• DOVE ROLL ON WOMEN 99% NATURAL GERANIUM 50ml  - 1
  • DOVE ROLL ON WOMEN 99% NATURAL GERANIUM 50ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDove

Dove αποσμητικό σώματος roll-on 99% natural geranium 50ml

Το DOVE ROLL ON WOMEN 99% NATURAL GERANIUM 50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να νιώθετε φρέσκια και αυτοπεποιθητική όλη μέρα. Η φόρμουλα του με 99% φυσικά συστατικά και το αρωματικό γεράνιο θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της προστασίας που σας προσφέρει το DOVE ROLL ON WOMEN 99% NATURAL GERANIUM 50ml και αναδείξτε τον αληθινό εαυτό σας με ένα απλό βήμα.
38231
59015840
2,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Noxzema roll-on memories 50ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Memories, με τεχνολογία Clean & Fresh απελευθερώνει άρωμα λουλουδιών και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί ενω προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,33 €

Noxzema roll-on invisible him 50ml

To Noxzema Invisible Him, με την τεχνολογία CLEAR PROTECT που περιέχει, προστατεύει από τα λευκά σημάδια και ελαχιστοποιεί τα κίτρινα σημάδια. Η ειδική του σύνθεση φροντίζει την επιδερμίδα και τα ρούχα σας, προσφέροντάς σας αυτοπεποίθηση όταν τη χρειάζεστε.

Τιμή 2,40 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray pink passion 150ml

Αποσμητικό με γλυκό άρωμα ροζ τριαντάφυλλου, καταπολεμά αποτελεσματικά τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία, εξασφαλίζοντας προστασία που διαρκεί Εξασφαλίζει προστασία που διαρκεί έως 48 ώρες, δεν αφήνει λεκέδες.

Δερματολογικά ελεγμένη φόρμουλα. VeganCertified

Τιμή 2,15 €

Nivea roll-on women black & white ultimate impact 2x50ml

Το Nivea roll-on women black & white ultimate impact 2x50ml είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται φρέσκια και αυτοπεποιθητική όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τους λεκέδες και τις κηλίδες, ενώ παράλληλα φροντίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και προστασίας που σας προσφέρει το Nivea roll-on women black & white ultimate impact 2x50ml.
Τιμή 4,98 €

Κορυφαία προϊόντα

17 delicatessen μουστάρδα απαλή 500ml

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 1,29 €

Pummaro σπιτική ντομάτα από τον τρίφτη 680gr

Το Pummaro διάλεξε για σας κόκκινες ζουμερές τομάτες και τις πέρασε από τον τρίφτη, κατά τον παραδοσιακό τρόπο!! Το Pummaro Σπιτική Τομάτα από τον τρίφτη είναι ιδανικό για νόστιμες σπιτικές σάλτες, για λαδερά, κοκκινιστά, ζυμαρικά ή pizza, όπου θέλετε να δώσετε γεύση σπιτικής τομάτας.

Τιμή 1,78 €

Αλμωπία σάλτσα κόκκινης πιπεριάς 350gr

Η Αλμωπία σάλτσα κόκκινης πιπεριάς 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας! Με την πλούσια γεύση και την αρωματική πικάντικη νότα της, θα δώσει μια νότα έντασης και γεύσης σε κάθε μπίρα, σαλάτα ή πίτσα. Απολαύστε την Αλμωπία σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 2,48 €

Maxi economy χειροπετσέτα ζικ-ζακ λευκή 20x200τεμ

Σχεδιασμένη για να βγαίνει μια κάθε φορά

Κατάλληλη για επαγγελματική χρήση για τον καθαρισμό και το υγιεινό στέγνωμα των χεριών

Απαλή, δεν αφήνει χνούδι, δεν θρυμματίζεται

Τιμή 16,10 €

Omay αποσμητικό χώρου baby 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €