• Anil χαρτί κουζίνας 1,9kg Anil - 1
  • Anil χαρτί κουζίνας 1,9kg Anil - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAnil

Anil χαρτί κουζίνας 1,9kg

Αναφέρεται σε μια συσκευασία χαρτιού κουζίνας που ζυγίζει 1,9 κιλά. Το χαρτί κουζίνας χρησιμοποιείται για την απορρόφηση υγρασίας και λιπαρών από τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής και για καθαρισμό επιφανειών στην κουζίνα.

3015
5200100281544
5,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η ποσότητα των 1,9 κιλών υποδηλώνει το συνολικό βάρος του χαρτιού και της συσκευασίας. Είναι μια μεγάλη ποσότητα χαρτιού κουζίνας και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πριν την αγορά, μπορεί να είναι χρήσιμο να ελέγξετε την ποιότητα του χαρτιού κουζίνας, την απορροφητικότητα και την ανθεκτικότητά του, καθώς και να λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας για να επιλέξετε το κατάλληλο χαρτί που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας στην κουζίνα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Anil χαρτί κουζίνας 650gr

Αναφέρεται σε μια συσκευασία χαρτιού κουζίνας που ζυγίζει 650 γραμμάρια. Το χαρτί κουζίνας χρησιμοποιείται για την απορρόφηση υγρασίας και λιπαρών από τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής και για καθαρισμό επιφανειών στην κουζίνα.

Τιμή 2,30 €

Servin χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2τεμ

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Servin, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Τιμή 1,27 €

Fun I love paper χαρτί κουζίνας 1kg

Απολαύστε την υψηλή ποιότητα και την αντοχή του Fun i love paper χαρτιού κουζίνας 1kg. Με μοναδικό design και ευχάριστο χρώμα, αυτό το προϊόν θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και διασκεδαστική!
Τιμή 3,08 €

Softcare χαρτί κουζίνας soft 2φυλλο 670gr

Ανακαλύψτε τη μαλακή αίσθηση και την απόλυτη απορροφητικότητα του Softcare χαρτιού κουζίνας soft 2φύλλων 670gr. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα με άνεση και αξιοπιστία. Αποκτήστε το Softcare χαρτί κουζίνας και απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 2,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless υγρό καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων prof blue 4lt

Το καθαριστικό πλυντηρίου της εταιρείας Endless είναι ιδανικό για να διατηρήσετε την υγιεινή του πλυντηρίου σας. Αφαιρεί δυσάρεστες οσμές, βρωμιά και άλατα από τον κάδο και τις σωληνώσεις, καθώς παράλληλα προστατεύει τα μηχανικά μέρη του πλυντηρίου. Επιπλέον, βοηθάει στην καλύτερη δράση του απορρυπαντικού μετά τη χρήση του.

Τιμή 10,99 €

Septona dermasoft μωρομάντηλα family 24x100τεμ

Τα Septona dermasoft μωρομάντηλα είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε οικογένεια. Με μέγεθος 24x100 τεμάχια, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Εξαιρετική ποιότητα και απορροφητικότητα, για να αισθάνεστε σίγουροι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Septona dermasoft μωρομάντηλα.
Τιμή 24,80 €
  • Πακέτο

Wettex σπογγοπετσέτα μαγικό ρολό 1,5m x 25cm

Η σπογγοπετσέτα Μαγικό Ρολό Wettex 1,5 μέτρου απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι ότι την κόβετε εσείς στο μέγεθος που σας εξυπηρετεί.

Σέβεται το περιβάλλον, καθώς παρασκευάζεται 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες. Με πιστοποίηση Οeko-Τex.

Τιμή 2,56 €

Softness ωτοκαθαριστές κουτί 200τεμ

Οι ωτοκαθαριστές είναι κατάλληλοι για την απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα των αυτιών. Το κουτί περιέχει 200 τεμάχια ωτοκαθαριστϋν, που είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση των αυτιών. Η μαλακή υφή τους εξασφαλίζει άνεση και απαλότητα κατά τη χρήση, ενώ η ειδική τους σχεδίαση τους επιτρέπει να φτάνουν σε δύσκολα σημεία του αυτιού με ασφάλεια.

Τιμή 0,77 €