• Vileda σφουγγαρακι tiptop 3+2 δωρο  - 1
  • Vileda σφουγγαρακι tiptop 3+2 δωρο  - 1

Vileda σφουγγαρακι tiptop 3+2 δωρο

Το Vileda σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού της Vileda, το σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό με ελάχιστη προσπάθεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε έναν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο καθαρισμού!
33182
4023103242920
1,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΕΡΙ Τ40 luxe

Το κερί Τ40 luxe της εταιρίας είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και χαλάρωσης στον χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα και την μακρά διάρκεια καύσης, το κερί Τ40 luxe θα σας εντυπωσιάσει με την αρωματική του διάχυση και την κομψή συσκευασία του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αισθητικής και ηρεμίας στον χώρο σας!
Τιμή 1,05 €

ΝΟΥΝΟΥ ΚΡΕΜΑ 350gr. - (ΒΑΝΙΛΙΑ) (-0.20€)

Η νέα ΝΟΥΝΟΥ κρέμα με γεύση βανίλιας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από γλυκές απολαύσεις. Με τη μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απολαυστική κρέμα. Αποκτήστε τη ΝΟΥΝΟΥ κρέμα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Gullon κράκερ με τσένταρ 250gr

Τα Gullon crackers με cheddar 250gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του cheddar, αυτά τα crackers θα σας κάνουν να ξεχάσετε την πείνα σας και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του γεύσης και της ποιότητας που προσφέρουν τα Gullon crackers με cheddar 250gr!
Τιμή 2,03 €

Fini τσίχλα camel balls 200τεμ

Τσίχλες Fini Camel Balls 200τεμ - Απολαύστε μια μοναδική γεύση με τις τσίχλες Fini Camel Balls. Με την ανατρεπτική γεύση καραμέλας και το απίστευτο μέγεθος, αυτές οι τσίχλες θα σας καθηλώσουν από την πρώτη μπουλίτσα. Ιδανικές για να τις μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια, οι τσίχλες Fini Camel Balls θα σας κάνουν τον πιο δημοφιλή οικοδεσπότη. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,88 €

Terravita σοκολάτα hazelnuts 100gr

Η Terravita σοκολάτα hazelnuts 100gr είναι το τέλειο επιδόρπιο για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να απολαύσετε τη γεύση των φουντουκιών. Με πλούσια σοκολάτα και φρέσκα φουντούκια, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αγοράστε τώρα τη Terravita σοκολάτα hazelnuts 100gr και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,95 €

Vileda microfibre colors πανιά καθαρισμού 4τεμ

Πετσέτες μικροϊνών κατάλληλες για όλα τα είδη επιφανειών όπως ο πάγκος της κουζίνας και τα πλακάκια του μπάνιου. Χάρη στην καθαριστική δύναμη των μικροϊνών καθαρίζουν επίμονους λεκέδες ενώ πλένονται στο πλυντήριο και επαναχρησιμοποιούνται.

Κάθε συσκευασία περιέχει διαφορετικά χρώματα, για να επιλέξετε ανάλογα με τη χρήση

Τιμή 2,07 €