• Φλώρινας γκαζόζα 330ml Φλώρινας - 1
  • Φλώρινας γκαζόζα 330ml Φλώρινας - 2
  • Φλώρινας γκαζόζα 330ml Φλώρινας - 3
  • Φλώρινας γκαζόζα 330ml Φλώρινας - 4
  • Φλώρινας γκαζόζα 330ml Φλώρινας - 5
  • Φλώρινας γκαζόζα 330ml Φλώρινας - 6
  • Φλώρινας γκαζόζα 330ml Φλώρινας - 1
  • Φλώρινας γκαζόζα 330ml Φλώρινας - 2
  • Φλώρινας γκαζόζα 330ml Φλώρινας - 3
  • Φλώρινας γκαζόζα 330ml Φλώρινας - 4
  • Φλώρινας γκαζόζα 330ml Φλώρινας - 5
  • Φλώρινας γκαζόζα 330ml Φλώρινας - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΦλώρινας

Φλώρινας γκαζόζα 330ml

Η γκαζόζα της Φλώρινας είναι μια απολαυστική αναψυκτική που θα σας ταξιδέψει στη γεύση και το άρωμα της παράδοσης. Με τη φρεσκάδα της αρωματικής γκαζόζας και τη γλυκιά της γεύση, θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και ευχάριστα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της Φλώρινας και ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αγοράστε τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μοναδική εμπειρία της γκαζόζας Φλώρινας!
13022
5205241000221
0,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Έψα πορτοκαλάδα 6x330ml

Αναψυκτικό με πλούσια περιεκτικότητα 20% σε χυμό πορτοκαλιού με ανθρακικό και γεύση που δροσίζει και αναζωογονεί. Με άρωμα και την πλούσια γεύση της αυθεντικής συνταγής ΕΨΑ που μένει αναλλοίωτη στο χρόνο, φτιαγμένη από φρέσκα, ζουμερά, γλυκά Ελληνικά πορτοκάλια.

Χωρίς χρωστικές ουσίες.

Τιμή 3,64 €

Nektar αναψυκτικό σόδα 6x280ml

Το Nektar αναψυκτικό σόδα σε συσκευασία 6x280ml είναι μια δροσιστική και αφιλτράριστη επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση της σόδας. Η σόδα είναι γνωστή για τη φρεσκάδα και το αφρώδες της χαρακτηριστικό, καθιστώντας την απόλαυση αυτού του αναψυκτικού μια διασκεδαστική εμπειρία.

Τιμή 2,03 €

Sprite γκαζόζα 6x330ml

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση Lemon-Lime. Η Sprite είναι η τέλεια πρόταση για όσους θέλουν να ξεδιψάσουν και να απολαύσουν την καθαρή, δυναμική και αναζωογονητική γεύση Lemon-Lime με χαμηλές θερμίδες.

Τιμή 4,63 €
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr

Η Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή και γεμάτη γεύση της φράουλας να συνδυάζεται με το τραγανό γκοφρέτα, δημιουργεί μια απόλαυση που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τώρα την Bonora γκοφρέτα με κρέμα φράουλας 180gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,19 €

Vincinni κέικ με κακάο & βανίλια 300gr

Το Vincinni κέικ με κακάο και βανίλια 300γρ είναι ένα γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni, που συνδυάζει τις γεύσεις του κακάο και της βανίλιας για μια απολαυστική εμπειρία.

Τιμή 2,08 €

RiceUp ρυζογκοφρέτες ολικής με 7 σούπερ σπόρους 120gr

Ρυζογκοφρέτες με μόνο 26 θερμίδες ανά γκοφρέτα με λιγότερο από 3% λιπαρά. Χωρίς τεχνητά χρώματα και γεύσεις, χωρίς συντηρητικά. Ελεύθερες γλουτένης, σόγιας, σουσαμιού, ξηρών καρπών, λακτόζης και αυγών. Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Τιμή 0,88 €

Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια νόστιμη νότα Ιταλίας στις συνταγές σας. Με φρέσκα συστατικά και αυθεντική γεύση, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της τοσκανικής κουζίνας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, πίτσα ή όπου αλλού θέλετε να προσθέσετε μια μοναδική γεύση. Αγοράστε τώρα τη Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr και ανακαλύψτε τη γεύση της Ιταλίας στο πιάτο σας.
Τιμή 3,70 €