• REDDA ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 4,25kg. - (ΕΛΛΑΔΑΣ)
  • REDDA ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 4,25kg. - (ΕΛΛΑΔΑΣ)

REDDA ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 4,25kg. - (ΕΛΛΑΔΑΣ)

49333
5200702524278
5,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Piltsis ριζοτο με porcini 200gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Piltsis ριζοτού με porcini 200gr από την εταιρία μας. Με εκλεκτά συστατικά και προσεκτικά επιλεγμένα μανιτάρια porcini, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε μια απόλυτα γευστική εμπειρία. Απολαύστε το ως κύριο πιάτο ή ως συνοδευτικό φαγητού και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 2,97 €

Χαιτογλου νιφαδες βρωμης 500gr,

Το Χαιτογλου νιφάδες βρώμης 500gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με φρέσκο, νόστιμο γεύση και υψηλή διατροφική αξία, αυτές οι νιφάδες βρώμης θα σας ενθουσιάσουν. Απολαύστε τις με γάλα, γιαούρτι ή φρούτα για ένα γευστικό πρωινό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Αγοράστε τώρα το Χαιτογλου νιφάδες βρώμης 500gr και απολαύστε την πλούσια γεύση και τα οφέλη της βρώμης στη διατροφή σας.
Τιμή 1,87 €

Ηλιος ξυνο 60gr, koyti

Η Ξυνή του Ήλιου 60gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε αναζωογονημένοι και δροσισμένοι όλη μέρα. Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό γεύσης και φρεσκάδας που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία του Ήλιου σε κάθε γουλιά!
Τιμή 1,79 €

VAPONA SPRAY ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ 100ML

Το VAPONA SPRAY ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΟΣ 100ML είναι το απόλυτο απωθητικό για εντόμους. Με μια μοναδική φόρμουλα που προστατεύει το δέρμα σας και αποτρέπει τις ενοχλητικές τσιμπήματα, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει μακριά από τα ενοχλητικά έντομα. Απλά ψεκάστε το σε όλο το σώμα σας και απολαύστε μια απαλή και άνετη προστασία όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ελευθερία από τα ενοχλητικά έντομα.
Τιμή 4,50 €

ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ 1000gr. - (ΣΤΑΡΕΝΙΟ)

Απολαύστε τον πλούσιο και γευστικό Κατσελή Κλαμπ Σάντουιτς 1000gr. (Σταρένιο) και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα! Με την πρώτη μπουκιά θα νιώσετε την απαλή υφή και την αυθεντική γεύση που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν!
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης καραβάκι αφρόλουτρο γάλα αμυγδάλου & ηλιοτρόπιο με αντλία 750ml

Ξεχάστε τα συνηθισμένα αφρόλουτρα και δοκιμάστε το Παπουτσάνης καραβάκι αφρόλουτρο γάλα αμυγδάλου & ηλιοτρόπιο με αντλία 750ml. Η απαλή του σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αρωμάτων και φρεσκάδας, ενώ η αντλία θα σας διευκολύνει στη χρήση του. Αφήστε το άγχος πίσω και απολαύστε μια απόλυτα χαλαρωτική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.

Τιμή 2,48 €

Gullon μπισκότα tostada 4x200gr

Τα Gullon tostada μπισκότα 4x200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ ανά πάσα στιγμή. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ρόφημα για ένα γευστικό διάλειμμα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλαυση!
Τιμή 3,42 €

Άλτις κλασικό ελαιόλαδο 2lt

Το Άλτις κλασικό ελαιόλαδο 2lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαγειρευτά φαγητά και όπου αλλού χρειάζεται ένα υπέροχο λάδι. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Άλτις κλασικού ελαιολάδου 2lt!
Τιμή 29,88 €

Ρέα χυμός μάνγκο 1lt

Αναζωογονητικός, φρουτώδης χυμός μάνγκο 1lt από την Ρέα. Απολαύστε τον φρέσκο, εκλεπτυσμένο γευστικό κόσμο του μάνγκο σε κάθε γουλιά. Με τον μοναδικό συνδυασμό γλυκών και ξινών νοτών, αυτός ο χυμός θα σας ταξιδέψει στις τροπικές παραλίες με κάθε γουλιά. Απολαύστε τον δροσιστικό Ρέα χυμό μάνγκο 1lt και ανακαλύψτε την απόλαυση της φρεσκάδας σε κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,39 €

Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt

Το Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την χωρητικότητα των 4 λίτρων, μπορείτε να φυλάξετε μεγάλες ποσότητες τροφίμων και να τα διατηρήσετε φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει την μακροχρόνια χρήση του, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός του το κάνει να διακοσμεί μοναδικά την κουζίνα σας. Αποκτήστε τώρα το Tns φαγητοδοχείο
Τιμή 2,68 €