• Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr Vaseline - 1
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr Vaseline - 2
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr Vaseline - 1
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr Vaseline - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVaseline

Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr

Butter χειλιών για ενυδάτωση, θρέψη και άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα. Απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

36562
6291105153294
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Butter χειλιών για ενυδάτωση, θρέψη και άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα. Απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

  • Τύπος: Butter
  • Συσκευασία: Stick

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Με την ειδική φόρμουλα του, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη, ενώ το έντονο κόκκινο χρώμα του θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 3,37 €

VASELINE 20ML LIP THERAPY ALOE

Vaseline lip therapy aloe vera lips παρέχει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και βοηθάει στη θεραπεία για τα ξηρά χείλη.

Τιμή 1,27 €

Liposan blister hydro care 4,8gr

Το Liposan Hydro Care Blister είναι μία πολύ ελαφριά, μη λιπαρή φόρμουλα που απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας στα χείλη ένα δροσιστικό, φυσικό, χωρίς χρώμα αποτέλεσμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,02 €

Liposan blister κερασι 4,8gr

Η Liposan blister κερασί 4,8gr είναι το τέλειο προϊόν για εκείνους που αναζητούν την τελειότητα στην περιποίηση των χειλιών τους. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει ενυδάτωση και προστασία, τα χείλη σας θα αισθάνονται απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η κερασιά δίνει μια ελαφριά αίσθηση φρεσκάδας και γλυκιάς αρωματικής νότας που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το Liposan blister κερασί 4,8gr τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομ
Τιμή 2,31 €

Κορυφαία προϊόντα

WIPEST ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72PCS SENSITIVE (ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ)

WIPEST. Τα WIPEST μωρομάντηλα 72 τεμαχίων με καπάκι είναι η ιδανική λύση για την προστασία και τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που περιέχει ειδικά συστατικά για την απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα, τα WIPEST μωρομάντηλα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μαμά που θέλει το καλύτερο για το μωρό της. Αποκτήστε τα σήμερα και δώστε στο μωρό σας την προστασία που του αξίζει!
Τιμή 0,68 €

Καγιά βανίλια κασετίνα 30τεμ

Η βανιλίνη σε σκόνη είναι έτοιμη για χρήση σε συνταγές ζαχαροπλαστικής ως αντικατάστατο της φυσικής βανίλιας. Μπορεί να προστεθεί σε συνταγές για κέικ, μπισκότα, τάρτες, γλυκές ζύμες, τσουρέκια, σιρόπια, μαρμελάδες, κρέμες.

Τιμή 2,49 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Tesori άρωμα orchidea 100ml

Ανατολίτικο λουλουδένιο γυναικείο άρωμα.

Νότες κορυφής: Μανταριν ορανζ, πορτοκάλι και κασσία.

Μεσαίες νότες: Ορχιδέα, γιασεμί, λουλούδι τιαρέ και άνθη πορτοκαλιάς.

Νότες βάσης: Σανδαλόξυλο, Βανίλια, Μόσχος, πραλίνα και Μύρο.

Τιμή 4,59 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων unstoppables 23μεζ 1,15lt 2τεμ

Ανακαλύψτε τη μοναδική σύνθεση του Ariel υγρού 23μεζ με τα απίστευτα Unstoppables! Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που αφήνει στα ρούχα σας, και αποκτήστε τώρα ένα δώρο με την αγορά σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα αποτέλεσμα που ξεπερνά κάθε προσδοκία!
Τιμή 13,29 €