• Axe αποσμητικό σώματος roll-on africa 50ml
  • Axe αποσμητικό σώματος roll-on africa 50ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAxe

Axe αποσμητικό σώματος roll-on africa 50ml

Αποσμητικό σε μορφή σπρέι που αρωματίζει διακριτικά με το κλασικό άρωμα για μέχρι και 48 ώρες προστασίας.

3598
50097265
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αποσμητικό σε μορφή σπρέι που αρωματίζει διακριτικά με το κλασικό άρωμα για μέχρι και 48 ώρες προστασίας.

Οδηγίες χρήσης

Στρίψε το καπάκι. 

Εφαρμόστε σε στέρνο και σώμα. 

Δώστε γροθιά στον αέρα!

Συστατικά

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nivea roll-on women black & white ultimate impact 2x50ml

Το Nivea roll-on women black & white ultimate impact 2x50ml είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται φρέσκια και αυτοπεποιθητική όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τους λεκέδες και τις κηλίδες, ενώ παράλληλα φροντίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και προστασίας που σας προσφέρει το Nivea roll-on women black & white ultimate impact 2x50ml.
Τιμή 4,98 €

Dove αποσμητικό σώματος spray men advanced invisible dry 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml men & care invisible dry είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με την προηγμένη τεχνολογία του, προσφέρει προστασία ενάντια στην ιδρώτα και τις δυσάρεστες μυρωδιές, ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα σας. Η αόρατη σύνθεσή του εξαλείφει τα ίχνη λευκών κηλίδων στα ρούχα, χαρίζοντάς σας έναν απόλυτα φρέσκο και ανανεωμένο αέρα όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση αυτ?
Τιμή 2,85 €

Nivea roll-on talc sensation 2x50ml

Το αποσμητικό NIVEA Talc Sensation έχει αποτελεσματική προστασία από την κακοσμία και την εφίδρωση. Προσφέρει αίσθηση στεγνής και απαλής επιδερμίδας στη στιγμή, χάρη στην πολύτιμη πούδρα Kaolin* που περιέχει.

* Η πούδρα KAOLIN είναι φυσικής προέλευσης λευκή σκόνη από το ορυκτό καολινίτη και είναι δημοφιλής για την αποτελεσματική απορρόφηση και τη στεγνή αίσθηση που προσφέρει.

Χωρίς οινόπνευμα και χρωστικές ουσίες. Συμβατό με την επιδερμίδα. Δερματολογικά εγκριμένο.

Τιμή 4,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Wilkinson ξυραφάκια extra 2 beauty lady 5τεμ

2 λεπίδες  για στενό και ακριβές ξύρισμα

Λιπαντική λωρίδα με βιταμίνη Ε και αλόη, για ομαλή ολίσθηση

Μοναδική μπάρα 'Push Clean' για να καθαρίσετε τη συσσώρευση μεταξύ των λεπίδων

Ροζ, αντιολισθητική, κυρτή λαβή για εύκολο χειρισμό

Πρακτικό καπάκι ταξιδιού για να διατηρείτε το ξυράφι σας ασφαλές και καθαρό όταν βρίσκεστε εν κινήσει

Τιμή 1,69 €

Famiglia farfalle φιογκάκια 500gr

Farfalle από σιμιγδάλι σκληρού σίτου, για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μακαρονάδα, με σάλτσα ή κιμά, να φτιάξετε πλούσιες μακαρονοσαλάτες ή γευστικά σουφλέ φούρνου, με αφράτη μπεσαμέλ.

Τιμή 0,94 €

REXONA SPRAY 150ml - (SHOWER FRESH)

Το REXONA SPRAY 150ml - (SHOWER FRESH) είναι το ιδανικό αποσμητικό για να νιώθετε φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση όλη μέρα. Η αναζωογονητική του μυρωδιά θα σας κρατήσει αναζωογονημένους και απαλλαγμένους από τον ιδρώτα, ενώ η φόρμουλα του δεν περιέχει αλουμίνιο για να προσφέρει μια φυσική προστασία. Αποκτήστε το REXONA SPRAY τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.
Τιμή 2,80 €

Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα 340ml

Το Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα 340ml της εταιρίας Blue fire είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό φωτιστικό για τον χώρο τους. Με το εκλεπτυσμένο design του και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, το Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα θα δώσει μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 0,96 €

Arion food δημητριακά τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 2kg

Οι τραγανές νιφάδες σιταριού με σοκολάτα 2kg της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό. Αφράτες και νόστιμες, αυτές οι νιφάδες θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Απολαύστε τις μόνες τους ή προσθέστε τις σε γάλα ή γιαούρτι για ένα ακόμα πιο γευστικό γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Arion food!
Τιμή 10,06 €