• Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr Flokos - 1
  • Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr Flokos - 2
  • Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr Flokos - 3
  • Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr Flokos - 4
  • Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr Flokos - 5
  • Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr Flokos - 6
  • Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr Flokos - 1
  • Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr Flokos - 2
  • Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr Flokos - 3
  • Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr Flokos - 4
  • Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr Flokos - 5
  • Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr Flokos - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlokos

Flokos σκουμπρί φιλέτο με μουστάρδα 160gr

Tο σκουμπρί φιλέτο FLOKOS αλιεύεται στις ανοιχτές θάλασσες του Βόρειου Ατλαντικού και φέρνει στο τραπέζι σας την φρεσκάδα και την λαχταριστή γεύση ενός ιδιαίτερα θρεπτικού ψαριού. Τα φιλέτα σκουμπριού είναι εξαιρετικής ποιότητας που χαρακτηρίζονται από την ανοιχτόχρωμη, αφράτη και σφριγηλή σάρκα τους.

2578
5201340001251
2,98 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Στοιχεία Προμηθευτή

KONVA Α.Ε.Β.Ε, Κεντρικά Γραφεία ΒΙ. ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς, Τηλ: 23410 71788, Fax: 23410 71996, email: info@konva.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Trata τόνος καπνιστός με ρίγανη & λεμόνι 160gr

Βραβευμένο προϊόν της οικογένειας ‘τόνος καπνιστός TRATA’, συνδυάζει τα φυσικά αρωματικά συστατικά του καπνιστού τόνου με το λεμόνι και τη ρίγανη του τόπου μας, δημιουργώντας άλλη μία ξεχωριστή πρόταση με υψηλή θρεπτική αξία για τους λάτρεις του τόνου - πλούσια σε πρωτεΐνες, φώσφορο και βιταμίνη Β12, χωρίς συντηρητικά! Ο ευέλικτος χαρακτήρας του αναδεικνύει μία μεγάλη ποικιλία συνταγών. Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack (katsuwonus pelamis). Το συγκεκριμένο είδος τόνου, λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ανήκει στα ψάρια που συνιστά προς κατανάλωση η Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης. Παράλληλα, o πληθυσμός του τόνου skipjack θεωρείται βιώσιμος έναντι της τρέχουσας παγκόσμιας κατανάλωσής του.

Τιμή 2,85 €

Ζαναέ χταπόδι σε φυσικό χυμό 100gr

Χταπόδι της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγεται σαν συνοδευτικός θαλασσινός μεζές, αλλά συνδυάζεται τέλεια και με σαλάτες.

Συσκευασία των 100γρ.

Τιμή 4,39 €

Onassis ντολμαδάκια 280gr

Τα ντολμαδάκια "Onassis" σε συσκευασία 280γρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και ποιοτικά ορεκτικά. Τα ντολμαδάκια, ή γνωστά επίσης ως ντολμαδάκια, είναι ένα παραδοσιακό φαγητό στην ελληνική κουζίνα.

Τιμή 1,60 €

Flokos σκουμπρί καπνιστό 150gr

Το Flokos σκουμπρι 150gr, καπνιστο, είναι ένα προϊόν που ξεχωρίζει για την απίστευτη γεύση και ποιότητά του. Με κάθε δοση που θα απολαύσετε, θα ταξιδέψετε σε μια θάλασσα γεύσεων και αρωμάτων. Αφήστε το Flokos σκουμπρι 150gr, καπνιστο, να σας καταπλήξει με τη μοναδική του γεύση και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γευστικής ηδονής.
Τιμή 2,98 €

Zwan luncheon meat 340gr

Το αγαπημένο ZWAN, των παιδικών χρόνων πολλών γενεών! Στο sandwich, στο κολατσιό στο σχολείο, στο camping, στις εκδρομές, αλλά και στην καρμπονάρα, στην πίτσα, στις σάλτσες και στις σαλάτες.

Τιμή 3,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Nektar αναψυκτικό σόδα 6x280ml

Το Nektar αναψυκτικό σόδα σε συσκευασία 6x280ml είναι μια δροσιστική και αφιλτράριστη επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση της σόδας. Η σόδα είναι γνωστή για τη φρεσκάδα και το αφρώδες της χαρακτηριστικό, καθιστώντας την απόλαυση αυτού του αναψυκτικού μια διασκεδαστική εμπειρία.

Τιμή 2,03 €

Γιώργου Γεωργιάδη ημίγλυκος ροζέ οίνος ροδίτης 250ml

Το ροζέ κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ημίγλυκο αρωματικό, χαρακτηρίζεται από γήινες, μπαχαρένιες νότες και φιλική προς το φαγητό οξύτητα. Ταιρίαζει με πιάτα που έχουν ως βάση τη ντομάτα, σάλτσες με βάση το ξύδι (καπνιστό μπάρμπεκιου) ή πλούσια όσπρια όπως μαύρες φακές beluga. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 1,61 €

Toshiba μπαταρίες LR44 5τεμ

Η αλκαλική μπαταρία της Toshiba, είναι κατάλληλη για την τροφοδοσία μικρών φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, όπως ρολόγια χειρός, κλειδιά αυτοκινήτων και άλλα πολλά. Οι αλκαλικές μπαταρίες κατασκευάζονται στα ίδια μεγέθη με τους άλλους τύπους, αλλά συνήθως παρέχουν μικρότερη χωρητικότητα και λιγότερο σταθερή τάση από τις ακριβότερες μπαταρίες silver oxide ή λιθίου.

Τιμή 2,78 €

Tulip καραμέλες βουτύρου 1kg

Οι καραμέλες βουτύρου της Tulip είναι γνωστές για την πλούσια και κρεμώδη γεύση τους. Αυτές οι καραμέλες συνήθως έχουν έναν ελαφρώς γλυκό, βουτηγμένο στο βούτυρο γευστικό πυρήνα που δίνει μια ευχάριστη και πλούσια γεύση.

Τιμή 6,71 €