• NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡ.
  • NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡ.
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡ. 200ML ORIGINAL

48171
4005808380824
2,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Milka μπισκότα γεμιστά με πορτοκάλι 147gr

Η Milka είναι μάρκα σοκολάτας που ξεκίνησε από την Ελβετία το 1901 και κατέκτησε τον κόσμο. Παράγει επίσης μπισκότα και μπισκότα με επικάλυψη σοκολάτας. Η επωνυμία της προέρχεται από τα συνθετικά των δύο βασικών συστατικών της προϊόντος: «MILch (γάλα) και KAkao (κακάο ή σοκολάτα). Τα προιόντα "milka" είναι γνωστά για την ποιότητα και την ποικιλία, Το σύμβολο της μάρκας είναι μια μοβ αγελάδα με κουδούνι στο λαιμό της και τα παιδιά, κυρίως, ξετρελαίνονται με τα προιόντα.

Τιμή 1,35 €

Luxplast σακουλα απορριματων ρολο με κορδονι 10τεμ- 54x75cm

Η Luxplast σακούλα απορριμάτων ρολό με κορδόνι 10τεμ- 54x75cm είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και οργανωμένο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, αυτή η σακούλα απορριμάτων θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη ζωή!
Τιμή 0,58 €

Tns μίξερ χειρός με 2 ζεύγη αναδευτήρες 200W YQ-HM001

Ανακατέψτε τη ζωή σας με το Tns μίξερ χειρός 200W YQ-HM001 σε κόκκινο χρώμα. Με 2 ζεύγη αναδευτήρες, αυτό το μίξερ θα φέρει τη διασκέδαση και την ευκολία στην κουζίνα σας. Ανακατέψτε, χτυπήστε και φτιάξτε τις αγαπημένες σας συνταγές με ένα προϊόν που θα κάνει τη μαγειρική σας πιο απολαυστική από ποτέ.
Τιμή 13,00 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 7,77 ξανθό έντονο χάλκυνο 50ml

Ζωηρό ξανθό χρώμα με εντυπωσιακή λάμψη! Αποκτήστε το Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme 7,77 και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας. Με μια μόνο εφαρμογή, το χρώμα αυτό θα ανανεώσει την εμφάνισή σας και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε!
Τιμή 2,96 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού