• Νέο
  • COLGATE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ PLAX 500ml - (ORIGINAL)
  • COLGATE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ PLAX 500ml - (ORIGINAL)

COLGATE ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ PLAX 500ml - (ORIGINAL)

50871
8718951179011
3,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΑΠΠΟΥ ΦΙΛΤΡΑΚΙ - 47615

Το ΠΑΠΠΟΥ ΦΙΛΤΡΑΚΙ - 47615 είναι η ιδανική λύση για καθαρό και φρέσκο νερό στο σπίτι σας. Με την προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος που διαθέτει, απομακρύνει τα βλαβερά ουσίες και τις ανεπιθύμητες γεύσεις, προσφέροντας ένα απολαυστικό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει. Αγοράστε το ΠΑΠΠΟΥ ΦΙΛΤΡΑΚΙ - 47615 σήμερα και απολαύστε κάθε γουλιά με ασφάλεια και ευκολία.
Τιμή 0,98 €

Soupline συμπ/νο μαλακτικο 1,25lt 56μεζ, complete care

Το Soupline συμπ/νο μαλακτικό 1,25lt 56μεζ, complete care είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μοναδική σύνθεσή του προσφέρει προστασία και απαλότητα στα υφάσματα, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί. Με το Soupline complete care, τα ρούχα σας θα είναι πάντα φρέσκα και απαλά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 3,77 €

Κορυφαία προϊόντα

ΙΟΝ μπάρα πρωτεΐνης με σοκολάτα & καρύδα 50gr

Το απόλυτο γλυκό σνακ: πλούσια σοκολάτα γάλακτος με 20% πρωτεΐνη, nougat καρύδας και crisp rice. Ιδανική μπάρα πρωτεΐνης για όλες τις ώρες της ημέρας και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Τιμή 1,44 €

Φλώρινας γκαζόζα 330ml

Η γκαζόζα της Φλώρινας είναι μια απολαυστική αναψυκτική που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της παράδοσης. Με τη φρεσκάδα της αρωματικής γκαζόζας και τη γλυκιά της γεύση, θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ευχάριστα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της Φλώρινας και ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αγοράστε τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μοναδική εμπειρία της γκαζόζας Φλώρινας!
Τιμή 0,44 €

Vileda σφουγγαρακι tiptop 3+2 δωρο

Το Vileda σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού της Vileda, το σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό με ελάχιστη προσπάθεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε έναν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο καθαρισμού!
Τιμή 1,06 €

Vincinni γκοφρέτες με κακάο 160gr

Οι Vincinni γκοφρέτες με κακάο 160γρ είναι ένα γλυκό προϊόν που παράγεται από την εταιρεία Vincinni. Αυτές οι γκοφρέτες διαθέτουν μια τραγανή υφή και έντονη γεύση κακάο, προσφέροντας μια ευχάριστη γευστική εμπειρία.

Τιμή 0,83 €