• Νέο
  • Νάουσα μαρμελάδα βερίκοκο με στέβια 330gr
  • Νάουσα μαρμελάδα βερίκοκο με στέβια 330gr
  • Νάουσα μαρμελάδα βερίκοκο με στέβια 330gr
  • Νάουσα μαρμελάδα βερίκοκο με στέβια 330gr

Νάουσα μαρμελάδα βερίκοκο με στέβια 330gr

50961
5201049304714
4,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MARCHOC ΡΟΦΗΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 400gr.

Απολαύστε τον πλούσιο και κρεμώδη γευστικό κόσμο της σοκολάτας με το MARCHOC ρόφημα σοκολάτας 400gr. Με την απαλή του υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση του, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Απολαύστε το κρύο ή ζεστό, όπως προτιμάτε, και αφήστε τα αισθήματα της ευτυχίας και της απόλαυσης να σας κατακλύσουν. Αγοράστε το MARCHOC ρόφημα σοκολάτας τώρα και αφήστε το να σας κάνει να νιώσετε έναν κόσμο γλυκών απολαύσ
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr σάλτσα έτοιμη milanese 400gr

Η Knorr έτοιμη σάλτσα milanese 400gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στο φαγητό τους. Με τη μοναδική της σύνθεση και την απαράμιλλη γεύση, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σας σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα την Knorr έτοιμη σάλτσα milanese 400gr και απολαύστε την!
Τιμή 2,79 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες καλαμποκιού 10τεμ 820gr

Γευστικές πίτες καλαμποκιού Καραμολέγκος, ιδανικές για όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τις μοναδικές γεύσεις και την πλούσια γεύση του καλαμποκιού σε κάθε μπουκιά. Με 10 τεμάχια και συνολικό βάρος 820gr, η συσκευασία αυτή είναι ιδανική για να μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αποκτήστε τις πίτες Καραμολέγκος τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,25 €

Roshen yummi's καραμέλες με φρούτα 1kg

Οι καραμέλες Roshen yummi's με φρούτα 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη! Με μια μοναδική γεύση φρούτων και μια τέλεια ισορροπία γλυκύτητας, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να νιώσετε ενθουσιασμένοι και ικανοποιημένοι με κάθε δοσούλα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο γλύκισμα - αγοράστε τώρα τις Roshen yummi's καραμέλες με φρούτα 1kg και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,95 €

Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές sticks 10x14gr

Ανακαλύψτε τον NESCAFÉ® GOLD Cappuccino! Ένα αρμονικά καβουρδισμένο χαρμάνι καφέδων Arabica και Robusta με λεπτοαλεσμένους κόκους καφέ, μεστό σώμα, βελούδινη κρέμα και απολαυστική γεύση. Ένας καραμελένιος πειρασμός στο φλιτζάνι σου με πλούσια κρέμα και μοναδικό άρωμα σε έναν καφέ που απογειώνει τις αισθήσεις.

Τιμή 3,31 €