• Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr Piccolino - 1
  • Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr Piccolino - 2
  • Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr Piccolino - 3
  • Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr Piccolino - 4
  • Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr Piccolino - 5
  • Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr Piccolino - 6
  • Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr Piccolino - 1
  • Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr Piccolino - 2
  • Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr Piccolino - 3
  • Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr Piccolino - 4
  • Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr Piccolino - 5
  • Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr Piccolino - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPiccolino

Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr

Για αφράτες και ΄περήφανες΄ δημιουργίες επιλέξτε το ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ PICCOLINO. Δώστε τον όγκο που χρειάζεστε στις δημιουργίες σας με το συστατικό έκπληξη.

7322
5202097020014
0,10 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το μπέικιν πάουντερ της εταιρείας Piccolino, ή αλλιώς η τεχνητή μαγιά είναι μια εξελιγμένη εκδοχή της μαγειρικής σόδας, καθώς περιέχει το οξύ που χρειάζεται για να αποκτήσει η απλή σόδα διογκωτική ικανότητα. Περιέχει επίσης και ελάχιστο άμυλο που απορροφά την υγρασία της. Τη χρησιμοποιούμε για το φούσκωμα (το ανέβασμα) της ζύμης, κυρίως των γλυκών. Εξασφαλίζει ομοιόμορφο φούσκωμα και αφράτη υφή στα γλυκά, στα κέικ και τις διάφορες άλλες ζύμες. Πλεονεκτεί γιατί δε χρειάζεται να διαλυθεί σε υγρό, μπορούμε να το προσθέσουμε απευθείας στο αλεύρι. Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίο προτείνεται σε συνταγές που δεν περιέχουν αρκετά υγρά υλικά. Η δράση του όμως αρχίζει από τη στιγμή που έρθει σε επαφή με τη θερμότητα του φούρνου.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης μπέικιν πάουντερ 3x20gr

Το Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ εξασφαλίζει ομοιόμορφο φούσκωμα και υπέροχη αφράτη υφή στα κέικ, στα γλυκά και στις διάφορες ζύμες. Για σίγουρη επιτυχία και τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε συνταγή, το Baking Powder ΓΙΩΤΗΣ αποτελεί το απαραίτητο βοήθημα ζαχαροπλαστικής, που εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν χιλιάδες καταναλωτές. Εμπιστευτείτε και εσείς το Βaking Powder Γιώτης για κάθε γλυκιά ή αλμυρή δημιουργία και η επιτυχία είναι σίγουρη!

Τιμή 0,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας power 5 φρεσκάδα ωκεανού 55gr

Το Klinex Power 5 στερεό block τουαλέτας φρεσκάδας ωκεανού έχει βάρος 55gr και προσφέρει έντονη αρωματική ανανέωση στην τουαλέτα σας. Η φόρμουλα Power 5 εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές και διαρκεί για πολλές εβδομάδες. Αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για τη διατήρηση της φρεσκάδας στο μπάνιο σας.

Τιμή 1,57 €

Nava misty τρίφτης χειρός για φρούτα και λαχανικά ανοξείδωτος 24,8x11,2x0,8cm

Ο τρίφτης χειρός Nava misty είναι το απόλυτο εργαλείο για να προετοιμάσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας με άνεση και ακρίβεια. Με τις διαστάσεις 24,8x11,2x0,8cm και την ανοξείδωτη κατασκευή του, είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τον τώρα και διευκολύνετε την καθημερινή σας ζωή!
Τιμή 1,66 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού