0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Wettex

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Η Wettex σπρογγοπετσέτα σε πρακτικό ρολό 1, 5 μ. το οποίο μπορείτε να κόψετε στο μέγεθος που επιθυμείτε. Κατασκευάζεται από βιοδιασπώμενα και ανανεώσιμα υλικά, βαμβάκι και κυτταρίνη, που προφέρουν εξαιρετική απορροφητικότητα. Ξεβγάλετε τη σπογγοπετσέτα πριν από την πρώτη χρήση σε ζεστό νερό.

Διαθεσιμότητα: 1568 Σε απόθεμα

Το σφουγγαράκι Wettex χάρη στην απορροφητικότητα και ανθεκτικότητά του, είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές της κουζίνας.

Ξεβγάζεται πολύ εύκολα και στεγνώνει γρήγορα.

Διαθεσιμότητα: 1422 Σε απόθεμα

Η σπογγοπετσέτα Μαγικό Ρολό Wettex 1,5 μέτρου απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας).

Το μεγάλο πλεονέκτημα της είναι ότι την κόβετε εσείς στο μέγεθος που σας εξυπηρετεί.

Σέβεται το περιβάλλον, καθώς παρασκευάζεται 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες. Με πιστοποίηση Οeko-Τex.

Wettex πανάκια No1 3τεμ

1,65 €
Διαθεσιμότητα: 124 Σε απόθεμα

Η σπογγοπετσέτα Wettex Νo1 είναι έξτρα απορροφητική καθώς απορροφά έως και 15 φορές το βάρος της σε νερό (βάση βάρους στεγνής σπογγοπετσέτας). Μπορείτε να σκουπίσετε τον πάγκο της κουζίνας ή όποια άλλη επιφάνεια επιθυμείτε.

Παρασκευάζεται από 100% βιοδιασπώμενα υλικά. Μπορεί να κομποστοποιηθεί και βιοδιασπάται σε 8 εβδομάδες ενώ διαθέτει και πιστοποίηση Οeko-Τex.

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας