• Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ
  • Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSeptona

Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ

Οι απλοί οβάλ δίσκοι ντεμακιγιάζ είναι ιδανικοί για την αποτελεσματική περιποίηση του προσώπου σας, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στο καθάρισμα της επιδερμίδας σας χάρη στη μεγάλη επιφάνειά τους!

3996
5201410812060
1,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
100% βαμβάκι.
Οδηγίες Χρήσης
Πάνω σε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ απλώστε το γαλάκτωμα ή την λοσιόν ντεμακιγιάζ και με κυκλικές κινήσεις αφαιρέστε το μακιγιάζ σας από πρόσωπο, μάτια και λαιμό.
Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί για να απομακρύνετε όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ.
Στοιχεία Προμηθευτή
SEPTONA Α.Β.Ε.Ε., Οινόφυτα Βοιοωτίας 320 11, Τηλ.: 22620 31544, E-mail: info@septona.gr, Ιστοσελίδα: www.septona.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ορχιδέα 2x20τεμ

Τα νέα μαντήλια ντεμακιγιάζ SEPTONA Daily Clean με εκχύλισμα ορχιδέας & βιταμίνη F, είναι ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αφαιρούν αποτελεσματικά με 1 κίνηση* ακόμα και αδιάβροχο μακιγιάζ & μάσκαρα, απαλλάσσοντας επιπλέον την επιδερμίδα από τους ρύπους. Η νέα σύνθεση ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. *7 στις 10 γυναίκες συμφωνούν ότι προσφέρουν αποτελεσματικότητα με 1 κίνηση. Έρευνα σε 480 γυναίκες. In Vivo μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Τιμή 2,39 €

Cera di cupra κρέμα προσώπου rosa 75ml

Με μοναδική και ασυναγώνιστη σύνθεση, την αυθεντική συνταγή ομορφιάς με αγνό κερί μέλισσας και με άλλα πολύτιμα προστατευτικά και θρεπτικά συστατικά.Καθηστερεί τα σημάδια γήρανσης και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικούς παραγοντες, όπως το κρύο, ο αέρας και οι ηλιακές ακτίνες. Για ξηρές επιδερμίδες.

Τιμή 2,02 €

Septona dermasoft υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με υαλουρονικό οξύ για ευαίσθητες επιδερμίδες 20+20τεμ

Τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου & ματιών με υαλουρονικό οξύ και υδρολυμένο μαργαριτάρι αφαιρούν αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ και τη μάσκαρα.

Με σύνθεση εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά και φιλική στο μικροβίωμα της επιδερμίδας του προσώπου, το προϊόν ενυδατώνει και μειώνει το μέγεθος των πόρων της επιδερμίδας, αφήνοντάς την παράλληλα απαλή και καθαρή.

Δερματολογικά & Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,27 €

Farcom HD τονωτική λοσιόν προσώπου με ροδόνερο 300ml

Η FARCOM HD ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 300ml (ΡΟΔΟΝΕΡΟ) είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αποκτήσετε λαμπερή εμφάνιση. Η φόρμουλα της περιέχει ροδόνερο, γνωστό για τις ενυδατικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες, που θα δώσουν λάμψη στο πρόσωπό σας. Απλώστε τη λοσιόν καθημερινά και απολαύστε την αίσθηση αναζωογόνησης και ενέργειας που προσφέρει. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη FARCOM HD ΤΟΝΩΤΙΚΗΣ ΛΟΣΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ τώρα ?
Τιμή 1,68 €

Farcom mea natura gel καθαρισμού με ρόδι 150ml

Το Farcom mea natura gel καθαρισμού με ρόδι 150ml είναι ένα προϊόν που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας και θα την αφήσει απαλή και λαμπερή. Η φόρμουλά του είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ροδιού, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, που θα προστατεύσει την επιδερμίδα σας από τις ελεύθερες ρίζες και τις βλαβερές επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το εκπληκτικό
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Delux λευκαντικό ενισχυτικό πλυντηρίου ρούχων 300gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δεν συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 0,99 €

Γιώτης άνθος αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Γιώτη άνθους αραβοσίτου βρώμης βανίλιας 43gr. Ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του ευωδιά και την απαλή γεύση του. Αφεθείτε στην απόλαυση και δώστε στον εαυτό σας τη χαρά της εξαιρετικής γευστικής εμπειρίας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση του Γιώτη!
Τιμή 0,60 €

Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 350ml

Η Estia καφετιέρα γαλλικού χειρός μαύρη 350ml είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καφέ. Με το μοναδικό της design και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, θα απολαύσετε τον καφέ σας με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με έναν ποιοτικό καφέ που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 5,09 €

Oscar κουβερτούρα γάλακτος 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,63 €