• Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι chai βοτάνων 10τεμ  - 1
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι chai βοτάνων 10τεμ  - 2
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι chai βοτάνων 10τεμ  - 3
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι chai βοτάνων 10τεμ  - 1
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι chai βοτάνων 10τεμ  - 2
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι chai βοτάνων 10τεμ  - 3

Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι chai βοτάνων 10τεμ

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Δίκταμου Κρήτης σε συνδυασμό με το αφέψημα καρτεράκι chai βοτάνων. Με 10 τεμάχια από την εταιρία μας, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε το ζεστό ή κρύο και απολαύστε την απόλυτη χαλάρωση που προσφέρει. Αγοράστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία του!
20850
265210
1,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr

Το Evripos αφέψημα λουίζα 10x1gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό και αρωματικό ρόφημα. Η φρέσκια λουίζα που περιέχει θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει μια αίσθηση ευεξίας. Απολαύστε το κάθε πρωί για ένα ξεκίνημα γεμάτο ενέργεια και φρεσκάδα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 2,22 €

Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr

Το Evripos αφέψημα τσουκνίδα 20x1,2gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια γεύση και ποιότητα. Με μοναδική γεύση και αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την πλούσια γεύση τσουκνίδας σε κάθε φλιτζάνι και αφεθείτε σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε το Evripos αφέψημα τσουκνίδα και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε γουλιά.
Τιμή 3,32 €

El Greco τσάι μαύρο με περγαμόντο 20x1,3gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας El Greco έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 2,89 €

Kent boringer σαλέπι 12x20gr

Το Kent boringer σαλέπι 12x20gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει. Με μια μοναδική σύνθεση γεύσης και αρώματος, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε απόλυτα ικανοποιημένοι. Μην χάνετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία αγορών.
Τιμή 4,39 €

El Greco τσάι δυόσμος 20x1,1gr

Δυόσμος της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Ο δυόσμος είναι είδος μέντας το οποίο είναι ιθαγενές της Ευρώπης και της Νοτιοδυτικής Ασίας. Ο δυόσμος πέρα από τη χρήση του ως αντισπασμωδικό, τονωτικό και χωνευτικό βότανο, χρησιμοποιείται για να αρωματίσει διάφορα φαγητά.

Τιμή 2,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Krocus Kozanis ρόφημα με μέλι, πορτοκάλι & κρόκο Κοζάνης 10x1,8gr

Μείγμα Βοτάνων της εταιρείας Krocus Kozanis σε συσκευασία 10 φακελίσκων. Θα σας προσφέρει ένα ρόφημα κατάλληλο για κάθε στιγμή της μέρας που θα δώσει στον οργανισμό σας ευεξία δυναμώνοντας παράλληλα την άμυνά του. Πέρα όμως από τις ιδιαίτερες θεραπευτικές χρήσεις των βοτάνων, η απλή πόση ενός ροφήματος αποτελεί μια υγιεινή συνήθεια.

Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βυθίσετε ένα φακελάκι σε βραστό νερό για 3-5 λεπτά.

Τιμή 3,91 €

Haribo roulette ρολάκια ζαχαρωτών 25gr

Λαχταριστά ζελεδάκια Haribo Roulette! Τι γεύση θα σου τύχει; Με τις πέντε, λαχταριστές γεύσεις του HARIBO Roulette ό,τι και να τύχεις θα είναι απόλαυση! Φρουτένια λιχουδιά με γεύση λεμονιού, πορτοκαλιού, ανανά, φραμπουάζ και φράουλας, με την έξυπνη συσκευασία για να παίζεις ρουλέτα και να το έχεις μαζί σου παντού!

Τιμή 0,31 €

Pitatakia με φυσική γεύση 70gr

Ένταση και γλύκα μαζί, σε ένα ιδιαίτερο σνακ που σε κερδίζει από το πρώτο άνοιγμα της συσκευασίας. Σαγηνευτικά αρώματα σε τυλίγουν και σε καλωσορίζουν σε ένα υπέροχο παιχνίδι με την απόλαυση.

Τιμή 1,23 €

Anna faggio cafe crisp ατομικά μπισκότα για καφέ 25τεμ 150gr

Ανανεωτικά μπισκότα Anna Faggio Cafe Crisp για να συνοδεύσουν τέλεια τον καφέ σας. Απολαύστε την τραγανή γεύση και το αρωματικό άρωμα αυτών των μοναδικών μπισκότων, που θα σας κάνουν να θέλετε να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τώρα τα δικά σας 25 ατομικά μπισκότα σε συσκευασία 150gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,81 €

Brut after shave attraction totale 100ml

Το After Shave χαρίζει προστασία μεγάλης διάρκειας και φρέσκο άρωμα. Το άρωμα του είναι ξυλώδες, ενώ συνδυάζει νότες μόσχου με αυτές των εσπεριδοειδών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα και κάνει ό,τι υπόσχεται.

Τιμή 4,18 €