• QLUX ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΚΑΔΟΣ 6L
  • QLUX ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΚΑΔΟΣ 6L

QLUX ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΣ ΚΑΔΟΣ 6L

50473
8693395072923
4,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Toshiba λαμπα led σφαιρικη α70 e27 15w 4000k

Φωτίστε τον χώρο σας με την Toshiba λάμπα LED σφαιρική Α70 E27 15W 4000K. Απολαύστε φυσικό φως και εξοικονομήστε ενέργεια με αυτήν την υψηλής ποιότητας λάμπα LED από την Toshiba. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον φωτισμό σας με ένα αξιόπιστο προϊόν που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.
Τιμή 3,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ

Οι απλοί οβάλ δίσκοι ντεμακιγιάζ είναι ιδανικοί για την αποτελεσματική περιποίηση του προσώπου σας, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στο καθάρισμα της επιδερμίδας σας χάρη στη μεγάλη επιφάνειά τους!

Τιμή 1,95 €

O.B. ταμπόν pro comfort super 16τεμ

Ταμπόν με Dynamic Fit™ technology για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία.

Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια.

Με κάλυμμα SilkTouch™ για εύκολη τοποθέτηση.

Κατάλληλo για μέρες με μέτρια έως μεγάλη ροή.

Τιμή 2,77 €

Farcom echo βαφή μαλλιών No10.11 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh ανοιξιάτικη φρεσκάδα 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτική ανοιξιάτικη φρεσκάδα σε κάθε πλύσιμο με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh! Απολαύστε τη μακρά διάρκεια της μυρωδιάς και την απαλότητα που προσφέρει, για να νιώθετε φρέσκοι και καθαροί κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να μιλούν με το άρωμά τους!
Τιμή 3,77 €