• Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 2x150ml
  • Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 2x150ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAxe

Axe αποσμητικό σώματος spray ice chill 2x150ml

Το AXE BODY SPRAY 150ml (1+1) ICE CHILL είναι το απόλυτο αρσενικό άρωμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Η δροσερή νότα του πάγου θα σας δώσει μια αίσθηση δροσιάς και αυτοπεποίθησης που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Αφήστε το AXE BODY SPRAY ICE CHILL να σας συνοδεύσει κάθε μέρα και νύχτα και απολαύστε την ανανεωμένη αίσθηση φρεσκάδας που θα σας κάνει ανεπανάληπτο.
41556
8720182076373
5,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

STR8 αποσμητικό σώματος spray faith 150ml

Το STR8 Faith Giannis Antetokounmpo 48h Freshness Deodorant Body Spray 150ml είναι ένα Αντιιδρωτικό αποσμητικό με δροσερό Φρουτώδες άρωμα για προστασία που διαρκεί έως και 48 ώρες.

Φρουτώδεις αρωματικές νότες που αναμειγνύονται με fougere και oriental συστατικά δημιουργούν ένα αρρενωπό και κομψό άρωμα για καθημερινή περιποιήση της επιδερμίδας σας.

Για καθημερινή χρήση.

Τιμή 2,29 €

Old spice αποσμητικό deo spray whitewater 150ml

Το Old Spice αποσμητικό deo spray Whitewater 150ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα ανδρικό άρωμα που ξεχωρίζει. Με την αναζωογονητική του φρεσκάδα και την αποτελεσματική του προστασία, σας εξασφαλίζει όλη μέρα φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση. Αποκτήστε το Old Spice Whitewater και αναδείξτε τον ανδρικό χαρακτήρα σας με ένα μόνο ψεκασμό.
Τιμή 3,72 €

Bu deo spray αποσμητικό σώματος wild 150ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της B.U. σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Τα βασικά ενεργά συστατικά του αποτελούνται κυρίως από παράγωγα φαινόλης, αιθανόλης και αιθέριων ελαίων, τα οποία εμποδίζουν τον βακτηριδιακό πολλαπλασιασμό χωρίς, ωστόσο, να εμποδίζουν την έκκριση ιδρώτα.

Φύλο: Γυναίκα

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Τύπος: Spray

Τιμή 2,51 €

Axe αποσμητικό σώματος spray gold all day fresh 150ml

Το Axe body spray gold all day fresh 150ml είναι η απόλυτη επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να ξεχωρίσουν με το άρωμά τους. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει φρεσκάδα όλη μέρα, αυτό το body spray θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση και έτοιμοι για οποιαδήποτε περιπέτεια σας περιμένει. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 2,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Condito ketchup american style 250gr

Από ελληνικές τομάτες

Kατάλληλη για vegans, vegetarians & για νηστεία

Χωρίς γλουτένη

Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, που συνοδεύει τέλεια κάθε σας πιάτο. Από σάντουιτς, burgers, hot dogs, chicken nuggets και πατάτες τηγανητές, μέχρι και ζυμαρικά. Η πλούσια γεύση που “μεταμορφώνει” κάθε σας γεύμα, δίνοντάς του την αξία που του αρμόζει!

Τιμή 1,35 €

Bref μπλοκ WC power active roses 2x50ml

Η Bref power active μπλοκ τουαλέτας roses 2x50ml θα μεταμορφώσει την τουαλέτα σας σε ένα αρωματικό κήπο γεμάτο ρόδα. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει τις ακαθαρσίες και αφήνει ένα μακράς διάρκειας άρωμα που θα κάνει το μπάνιο σας να αναζωογονηθεί. Αποκτήστε το Bref power active μπλοκ τουαλέτας roses 2x50ml τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα.
Τιμή 2,35 €

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 70 βαθμών 420ml

Ένα ήπιο αντισηπτικό το οποίο προορίζεται για την υγιεινή απολύμανση των χεριών και των επιφανειών (που δεν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα). Παράγεται με βάση την αιθυλική αλκοόλη 70ᵒ (οινόπνευμα) μετουσιωμένη με άρωμα λεμονιού η οποία έχει βακτηριοκτόνα, μυκητοκτόνα και ιοκτόνα αποτελέσματα. Η λοσιόν περιέχει επίσης και γλυκερίνη που βοηθάει το δέρμα να μην ξεραίνεται. Εάν πρέπει να μετακινηθείτε εκτός σπιτιού, θυμηθείτε να απολυμαίνετε σωστά τα χέρια σας, για χάρη της υγείας και της ζωής των δικών σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Η τακτική χρήση απολυμαντικών στεγνώνει το δέρμα, οπότε μην ξεχάσετε να το ενυδατώσετε και να το διατηρήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τιμή 1,12 €

HF αρωματικό κερί λεβάντα & λεμόνι 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €