• Νέο
  • Beaufor μουστάρδα dijon 830gr
  • Beaufor μουστάρδα dijon 830gr
  • Beaufor μουστάρδα dijon 830gr
  • Beaufor μουστάρδα dijon 830gr

Beaufor μουστάρδα dijon 830gr

50995
3077310564031
7,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟ - (XC-19A-WTGUN)

Αυτό το πιστόλι νερού είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία που χρειάζεται λάστιχο. Με εύκολη χρήση και ανθεκτική κατασκευή, αυτό το πιστόλι θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για τις ανάγκες σας!
Τιμή 1,43 €

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/3-6,5cm 13065

Το ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/3-6,5cm 13065 είναι ιδανικό για την αποθήκευση και την παρουσίαση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με διαστάσεις GN1/3 και ύψος 6,5 εκατοστά, αυτό το δοχείο είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, καφετέριες και κάθε είδους επιχείρηση εστίασης. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτό το πρακτικό και κομψό δοχείο!
Τιμή 4,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5τεμ

Η "Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5 τεμ" αναφέρεται σε ασφάλειες τύπου normal lindner με αξιολόγηση 35 αμπέρ, οι οποίες παρέχονται σε συσκευασία που περιλαμβάνει 5 τεμάχια.

Οι ασφάλειες τύπου normal lindner είναι ηλεκτρικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ηλεκτρικών κυκλωμάτων από υπερφόρτωση ή βραχυκυκλώματα. Η αξιολόγηση 35 αμπέρ υποδηλώνει το ρεύμα που μπορεί να ρολάρει μέσω της ασφάλειας προτού αυτή ανοίξει και διακόψει το κύκλωμα για προστασία από υπερφόρτωση.

Ο αριθμός "5 τεμ" υποδηλώνει ότι η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ασφάλειες, προσφέροντας αρκετά ανταλλακτικά για χρήση σε διάφορα ηλεκτρικά κυκλώματα ή συσκευές.

Αυτές οι ασφάλειες είναι σημαντικές για τη διατήρηση της ασφάλειας σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και πρέπει να τοποθετούνται με βάση τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων κυκλωμάτων ή συσκευών.

Τιμή 5,59 €

Καγιά σουσάμι 50gr

Σουσάμι της εταιρείας Καγιά, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 0,49 €

Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές protezione & sollievo 200ml

Η Lactacyd protezione & sollievo 200ml είναι η ιδανική λύση για τις ευαίσθητες περιοχές σας. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει προστασία και ανακούφιση, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει την επιδερμίδα σας. Αποκτήστε την τώρα και αισθανθείτε φρεσκάδα και άνεση κάθε μέρα!
Τιμή 2,46 €