• Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr

Το λευκό πιπέρι Ήλιος σε χονδρή μορφή 35gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη φρεσκάδα και την έντονη γεύση του, το πιπέρι Ήλιος θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση του Λευκού Πιπεριού Ήλιος και αναβαθμίστε τις γευστικές απολαύσεις σας!
12656
5201165020291
2,00 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος σουμάκ βάζο 40gr

Σουμάκ της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Το σουμάκ είναι από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά της ανατολής. Έχει ξυνή γεύση και μπορεί να αντικαταστήσει το λεμόνι. Ταιριάζει σε πουλερικά, αρνί, κεμπαπ, λεμονάτα,σαλάτες, πατάτες φούρνου κ.α. και δίνει μία όξινη γευστική νότα όπου το προσθέσετε. Δοκιμάστε να φτιάξετε μαρινάδες κρεατικών, βάλτε το σε χούμους ακόμα και σαν γαρνίρισμα σε όσπρια και δεν θα σας απογοητεύσει!

Τιμή 1,61 €

Καγιά σουσάμι 1kg

Σουσάμι της εταιρείας Καγιά, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 5,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food πέννες ριγέ 500gr

Οι πέννες ριγέ Arion Food 500gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση με κάθε δάχτυλο. Με την απίστευτη ποιότητα της εταιρίας Arion Food, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την γεύση και την ποιότητά του. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το επιλέγετε ξανά και ξανά.
Τιμή 0,79 €

Alufix βιοδιασπώμενα μπωλ 500ml 12τεμ

Μπωλ από ζαχαροκάλαμο χωρητικότητας 500ml, ιδανικό για διάφορες χρήσεις σε καταστήματα εστίασης, ζαχαροπλαστεία, πάρτυ και εκδηλώσεις. Κατασκευάζονται από την εταιρεία Alufix και η συσκευασία περιλαμβάνει 12 τεμάχια.

Τιμή 0,95 €

Soflan υγρό απορρυπαντικό ρούχων noir 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soflan ιδανικό για σκούρα ρούχα, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 15 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,06 €

Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml

Το Pantene λακ μαλλιών No4 volume 250ml της εταιρίας Pantene είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δώσεις όγκο και λάμψη στα μαλλιά σου. Με την ειδική του φόρμουλα, αυτό το προϊόν θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια και ζωντανά από ποτέ. Απλά απλώστε το λακ στα μαλλιά σας και απολαύστε το αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!
Τιμή 3,95 €

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra 200gr

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Cisne, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,95 €