• ΠΑΠΠΟΥ ΦΙΛΤΡΑΚΙ - 47615
  • ΠΑΠΠΟΥ ΦΙΛΤΡΑΚΙ - 47615

ΠΑΠΠΟΥ ΦΙΛΤΡΑΚΙ - 47615

Το ΠΑΠΠΟΥ ΦΙΛΤΡΑΚΙ - 47615 είναι η ιδανική λύση για καθαρό και φρέσκο νερό στο σπίτι σας. Με την προηγμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος που διαθέτει, απομακρύνει τα βλαβερά ουσίες και τις ανεπιθύμητες γεύσεις, προσφέροντας ένα απολαυστικό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει. Αγοράστε το ΠΑΠΠΟΥ ΦΙΛΤΡΑΚΙ - 47615 σήμερα και απολαύστε κάθε γουλιά με ασφάλεια και ευκολία.
40042
5201944476158
0,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MILKA BISCUITS CAKE & CHOC 35g

Το MILKA BISCUITS CAKE & CHOC 35g είναι ένα νόστιμο γλυκό που σίγουρα θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας για γλυκό. Με τον μοναδικό συνδυασμό γεύσεων μπισκότου και σοκολάτας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική γεύση που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 0,44 €

ULTREX ΣΑΜΠΟΥΑΝ 360ml - (ICE COOL MENTHOL)

Το ULTREX ΣΑΜΠΟΥΑΝ 360ml - (ICE COOL MENTHOL) είναι ένα από τα καλύτερα σαμπουάν στην αγορά. Η δροσερή μυρωδιά του μέντας θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η ειδική του σύνθεση θα αφήσει τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά, ενώ η μοναδική του φόρμουλα θα ενισχύσει την υγεία της τρίχας σας. Αγοράστε το ULTREX ΣΑΜΠΟΥΑΝ τώρα και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία περιποίησης μαλλιών!
Τιμή 3,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με πορτοκάλι 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 1,09 €

Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακό 6τεμ

Τα Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας αντιβακτηριδιακά 6τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με την αντιβακτηριδιακή τους προστασία, εξασφαλίζουν ότι η κουζίνα σας θα παραμείνει καθαρή και υγιής. Είναι απαλά στην επιφάνεια και αποτελεσματικά στην απορρόφηση των υγρών και των λιπών. Με τα Vellis corina σφουγγάρια κουζίνας, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο μαγειρέματο
Τιμή 1,48 €

Toshiba μπαταρια lr1130 bp-1c με φορο 0,01€

Η Toshiba μπαταρία lr1130 bp-1c είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές και απόλυτα αξιόπιστες. Με φορο 0,01€, αποτελεί μια οικονομική επιλογή που δε θα σας απογοητεύσει. Μην αφήνετε την ενέργεια να σας εγκαταλείψει, επενδύστε στην αξιόπιστη Toshiba μπαταρία lr1130 bp-1c και απολαύστε μακροχρόνια απόδοση και απόλυτη απόλαυση χρήσης.
Τιμή 0,55 €
Dove σαπούνι coco 4x90gr
Περιορισμένη προσφορά!

Dove σαπούνι coco 4x90gr

Αφρίζον σαπούνι Dove με καρύδα 90gr, πακέτο 4x90gr. Αναζωογονητικό άρωμα και ενυδατική φόρμουλα που αφήνει το δέρμα σας μεταξένιο και απαλό. Αποκτήστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Dove σαπούνι με καρύδα. Ανακαλύψτε την πραγματική σας ομορφιά με το αγαπημένο σαπούνι Dove.
Κανονική τιμή 3,25 € Τιμή 2,88 €
  • -0,37 €
  • -0,37 €