• Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 1
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 2
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 3
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 4
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 5
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 6
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 7
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 8
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 1
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 2
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 3
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 4
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 5
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 6
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 7
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml Axe - 8
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAxe

Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 150ml

To αποσμητικό AΧΕ ICE CHILL με δροσερό άρωμα που συνδυάζει παγωμένη μέντα και λεμόνι, έρχεται για να σε δροσίσει και να μειώσει τη θερμοκρασία έως και 6˚C.

13230
8710447497319
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Alcohol denat., butane, isobutane, propane, parfum, ethylhexylglycerin, citral, citronellol, coumarin, geraniol, limonene, linalool
Οδηγίες Χρήσης
Στρίψτε το καπάκι. Ανακίνηστε το μπουκάλι. Ψεκάστε 15εκ. μακριά από το σώμα. Ακολουθείστε τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στο προϊόν.
Οδηγίες Προφύλαξης
Eξαιρετικά Εύφλεκτο Αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση: Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Να διατηρείται μακριά από πηγές θερμότητας, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε κοντά σε φλόγα ή σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Να μην εκτίθεται απευθείας στις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C. Μακριά από παιδιά.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΑΪΣ- Unilever Hellas A.E., Λ. Κύμης & Σενέκα 10, 145 64 Κηφισιά, Αττική - Γραμμή Καταναλωτή: 800 11 99099

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 2x150ml

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) ICE CHILL είναι το απόλυτο αρσενικό άρωμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Η δροσερή νότα του πάγου θα σας δώσει μια αίσθηση δροσιάς και αυτοπεποίθησης που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Αφήστε το AXE BODY SPRAY ICE CHILL να σας συνοδεύσει κάθε μέρα και νύχτα και απολαύστε την ανανεωμένη αίσθηση φρεσκάδας που θα σας κάνει ανεπανάληπτο.
Τιμή 5,40 €

NOXZEMA ROLL ON 50ml COOL MOVE

Το NOXZEMA ROLL ON 50ml COOL MOVE είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αναζωογονητικό, δροσερό αρωματικό roll-on για την καθημερινή τους περιποίηση. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης που διαρκεί όλη μέρα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη φρεσκάδα και την αίσθηση δροσερότητας με το NOXZEMA ROLL ON 50ml COOL MOVE!
Τιμή 2,40 €

Fa αποσμητικό σώματος roll-on brightening & care violet & jasmine scent 50ml

Η Fa roll-ον 50ml brightening & care με άρωμα βιολέτας και γιασεμιού είναι το απόλυτο αρωματικό και περιποιητικό προϊόν που θα σας καταπλήξει. Αφήστε το άρωμα της βιολέτας και του γιασεμιού να σας απογειώσει και να σας χαρίσει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Με την εξαιρετική φόρμουλα που περιέχει, το Fa roll-ον 50ml brightening & care θα φροντίσει το δέρμα σας και θα του χαρίσει λάμψη και ενυδάτωση. Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία και αποκτήστε ?
Τιμή 1,44 €

STR8 after shave lotion 100ml και deo spray 150ml freak

Η αρωματική αίσθηση του STR8 after shave lotion 100ml και deo spray 150ml freak θα σας μαγέψει και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Αποκτήστε τώρα το αγαπημένο σας άρωμα και νιώστε αυτοπεποίθηση κάθε στιγμή της ημέρας. Μην αργείτε, αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 10,35 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on beauty finish 50ml

Το Dove roll-on beauty finish 50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αποκτήσετε λεία και απαλή επιδερμίδα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία για όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 2,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαρά κρεμοσάπουνο με αντλία γάλα & μέλι 400ml

Το χαρά κρεμοσάπουνο με αντλία γάλα και μέλι σε συσκευασία 400ml είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τις ενυδατικές ιδιότητες του γάλακτος και του μελιού για να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα σας. Η αντλία κάνει τη χρήση του προϊόντος εύκολη και βολική, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά που αποπνέει θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Τιμή 0,99 €

Oki doki πλαστικά ποτήρια διάφανα 240ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Πλαστικά Θράκης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 240ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 240ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,23 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 45μεζ 2,93kg

Η σκόνη Skip Active Clean καθαρίζει δύσκολους λεκέδες και στο σύντομο πρόγραμμα, χαρίζοντας στα ρούχα σας ασύγκριτη καθαριότητα. Το Skip με τεχνολογία Wash Boosters απομακρύνει δύσκολους λεκέδες όπως λίπος, λάδι, λάσπη, γρασίδι και παγωτό σοκολάτα.

Τιμή 10,24 €

Ferrero nutella πραλίνα φουντουκιού και κακάο 15gr

Η Nutella Ferrero είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό διάλειμμα! Η πραλίνα φουντουκιού και κακάο 15gr θα σας καταπλήξει με την μοναδική της γεύση και θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο! Απολαύστε την σε ψωμί, τοστ ή ακόμα και απευθείας από το βαζάκι. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτήν την νόστιμη πραλίνα και να απολαύσετε τη γεύση της Nutella!
Τιμή 0,29 €

Trolli ζελεδάκι burger 60x10gr

Το Trolli ζελεδάκι burger 60x10gr είναι το τέλειο σνακ για να ικανοποιήσετε την πείνα σας με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια υφή, θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,72 €