• Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml
  • Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml

Το Pantene λακ μαλλιών No4 volume 250ml της εταιρίας Pantene είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δώσεις όγκο και λάμψη στα μαλλιά σου. Με την ειδική του φόρμουλα, αυτό το προϊόν θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια και ζωντανά από ποτέ. Απλά απλώστε το λακ στα μαλλιά σας και απολαύστε το αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!
36374
5410076532216
3,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Taft styling gel extreme No5 300ml

Gel μαλλιών της εταιρίας Schwarzkopf για να δώσετε μορφή και να δημιουργήσετε το χτένισμα που επιθυμείτε.

Χαρακτηριστικά:

• Με μεσαίο κράτημα κατάλληλο για συχνές αλλαγές χτενίσματος

• Εξασφαλίζει την επιθυμητή φόρμα και λάμψη στο μαλλί για μοντέρνα και ασυνήθιστα χτενίσματα

• Ποσότητα: 300ml

Τιμή 4,91 €

Wellaflex αφρός μαλλιών No5 glanz & halt 200ml

Ο αφρός μαλλιών Wellaflex No5 glanz & halt 200ml προσφέρει λάμψη και κράτημα που διαρκεί. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, τα μαλλιά σας θα δείχνουν υγιή και λαμπερά όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,37 €

Miss Sandy gel για δυνατό κράτημα διαφανές Νο5 250ml

Το Miss Sandy gel για δυνατό κράτημα διαφανές Νο5 250ml είναι η ιδανική επιλογή για τα μαλλιά σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα που προσφέρει δυνατό κράτημα και λάμψη, θα εντυπωσιάσετε με το αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.
Τιμή 1,05 €

WELLAFLEX ΛΑΚ MEN n.5 EXPRESS FIX 250ml

Η λάκ για άνδρες Wellaflex n.5 EXPRESS FIX 250ml είναι το ιδανικό προϊόν για να διαμορφώσετε το χτένισμά σας με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Η ισχυρή φόρμουλα κρατά τα μαλλιά σας σταθερά όλη μέρα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε τον έλεγχο που χρειάζεστε με την Wellaflex n.5 EXPRESS FIX 250ml, για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που διαρκεί.
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Arion food δημητριακά με βρώμη και κομμάτια σοκολάτας 1kg. Απολαύστε την τραγανή γεύση της βρώμης σε συνδυασμό με τα γλυκά κομμάτια σοκολάτας και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν από ικανοποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 6,55 €

Enlegend mini highlighters animal neon 6τεμ

Τα Enlegend mini highlighters animal neon 6τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το γραφείο ή το σχολείο! Με έντονα χρώματα και χαριτωμένα ζωάκια στο design τους, θα φωτίσουν κάθε σας σημείωση και θα δώσουν ζωντάνια στα κείμενά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα μοναδικά highlighters που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!
Τιμή 2,84 €
  • Με έκπτωση!

Όλυμπος ταχίνι με κακάο 300gr

Φυσικό προϊόν διατροφής που αποτελείται από αποφλοιωμένους, ελαφρά ψημένους και αλεσμένους σπόρους σησαμιού. Είναι μια φυτική, ολοκληρωμένη τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

Τιμή 3,51 €

Lipton ice tea λεμόνι 1,5lt

Αναζωογονητική γεύση λεμονιού που ξυπνάει τις αισθήσεις. Απολαύστε τη δροσιστική αίσθηση του Lipton ice tea λεμόνι 1,5lt και ανανεώστε τον εαυτό σας με κάθε γουλιά. Μια απόλαυση γεμάτη φρεσκάδα που δεν μπορείτε να αντισταθείτε.
Τιμή 1,50 €