• Toshiba λαμπα led σφαιρικη α70 e27 15w 4000k
  • Toshiba λαμπα led σφαιρικη α70 e27 15w 4000k
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςToshiba

Toshiba λαμπα led σφαιρικη α70 e27 15w 4000k

Φωτίστε τον χώρο σας με την Toshiba λάμπα LED σφαιρική Α70 E27 15W 4000K. Απολαύστε φυσικό φως και εξοικονομήστε ενέργεια με αυτήν την υψηλής ποιότητας λάμπα LED από την Toshiba. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον φωτισμό σας με ένα αξιόπιστο προϊόν που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.
23122
4711112384495
3,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θηκη ζαχαρης μαυρη

Η θήκη ζάχαρης μαύρης χρώματος είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Κομψή, λειτουργική και πρακτική, αυτή η θήκη θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αποτελεί το ιδανικό δώρο για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στην κουζίνα σας μια πινελιά πολυτέλειας και στυλ!
Τιμή 2,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark χλώριο chloroenergy με άρωμα φρεσκάδας 4lt

Το Spark χλώριο chloroenergy με άρωμα φρεσκάδας 4lt της εταιρίας Spark είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και φρέσκο. Η ισχυρή σύνθεσή του αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολύ καιρό, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τις μικρόβια. Με το Spark chloroenergy, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και δροσερό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,50 €

Μακο ρύζι μπονέτ 500gr

Ρύζι παρμπόιλντ της εταιρίας Mako, για να ολοκληρώσετε το μεσημεριανό ή βραδινό σας τραπέζι. Κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι προβρασμένο με την μέθοδο υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εμβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά του συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται πιο νόστιμο και σπυρωτό.

Τιμή 0,97 €

Palmolive κρεμοσάπουνο αντλία aquarium 300gr

Μια υποβρύχια εμπειρία σας περιμένει κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας με το κρεμοσάπουνο Palmolive Aquarium.

Περιέχει ένα υπέροχο άρωμα.

Είναι vegan με 97% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Τιμή 1,54 €

Coffeeway salted caramel καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τον Coffeeway salted caramel καφέ φίλτρου αλεσμένο 100% arabica 200gr. Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση του καφέ συνδυασμένη με την απαλή γεύση του καραμελωμένου αλατιού. Ένας καφές που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές διαστάσεις και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον κάθε πρωί και αναζωογονηθείτε με αυτήν την μοναδική γεύση.
Τιμή 7,52 €

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό γκρέιπφρουτ 750ml

Αφρίζον και αρωματικό κρεμοσάπουνο Dettol με γκρέιπφρουτ για αναζωογόνηση και φρεσκάδα. Καθαρίζει βαθιά και αποτρέπει τη μετάδοση των μικροβίων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαριότητα και προστασία για ολόκληρη την οικογένειά σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας.
Τιμή 2,00 €