• Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr
  • Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPez

Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr

Το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση των αγαπημένων σας φρούτων σε μια πρακτική συσκευασία. Με την ανανεωμένη συνταγή της Pez, αυτό το ανταλλακτικό θα σας κερδίσει με την εκλεπτυσμένη γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Απολαύστε το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρει στους λάτρεις των γλυκών!
15683
9044400240070
13,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fini ζελέ γλώσσα με γεύση φράουλα 200τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα Fini ζελέ γλώσσα με γεύση φράουλα! Με 200 τεμάχια αγνής γεύσης και ποιότητας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε όλη την γλυκιά απόλαυση που χρειάζεστε. Απολαύστε τη γεύση της φράουλας σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία - αποκτήστε τα Fini ζελέ τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 15,09 €

Λάβδας καραμέλες piccolo assorti 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες piccolo assorti 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γεύση της παιδικής αναμνηστικής σας. Με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε κάθε συσκευασία, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτές τις νοστιμιές. Απολαύστε τις καραμέλες Λάβδας piccolo assorti και ανακαλύψτε ξανά τη χαρά της παιδικής αθωότητας.
Τιμή 8,70 €

Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr

Οι Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γλυκιά απόλαυση σε κάθε δάκτυλο. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τη γεύση της τζελέ με την εκρηκτική γεύση των καραμελών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τις Λάβδας καραμέλες jelly pops 350gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 4,26 €

Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν στην παραδοσιακή γεύση της Ελλάδας. Απολαύστε τις μόνες τους ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg και απολαύστε τη γεύση της Ελλάδας στο σπίτι σας!
Τιμή 10,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns ψεκαστήρι κήπου 2lt 31cm

Το Tns ψεκαστήρι κήπου 2lt 31cm είναι το ιδανικό εργαλείο για τη φροντίδα του κήπου σας. Με χωρητικότητα 2 λίτρων και μήκος 31 εκατοστών, σας επιτρέπει να απλώσετε εύκολα και γρήγορα τα φυτοφάρμακα και τα λιπάσματα που χρειάζονται οι φυτοί σας. Αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε κήπο και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον κήπο σας όμορφο και υγιή.
Τιμή 4,96 €

Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg

Το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Με την εξαιρετική του σύνθεση, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα πλυσίματος, αφήνοντας τα πιάτα σας αψεγάδιαστα και λαμπερά. Μην αφήνετε τις υπολείμματα να σας ενοχλούν, αποκτήστε το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg σήμερα και απολαύστε ένα άψογο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Τιμή 3,50 €

Vileda αλουμινόχαρτο 25m

Το Vileda αλουμινόχαρτο 25m είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε τις ανεπιθύμητες λεκέδες να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το Vileda αλουμινόχαρτο 25m σήμερα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 5,80 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 44x27x20cm 16lt

Ανακαλύψτε την τέλεια λύση αποθήκευσης με το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο. Με τις διαστάσεις 44x27x20cm και χωρητικότητα 16lt, αυτό το κουτί προσφέρει την ιδανική λύση για να οργανώσετε τον χώρο σας με άνεση. Η ενσωματωμένη λαβή κάνει τη μεταφορά εύκολη και βολική. Αποκτήστε το δικό σας σήμερα και απολαύστε την τάξη και την λειτουργικότητα που προσφέρει το Sterk κουτί αποθήκευσης.
Τιμή 6,53 €