• MACAO ΜΙΞ ΚΡΕΑΣ 80gr
  • MACAO ΜΙΞ ΚΡΕΑΣ 80gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΜΙΞ ΚΡΕΑΣ 80gr

48914
5203209010572
1,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καγιά γαρύφαλλο τριμμένο 10gr

Γαρύφαλλο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 10 γραμμαρίων. Ένα από τα βασικά μπαχαρικά που υπάρχει στο ράφι κάθε κουζίνας. Ιδιαίτερα αρωματικό, με γλυκιά και πιπεράτη γεύση ταιριάζει σε γλυκά όπως κέικ, φανουρόπιτες, κουραμπιέδες μπισκότα, γλυκά του κουταλιού, σιρόπια κ.α. Μπορεί όμως να προστεθεί και σε μαρινάδες κρεατικών, κοκκινιστά και σάλτσες. Εκτός από την χρήση του στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, είναι πολύτιμο και για την βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων.

Τιμή 0,54 €

Macao πάπρικα κόκκινο πιπέρι 50gr

Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από την αλέσημη ξηρή πούδρα των κόκκων του πιπεριού Capsicum annuum. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες πιπεριού, και ανάλογα με την ποικιλία, η πάπρικα μπορεί να είναι γλυκιά, πικάντικη, ή και καπνισμένη. Στην περίπτωση της πάπρικας κόκκινου πιπεριού, η πούδρα προέρχεται από κόκκους πιπεριού που έχουν ωριμάσει και έχουν αποξηρανθεί.

Τιμή 0,81 €

Αποστόλου πιπέρι κόκκινο τσίλι 500gr

Το κόκκινο τσίλι Αποστόλου 500gr είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε μια πικάντικη νότα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με τη φρεσκάδα και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Αποστόλου, αυτό το πιπέρι θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι. Απολαύστε την πικάντικη γεύση και ανακαλύψτε νέες δημιουργικές ιδέες για το μαγείρεμα σας με το κόκκινο τσίλι Αποστόλου 500gr.
Τιμή 5,83 €

Ήλιος πάπρικα καπνιστή βάζο 35gr

Πάπρικα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό με ιδιαίτερη γεύση, το οποίο παρασκευάζεται από το άλεσμα της πιπεριάς Capsicum annum. Περιέχει βιταμίνες Α, C, E και αντιοξειδωτική δράση. Καυτερή ή γλυκιά, η πάπρικα γίνεται συστατικό της μαρινάδας, μπαίνει στα κοκκινιστά, σε ντρέσινγκ ή ντιπ, σε κιμαδοπαρασκευές και χαρίζει μια ξεχωριστή γεύση στα πιάτα που προστίθεται.

Τιμή 1,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό 550ml 15,8x15,8x4,20cm

Μοναδικός σχεδιασμός, ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του φαγητοδοχείου Κύκλωψ fresco. Με χωρητικότητα 550ml και διαστάσεις 15,8x15,8x4,20cm, αυτό το τετράγωνο πλαστικό φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πρακτικότητα και την ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ.
Τιμή 0,89 €

Vellis σφουγγαρίστρα φούστα με μικροϊνες

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 3,51 €

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη πράσινη 2x1250ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Fresh προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Τιμή 4,81 €

Air Wick αρωματικό κερί με άρωμα δάσους 105gr

Μυρίστε τον χώρο σας με τον μαγικό συνδυασμό αρωμάτων φρέσκου δάσους και Χριστουγέννων από το AIR WICK CANDLE FRESH FOREST XMAS 105gr. Αφήστε τον εαυτό σας να εμβρόντησει σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη φρεσκάδα και ζεστασιά. Απολαύστε τις γιορτινές στιγμές σας με ένα κερί που θα σας μεταφέρει σε μια μαγική εμπειρία γεμάτη αναμνήσεις.

Τιμή 2,24 €

Hellmann's μαγιονέζα top down 250ml

Η Hellmann's μαγιονέζα real top down 250ml είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους αναζητούν την απόλυτη γευστική απόλαυση στα πιάτα τους. Με τη μοναδική της συνταγή και την απαλή υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην απόλαυση που προσφέρει. Απογειώστε τις γεύσεις σας με την Hellmann's μαγιονέζα real top down 250ml και κάντε κάθε γεύμα μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 2,69 €