• Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ Vileda - 1
  • Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ Vileda - 2
  • Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ Vileda - 3
  • Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ Vileda - 4
  • Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ Vileda - 5
  • Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ Vileda - 1
  • Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ Vileda - 2
  • Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ Vileda - 3
  • Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ Vileda - 4
  • Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ Vileda - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVileda

Vileda glitzi power inox συρμάτινο σφουγγάρι κουζίνας 2τεμ

Το μεταλλικό σφουγγάρι καθαρισμού είναι πολύ πιο υγιεινό και πέντε φορές πιο ανθεκτικό από ένα ανοξείδωτο ατσάλινο σύρμα. Χάρη στο εσωτερικό σφουγγάρι είναι μαλακό και ξεβγάζεται πολύ εύκολα. Καθαρίστε τέλεια και αποτελεσματικά τα σκεύη και τα ταψιά σας!

11399
5201815153447
1,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ

Το Lime σφουγγάρι κουζίνας επαγγελματικό 10x15cm 6τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της πάντα καθαρή και λαμπερή. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση του, το Lime σφουγγάρι εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας πίσω του ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστη ποιότητα καθαρισμού στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,93 €

Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας διαφορετικών χρήσεων 3τεμ

Τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας είναι απαραίτητα εργαλεία για κάθε νοικοκυρά. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή τους, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον καθαρισμό της κουζίνας σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Μην αφήσετε τις λεκέδες να κυριαρχήσουν στον χώρο σας, αποκτήστε τα Sanitas σφουγγαράκια κουζίνας για άμεση δράση!
Τιμή 2,64 €

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας 3τεμ

Το ισχυρό και ανθεκτικό σφουγγαράκι της Vileda είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φίμπρα και υδρόφιλο σπόγγο, ενώ χάρη στην αντιβακτηριδιακή επεξεργασία στη φίμπρα, προλαμβάνεται η ανάπτυξη των βακτηριδίων.

Τιμή 1,03 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας special υπέρ απορροφητικό μεγάλης αντοχής πράσινο 1τεμ

Το D&d σφουγγάρι κουζίνας special υπέρ απορροφητικό μεγάλης αντοχής πράσινο 1τεμ είναι ιδανικό για κάθε κουζίνα. Με τη μεγάλη του απορροφητικότητα και αντοχή, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε γρήγορα και εύκολα κάθε λεκάνη ή επιφάνεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογη καθαριότητα στην κουζίνα σας!
Τιμή 0,36 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ

Το αντιβακτηριδιακό Lime σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ της εταιρίας Lime είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και υγιή. Με εξαιρετική ποιότητα και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, αυτό το σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τα βακτήρια και τις μικρόβια από την επιφάνεια των μαγειρικών σκευών και των επιφανειών της κουζίνας σας. Μην αφήνετε τους εχθρούς της υγιεινής να κυριαρχήσουν στον χώρο ?
Τιμή 0,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol κρεμοσάπουνο με αντλία sensitive 250ml

Η DETTOL ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ 250ml - (SENSITIVE) είναι ένα προϊόν που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό και προστασία για το δέρμα σας. Η ειδική του σύνθεση είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέροντας φρεσκάδα και προστασία από τα βακτήρια. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ παράλληλα διατηρεί την υγιή υφή του. Αποκτήστε το DETTOL ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ τώρα και απολαύστε έναν πρωτοποριακό καθαρισμό που διαρκεί.
Τιμή 1,69 €

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 320ml

Το Fairy υγρό πιάτων με λεμόνι 320ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα λεμονιού. Απολαύστε την ευχάριστη εμπειρία πλύσης με το Fairy υγρό πιάτων και κάντε την καθημερινή σας δουλειά στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 1,82 €

Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών 4,8gr

Η Vaseline lip butter είναι το ιδανικό προϊόν για ενυδάτωση και προστασία των χειλιών σας. Με την μοναδική του σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα, κρατώντας τα χείλη σας ενυδατωμένα και λαμπερά όλη μέρα. Αποκτήστε τα πιο απαλά και ενυδατωμένα χείλη με το Vaseline lip butter.
Τιμή 2,50 €

Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 330ml

100% φυσικός χυμός με γεύση πορτοκάλι. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak®.

Τιμή 1,17 €