιμή 2,29 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced original 150ml

Το Dove deo spray 150ml advanced care είναι το ιδανικό προϊόν που θα σας προσφέρει προστασία και φρεσκάδα για όλη την ημέρα. Με την προηγμένη τεχνολογία του, αυτό το αποσμητικό θα σας προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία, ενώ ταυτόχρονα θα φροντίσει το δέρμα σας. Αφήστε το Dove deo spray να σας προσφέρει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε κάθε μέρα.
Τιμή 2,85 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray men sport 150ml

Αποσμητικό σώματος της Fa σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Είναι πιο φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα καθώς δεν περιέχει αλουμίνιο, μειώνοντας την πιθανότητα ερεθισμού. Τέλος, διαθέτει σύνθεση η οποία δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα κατά την χρήση του.

Φύλο: Άνδρας

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Τύπος: Spray

Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Μελετιάδης λουκούμια βανίλιας 300gr

Τα Μελετιάδης λουκούμια βανίλιας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν που προσφέρει λουκούμια με γεύση βανίλιας από την εταιρεία Μελετιάδης. Το λουκούμι είναι ένα παραδοσιακό εδέσμα που παρασκευάζεται από εκχύλισμα ζελέ φρούτων ή φυτικών ριζών, και συνήθως περιέχει ζάχαρη για γλυκύτητα και υφή.

Τιμή 2,30 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced go fresh cucumber 150ml

Το Dove deo spray 150ml go fresh cucumber είναι ο απόλυτος σύμμαχος για να νιώσετε φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση κάθε μέρα. Με το δροσερό άρωμα αγγούρι, σας προσφέρει προστασία ενάντια στην κακοσμία και τον ιδρώτα για πολλές ώρες. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ανανέωσης με το Dove deo spray go fresh cucumber. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 2,51 €

Knorr σάλτσα έτοιμη με μέλι & μουστάρδα 400gr

Η έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr της Knorr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νόστιμη γεύση στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την μοναδική συνταγή της Knorr, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακαταμάχητα. Απολαύστε την μοναδική γεύση του μελιού και της μουστάρδας σε κάθε μπουκιά και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τώρα την Knorr έτοιμη σάλτσα με μέλι & μουστάρδα 400gr και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας!
Τιμή 2,79 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού