• RODON ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 800gr ΛΕΥΚΟ 3Φ
  • RODON ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 800gr ΛΕΥΚΟ 3Φ

RODON ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 800gr ΛΕΥΚΟ 3Φ

47925
5213000210590
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ)

Η σάλτσα ντομάτας ΚΥΚΝΟΣ με μανιτάρια, 350gr, είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με φρέσκα μανιτάρια και πλούσια γεύση ντομάτας, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την με ζυμαρικά, ψωμί ή ως συνοδευτικό σε κρέας και ψάρια. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ

Οι απλοί οβάλ δίσκοι ντεμακιγιάζ είναι ιδανικοί για την αποτελεσματική περιποίηση του προσώπου σας, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στο καθάρισμα της επιδερμίδας σας χάρη στη μεγάλη επιφάνειά τους!

Τιμή 1,95 €

Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ

Κάντε το ξύρισμα διασκέδαση, με το ξυραφάκι τριών λεπίδων BIC Miss Soleil, σχεδιασμένο ειδικά για γυναίκες, με υπέροχα λουλούδια χαραγμένα στις λαβές, σε δύο αποχρώσεις του ροζ. Περιλαμβάνει λιπαντική ταινία εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε για να γλιστράει πιο εύκολα και να ξυρίζει απαλά τα πόδια, τις μασχάλες και την περιοχή του μπικίνι. Η σταθερή κεφαλή και οι τρεις υψηλής ποιότητας λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν βαθύ και απαλό ξύρισμα.

Τιμή 4,41 €

Kraft μπωλ σούπας με καπάκι 16oz 25τεμ

Το Kraft μπωλ σούπας με καπάκι pp 16oz 25τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τις αγαπημένες σας σούπες και γεύματα. Με την ανθεκτική κατασκευή του και το λειτουργικό καπάκι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε το φαγητό σας όπου και αν βρίσκεστε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία γεύσης και άνεσης.
Τιμή 2,56 €

Agrino καλαμπογκοφρέτα 120gr

Οι Καλαμπογκοφρέτες Agrino περιέχουν 92.5% καλαμπόκι, 7% ρύζι και αλάτι Μεσολογγίου. Έχουν χαμηλά λιπαρά, αποτελούν πηγή φυτικών ινών και ψευδαργύρου και διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Δεν περιέχουν γλουτένη και είναι κατάλληλες για vegans.

Τιμή 1,58 €

Arion food μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα 6x23gr

Απολαύστε τη γεύση των νέων μπαρών δημητριακών Arion food με μαύρη σοκολάτα σε συσκευασία 6x23gr. Μια απολαυστική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και γεύση κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τις Arion food μπάρες δημητριακών τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 1,97 €